Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 28.07.2009, 23:41   #21
winner58
Yiğido

69 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 winner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

ya ne hale düşürdün bizi hoca farkındamısn şuna bak saat gecenin 12,30 olmuş sitede 500 kişi var ve hepsi nefretini sinirini dökmeye çalışıyo bize bunu yapmaya hakkın varmı uykumuzu çalmaya hakkın varmı o kadar basitmi ya tüm şuç benim dedinmi rahatlayacağızmı 5 yedik be 5 nerde gecen seneki sivassporum canım bitanem benim ben bu sivassporu tanımıyorum tanımamda rezil ettiniz valla bizi yazıklar olsun utanınnn utanın bu yüzle sivasa nasıl gideceksiniz bide utanmadan diyonki hoca uefa ya hazılrlık yapmamız lazım diyon bu kafa ile yaparsan ordada 7 yersin sonrada dersin lide hazır olmamamız lazım bide bakarsın sepeti koluna takmış gidiyosun fenerköyüne top toplamaya
winner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda winner58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.07.2009, 23:43   #22
asim88
Yeni Yiğido

7 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 asim88 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

transfer sanırım lazım olacak ..diyor ya..puhahah hocam futboldan hiç anlamayan bi adamı getirsek hadi erkek deilde bi kıza izletelim sivasın hazırlık maçları ve bu son maçı..sana nerde ne eksik hepsni söyler ..ama sen hayla sanırım diyosun ya..sol açığı sağda oynatıyosun..stoperi orta sahada,bir sezondur sağda oynayan ibrahimi ortaya çekiyosun..bunlar yetmezmiş gibi takımı kurtarsın diye oyuna uğur la cihanı alıyorsun yad: maçtan önce eleştirdiğimizde herkes üzerimize geliyordu transfer şart dediğimizde..hadi beyler konuşsanıza şimdi..takım süperdi hani..
asim88 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda asim88'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.07.2009, 23:43   #23
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

elbet tek suçlu sensin hoca.hazırlık maçlarında göründü hatalar bizde taktik geregidir sandık.türk milletini bu kadar küçük düşürmeye bizleri kahretmeye hakkın yok hoca.bilica para lazımdı diye satıldı,diallo tum nediye satıldı hadi sattın yerine aldıgın adamlar nerde.bir hayrettin le ancak bu kadar geriye kalan on kişi nerde ruhsuz bir takım.hepinizi şiddetle kınıyorum bize bunu yapmıya hakkınız yok ya adamgibi oynayın ya defolun gidin.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.07.2009, 23:44   #24
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ha şunu bileydin Hoca sırf kendi egoların uğruna takımın şah damarını kesip, bütün önemli organlarını söküp attın. Daha önemlisi Sivasspor ruhunu darmadağın ettin. Aldığın bir tane oyuncu da bile ruh yok. Tüm suç bana ait diye edebiyat yaparak bir kenara çekilmek yok. Nasıl dağıttıysan bu takımı öyle de topla ya da valizini sen karar ver. Sivasspor varsa sen varsın yoksa sen de yoksun. Kendini Sivasspor'dan daha büyük görme huyunu bırakıp Sivassporsuz bir hiç olduğunu unutmadan dağıttığın harab ettiğin takımı topla biz yine başımıza tac edelim seni
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.07.2009, 23:44   #25
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hocam sen git takımdan banko oynayan bilica yı gönder tumu gönder sonrada çık ben şampiyonlar liginde başarılı olurum de bok olursun
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Berkkaya5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.07.2009, 23:46   #26
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

EVET SUÇ SİZİN.BU YETER Mİ?MAÇA GELMEK İSTEYEN ONCA İNSANIN İŞTAHINI KESTİNİZ.MAÇA GELEN YURTDIŞINDAKİ ONCA SİVASLIYI VE TÜRK VATANDAŞINA BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YARATTINIZ.
ARTIK İNSANLAR HAKLI OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLECEKLER.AVRUPA VE ŞAMPİYONLUK SİVAS'IN NEYİNE?
BENCE ARTIK DEMEÇ BİLE VERMEYİNİZ.SÖZÜNÜZDE DURUNUZ KONUŞMAYINIZ.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda konartr58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.07.2009, 23:47   #27
stutgart58
Yiğido

