Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gönül İstemez Mi ?
Alt 13.05.2009, 16:35   #1
MESSİ58
Acemi Yiğido

MESSİ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 160 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 MESSİ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gönül İstemez Mi ?

ŞAMPİYON OLSAK NOLACAKKİ ARKADAŞLAR.. SİZCE SİVAS ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KALDIRACAK POTANSİYELDE Bİ ŞEHİRMİ? KAÇTANE 5 YILDIZLI OTEL VAR KAÇTANE DOĞRUDÜZGÜN OTEL VAR. DÜŞÜNÜNSENE BARCELONA SİVASTA BU TAKIMLA GELECEK 100Ü AŞKIN YABANCI BASIN MENSUBU YÜZLERCE YABANCI TARAFTAR DAHA SİVASTA İÇKİLİ Bİ RESTORAN BİLE YOK SOSYAL HAYAT SIFIR. BİDE BU YÖNDEN DÜŞÜNÜN. OLDUKİ ŞAMPİYON OLDUK VE BU KRİTERLER YÜZÜNDEN MAÇLARIMIZI İSTANBUL OLİMPİYATTA OYNAMAK ZORUNDA KALDIK TARAFTARIMIZIN TEPKİSİ NASIL OLUR SİZCE? BENCE BU SENE UEFAYA GİDELİM VE SENE İÇİNDE YENİ OTELLER VE SOSYAL HAYATI CANLANDIRACAK PROJELER GERÇEKLEŞTİRELİM VE ŞAMPİYON OLALIM EN HAYIRLISI BU OLUR BENCE ŞAMPİYON OLURSAK EMİNİM BUNA SİVASTA OYNANMAZ MAÇLAR BUNUDA UNUTMAYIN
MESSİ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MESSİ58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2009, 16:45   #2
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
MESSİ58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ŞAMPİYON OLSAK NOLACAKKİ ARKADAŞLAR..
Hemen söyleyeyim ne olacak..Yaklasık 20 milyon € Para akacak kasaya...
İçki içmek için 3-4 tane mekan var onlarla yetinsinler..Yetinmezlerse ben onları alır götürürüm evime orda içiririm sorun olmaz
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı oNuR'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.05.2009, 02:47   #3
Apocalyptica
Yeni Yiğido

Apocalyptica - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 Apocalyptica FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
CoRTeZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hemen söyleyeyim ne olacak..Yaklasık 20 milyon € Para akacak kasaya...
İçki içmek için 3-4 tane mekan var onlarla yetinsinler..Yetinmezlerse ben onları alır götürürüm evime orda içiririm sorun olmaz
Sivas mega kent olur. Daha ne olsun.
Apocalyptica isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2009, 10:56   #4
yenicubuklu
Acemi Yiğido

yenicubuklu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yenicubuklu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

KIYMETLİ YİĞİDOLAR... LÜTFEN OKUYUN!!!

SIVASSPOR INKAR EDILEMEYECEK BIR BASARI YAKALAMISTIR. BU MALZEMECISINDEN BASKANINA KADAR OZVERILI BIR CALISMANIN SONUCUDUR. ŞAMPİYON OLMASA NE OLURKİ?
4 BÜYÜKLERE KÖK SÖKTÜRMÜŞ, AYLARCA UEFA MANŞETLERİNDEN DÜŞMEMİŞ,
ANADOLU TAKIMLARINA ÖRNEK OLMUŞ, İTALYADAN BİR HEYETİN BU BAŞARIYI ARAŞTIRMAYA SEVK ETMİŞ, ETİYLE BUDUYLA(FİNANSAL AÇIDAN) BÜYÜKLERİN ONDA BİR BÜTÇESİNE SAHİP BİR TAKIMIMIZ VAR. ALLAH İÇİN ACIMASIZCA ELEŞTİRMEYİN. BU İMKANLAR İÇERİSİNDE BÖYLE BİR BAŞARI...
TS DEN BAŞKA HANGİ KULÜP BUNU BAŞARABİLMİŞTİR? SİVASSPOR TSL İSTATİSTİKLERİNİ ALT ÜST ETMİŞTİR. KAYBEDİLEN MAÇLARA ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL. AMA YOK BAŞKANA YOK TD. YOK FUTBOLCULARA ACIMASIZ ELEŞTİRİ KABUL EDİLEMEZ. BU GÜN FB GS ARKAMIZDA KALMIŞ TOZUMUZDA BOĞULMUŞTUR. BUNDAN SONRAKİ BÜTÜN MAÇLARINI KAYBETSEDE BEN SİVASSPORLUYUM... SİZDE ÖYLE OLMALISINIZ. 4ÜNCÜ SEZONUNU YAŞAYAN BU TAKIM GELECEKTE BEŞİNCİ BÜYÜK OLACAKTIR.

HASSETEN BEN BU TAKIMIN BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞINA BÜTÜN SAMİMİYETİMLE İNANIYORUM. HEDEFİNE İNANMAYAN ORAYA ULAŞAMAZ.

