Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: AKLIN YOLU BİRDİR
Alt 29.07.2009, 01:14   #1
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: AKLIN YOLU BİRDİR

Alıntı:
PRIMERA_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Brüksel'de dakika 90+1, skor 4-0. Anderlecht sahasında alacağı farklı galibiyetin sevincine hazırlanırken, Sedat önünde rahatça uzaklaştırabileceği topu bırakıyor. Hediyeye geri çevirmeyen Frutos, 5. golü ağlara gönderiyor. Tıpkı diğer 4 goldeki gibi yine basit bir savunma hatası. Tecrübesizliğin faturası 5-0.

Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek isteyen Sivasspor, Şampiyonlar Ligi defterini ilk maçta kapattı. Avrupa tecrübesi olmayan Yiğido, güçlü rakibi karşısında baskıyı kaldıramadı, demorolize oldu. Ağır yenilginin önemli bi nedeni daha vardı.

Bilica (F.Bahçe), Balili (Antalya), Herve Tum (İstanbul BŞB.) Kanfory Sylla (İstanbul BŞB.), Diallo (Diyarbakır) Mohammed Ali (Mersin İ.Yurdu), Şamil Ünal (Kocaeli), E.Kadri Ataoğlu (Rizespor), Emre Yılmaz (Sakarya) ve Sergio Pacheco (Inter Bakü). Sivasspor'a geçen sezon Şampiyonlar Ligi eleme biletini kazandıran ilk 11'in en az 5 bankosu, yeni sezonda başka formalar aktında ter dökecek.

Sylla (34 maç), Tum 38 maç (10 gol), Balili (35 maç, 9 gol), Mohammed Ali (28 maç, 2 gol), Diallo (34 maç, 1 gol), Bilica (39 maç, 2 gol), Oliveira (9 maç). Bu güzel tabloya rağmen oturmuş kadro bozuldu ve başarı getiren sistem bir anda çöktü.

Maçtan sonra mikrofon uzatılan Musa Aydın, 5-0'lık şok skorun nedenini, "Geçen yıldan giden arkadaşlar oldu" diyerek açıkladı. Her şey ortada.

Sivas, Nyon'daki kura çekiminde çok iyi bir rakip çekti. Avrupa devlerinin arasında Belçika temsilcisi, tam da istediğimiz bir eşleşmeydi. Şampiyonlar Ligi'ne ısınmak için hazırlık maçlarında güçlü rakipler seçen ancak futboluyla tat vermeyen Sivas, son 2 sezondur sergilediği performanstan uzak bir görüntü çizdi ve özellikle savunma hattı eleştirildi. Kafalarda soru işaretleri vardı ama kimse böyle ağır yenilgi beklemiyordu.

Anderlecht karşısında yine savunma hatalarından canı yanan Sivas temsilcisi, Fener'e verdiği Bilica'yı çok aradı. Mehmet Yıldız ve Sezer'in eksikliği kuşkusuz göze çarptı ama ilk 10 dakikanın ardından sahada tecrübesizliğinin yanında takım olamamış bir Sivasspor izledik.

Güçlü rakipler arasından en iyi kurayı çeken ve ilk maçı deplasmanda oynama avantajını elde eden Sivasspor, büyük ihtimalle 'devler arenası'ndaki 2. maçında 5-0'ı lehine çeviremeyecek. Teknik direktör Bülent Uygun'un da dediği gibi, bu futboldan sonra transferin gerekliliği ortaya çıktı.

Sivas'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşeceği rakip karşısında geçen sezonki futbolunu izlettirmesi ve savunmasına çekidüzen vermesi şart.

HABERTÜRK YAZARI GÜZEL ÖZETLEMİŞ
maçın özeti ve maç sonu temennisi

katılmayan yoktur herhalde???
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 01:09   #2
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Her maglubiyet sonu ayni sey suc benim Peki suclu sen isen Bununda bir cezasi olmali Bunun cezasi nedir !!!!!!! Bir hayir kurulusuna maddi veya manevi yardim ette bari ise yarasin Suclu tabiki sensin 90 dakika süperligde forma sansi ve güvenmedigin futbolculara sampiyonlarligi elemesinde ilk 11 de oynatiyorsun suclu sesin ve cezasinida git bir hayir kurulusunda yerlwerimi silersin süpürürmüsün bir seyler yap ki ceza yerini bulsun
Alt 29.07.2009, 00:36   #3
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sıvasspordakı yanlısları gormak ıcın cok ustun bı futbol zekasına gerek yok...sylla,blica.balili.moham med ali.tum.giden topcular.gelenler belli.bunlardan bilica haric digerleri gitmek istemedigi halde gonderildiler.bilcanin yerine 5 gomlek dusuk kalitedeki yasin monte etmek??gine milli takiminda oynayan syllanin yerine onuru monte etmek??balili gibi 4 yildir sivasa alismis birinin yerine ermani monte etmek??tum gibi birinin yerine ersen martini??yanlis uzerine yanlis yanlis.bulent hoca bizim bilmedigimiz bisiylermi var???yoksa bu yanlislari gormek icin futbol profosoru olmaya gerek yok..yakismadi size hocam sorumluluk bana ait demekle isten siyrilmak??bunlarmi hocam flas transfer?mbemba,yasin,agbetu,e rsen bunlarmi??geven yil besiktastan sonra en cok para kazanan klup sivasspordur ayrica bilica ve satilan 4 yabanci topcudan gelen paralarla yapilamadimi 3 kaliteli yabanci transferi??
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bassguitar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 00:41   #4
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BIRAKIN BIRBIRINIZE LAF ATMAYI ELESTIRILECEK TABIKI ALKISLAMAK CARE ISE SIVASLILAR HEP ALKISLADI BULENT UYGUNU HANGI TAKIMIN HOCASINI TARAFTAR BULENT UYGUN KADAR RAHAT BIRAKTI BE KIMSE ILERI GIT DEMEDI HERSEYI ONA TESLIM ETTILER ELBETTE BUNUNDA BEDELI VAR BASARILI OLMAKTAN COK BASARIYI SURDURMEK MAHARETTIR KABILIYETTIR O KABILIYETTE ONDA YOK
YOKSA KIMSE ONUN BASARISINI INKAR ETMIYOKI AMMA BASARISIZLIGADA TAHHAMULUZ YOK HELEDE BOLE BASITCE OLANA
Alt 29.07.2009, 00:42   #5
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

bülent hoca Allah aşkına bazı sevdalarından vazgeç ve herşeye konuşup durma artık zaten birçok as oyuncumuz gitmiş ve iyi transfer yapamamışız neden eski oyun siistemini bozup en önemli maçımız dediğiniz bu maçta macera arıyorsun!!!!

böyle bütün suç benim demekle artık bir yere varılmaz sayın hocam

sayın başkanımız lütfen takıma sağlam 3 transfer(derfans-ortasaha-forvet) yapın!
Alt 29.07.2009, 00:44   #6
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Bence Sylla,Tum ve Bilicayı geri alalım..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 00:44   #7
**özgür58**
Acemi Yiğido

**özgür58** - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 **özgür58** FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sen gider baliliyi tumu bilikayı gönderirsen olacagı bu. dua edelimde ligde kalalım sampiyonlar liginden vaz geçtik
**özgür58** isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda **özgür58**'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 00:46   #8
aykansivas
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 aykansivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor Teknik Direktörü Bülen Uygun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 yenildikleri maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi.

Uygun’un açıklaması şöyle:

“Avrupa tecrübesi çok önemli. Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve tranasferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız.

Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat sahfada!.. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası’nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak
SUC TABIKI TAMAMEN SENDE, DAHA YENI EVE GELDIM MACTAN, HAZIRLIK MACLARDA YAPILAN HATALAR BURDADA VARDA, YANI HICMI GÖRMÜYORSUN YASIN BI ISE YARAMADIGNI, ONUR DESEN BASKA HIKAYE, SEDAT DESEN HIC DEFANS ANLAYISI OLMAYAN BIR FUTBOLCU, GECEN SENE BILICA IDARE EDIYORDU ONU, MBEMA DIYE BIR OYUNCU ALDIN HOLLANDANIN 2NCI LIG FC EINDHOVEN TAKIMINDAN, MILLETE DE 1NCI LIGTE OYNAYAN PSV EINDHOVEN DIYE YUTURDUNUZ.
ERSEN MARTINMI DIYORDU BEN EN AZ 15 GOL ATARIM BU SENE TSL TE, GÖRECEGIZ. NERDE HERVE TUM? NERDE BALILI? NERDE GECEN SENENIN BÜLENT UYGUNU?
aykansivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aykansivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 00:57   #9
ucebeci
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ucebeci FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bunları söylemek için çok geç değilmi
ucebeci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 00:58   #10
efsane5858
Yiğido

efsane5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 efsane5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben zamaninda bülent hocayi ve baskani elstirdigim icin BAN yemistim ama bakiyorumda bana ban atanlar simdi benden daha fazla elestiriyorlar.neyse olan oldu yapilacak bisey yok suan soyliycegimiz her kötü laf zarar verir yeni bir ekibiz belirli bi zaman gerekiyor bekliycez ve gorucez
efsane5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen

Seçenekler Arama
Stil