LÜTFEN SAĞDUYULU OLALIM.
Alt 14.05.2009, 22:31   #5
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

abdullah58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YA SEN NIYE BASKALARININ FIKIRLERINI KENDI FIKRIN GIBI YAZIYORSUNKI
SENIN BU YAZDIKLARINI N24 DE BILGIN GÖKBERG VAR YA AYNISINI HARFIYEN SÖYLEDI HEMIDE KELIME KELIMESINE
SENDE KENDI LAFIN GIBI YAZIYORSUN
-----------------------------------------------------
Apdullahcigim Nicin arkadasa kiriyorsun ister kendi düsüncesi olsun ister olmasin ne önemi var, sen site alt yöneticisin Kirici degil yapici ol......
----------------------------------------------------------------------------------

Messi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ARKADASIM KENDI GÖRÜSLERINI YAZDA PAYLASALIM
ARKADAŞIM BAHSETTİĞİN PROGRAMI BEN İZLEMEDİM YEMİN EDERİM KENDİ FİKİRLERİMİ YAZDIM AMA DEMEKKİ GÖRÜNEN Bİ GERÇEĞİ BAŞKALARIDA GÖRMÜŞ.. BU KADAR BASİT

-------------------------------------------------------------------------------
Mantikli düsünülecek olursa yalan da degil Sivassporun sampiyon olmak istememesi sahada son iki mactir gösterdikleri performans bunu kanitliyor.. Cünkü sahada oynayan Sivasspor degil Bu takimi taniyan biri varsa kim oldugunu yazsin ki bizde bilelim........
Alt 13.05.2009, 19:04   #6
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ŞAMPİYON OLSAK NOLACAKKİ ARKADAŞLAR.. SİZCE SİVAS ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KALDIRACAK POTANSİYELDE Bİ ŞEHİRMİ? KAÇTANE 5 YILDIZLI OTEL VAR KAÇTANE DOĞRUDÜZGÜN OTEL VAR. DÜŞÜNÜNSENE BARCELONA SİVASTA BU TAKIMLA GELECEK 100Ü AŞKIN YABANCI BASIN MENSUBU YÜZLERCE YABANCI TARAFTAR DAHA SİVASTA İÇKİLİ Bİ RESTORAN BİLE YOK SOSYAL HAYAT SIFIR. BİDE BU YÖNDEN DÜŞÜNÜN. OLDUKİ ŞAMPİYON OLDUK VE BU KRİTERLER YÜZÜNDEN MAÇLARIMIZI İSTANBUL OLİMPİYATTA OYNAMAK ZORUNDA KALDIK TARAFTARIMIZIN TEPKİSİ NASIL OLUR SİZCE? BENCE BU SENE UEFAYA GİDELİM VE SENE İÇİNDE YENİ OTELLER VE SOSYAL HAYATI CANLANDIRACAK PROJELER GERÇEKLEŞTİRELİM VE ŞAMPİYON OLALIM EN HAYIRLISI BU OLUR BENCE ŞAMPİYON OLURSAK EMİNİM BUNA SİVASTA OYNANMAZ MAÇLAR BUNUDA UNUTMAYIN

SENIN BU YAZDIKLARINI N24 DE BILGIN GÖKBERG VAR YA AYNISINI HARFIYEN SÖYLEDI HEMIDE KELIME KELIMESINE
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda abdullah58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2009, 21:10   #7
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
vallahi abdullah abim bende tam aynısını yazacaktım senin yazdığını gördüm ben anlamamki niye başkasının ağzından yazı yazarlar sevgili hemşehrilerim içimizde çok saçma düşünen arkadaşlar var şampiyonlar ligini alkole otele bağlamakta nedirki anlayamadım alkol almadan maç izlenmiyormu böyle bir kıriter varda bizmi bilmiyoruz otelse sorun illa 5 yıldızlı otelmi gerekli beyfendilere hem yönetimler başarı için işin başına geçerler ne saçma düşünce yok şampiyonluk istemezlermiş herhalde bu sözleri mecnun başkan için söylemiyosunuz artık lütfen şu alcaklık komplexden kurtulun
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ferhat_58_oğuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.05.2009, 16:49   #8
MESSİ58
Acemi Yiğido

MESSİ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 160 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 MESSİ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ARKADAŞIM BAHSWETTİĞİN PROGRAMI BEN İZLEMEDİM YEMİN EDERİM KENDİ FİKİRLERİMİ YAZDIM AMA DEMEKKİ GÖRÜNEN Bİ GERÇEĞİ BAŞKALARIDA GÖRMÜŞ.. BU KADAR BASİT
MESSİ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2009, 19:09   #9
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
bu nebiçim zihniyet anlamadım.gece hayatı içkili yerler yok diye şampiyon olmıyalım.uefa gece hayatı varmı içkili yerleri varmıya bakmıyor bir takımı avrupa maçlarına almak için.ligdeki sırasına bakıyor.senin o beyenmediğin gece hayatının içkili yerlerin olmadığı sivas şehrinde sivassporumuzun futbolcuları yaşıyor.onlar futbolcuda bizimkiler değilmi.çok saçma...
Alt 13.05.2009, 22:16   #10
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
PEKİ SANA SORUYORUM. SANKİ GALATASARAY, FB, BJK İLK ŞAMPİYON OLDUKLARINDA VE ŞAMPİYONLAR LİGİNE AYAK BASTIKLARINDA ÇOK MU GÜÇLÜLERDİ, ÇOKMU GELİŞMİŞLERDİ. DOĞRU KONUŞ.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gönül, İstemez

Seçenekler Arama
Stil