140 Mesajına 238 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 stutgart58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YAZIKLAR OLSUN burda sivassporu eleştiren herkese..siz nasıl insanlarsınız ya!..sanki sivas gitmiş mahalle takımına elemiş gibi gelmişsiniz acımasızca eleştriyorsunu...anderelcht klübü bir defa sıf bütçe açısından sivasın 10 katı değerinde...her sene bu kupaya katılan tecrübeli bir takım..biz ise daha beşinci maçımızı yaptık avrupada...
Ayrıca bu takım değilmiydi mucize üstüne mucize yapan...kendisinin 10 katı bütçesinde ki takımları geride bırakıp 2 senedir zirveyi zorlayan..fortis de gs yi eleyen..trabzona sivasta köksöktüren...eeeee ozaman destekliyordunuz..sizin taraftarlığnız sadece maç kazanınca mı..her takım bazı zamanlar inişli grafik gösterebilir..yarın bu takım UEFA da gruplara kalınca ve orda bir kaç maç kazandığı zaman nasıl bakıcaksınız peki bu takımın yüzüne? o küfr ettiğiniz erman denen adam belki bir iki sene sonra çok büyük paralar kazanadırarak sivastan ayrılacak,ozaman da mı böyle düşüneceksiniz??...
Böyle sizin yaptığınız gibi taraftarlığa lanet olsun diyorummm...Bu taraftarlık biçimi 3 eziklerin taraftarlık biçimidir.Sivaslıya yakışan ise vakur bir duruş sergileyp takımını her duruma karşı korumaktır.
Şuanda sivassporlu futbolcuların ve bülent hocanın yerine koyun kendinizi..onlar sahaya çıkarken yenilmeyimi istediler sanıysunuz..şu anda siz mışıl mışıl uyurken belki yasin belki sedat bsabahlara kadar uyuyamıycak.biz bu hataları nasıl yaptık diye..ama onlar bunu isteyerek yapmadı..tecrübe denen bişiy var..soruyorum size gs avrupaya ilk katıldığında mı UEFA kupasını aldı ya da fener ilk katıldığı yılda mı .eyrek final oynadı...?? yoksa gs önce chelseaden kendi evinde 5 yiyip sonra mı başarıyı yakaladı yada fener gruplarda 0 çektiği zaman bu tecrübelerle dahasonraki yılda bşarayı yakaladı..
Sözün özü şu ki ;arkadaşlar başkaları gibi olmuyalım ve bizi taa buralara kadar getiren bülent hocamıza başkanımıza ve futbolculara herşeyerağmen DESTEĞİMİZİ sonuna kadar verelim..inanın kaybeden taraf olmayız..
Uunutmayın...YIKMAK KOLAYDIR,YAPMAK ZORDUR
Alt 28.07.2009, 23:49   #28
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

küme düşmüş ya da düşmekten son anda kurtulmuş takım oyuncularının şampiyonluğa oynayan takıma gelmeleri zaten transfer politikasının ne kadar yanlış olduğunu göstermiştir!

bilica tum balili diallo sylla mohammed- takımın yarısını değiştirip isimsiz oyuncularla devam etme kararı alırsan tabiki suç senindir

parayla saadet olmaz, giden itibarımız parayla asla satın
alınmaz!!!!
Alt 28.07.2009, 23:54   #29
turka58
Yiğido

turka58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 turka58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivas tur atlamasada UEFAya gidebiliyormu ?
turka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2009, 23:55   #30
özdenbaşeğmez
Yeni Yiğido

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özdenbaşeğmez Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bunu söylüyorsun kardeşim tribüne hiç bakmıyorsun sivas bu sezon şampiyonluğa oynarken son haftalarda bir dikkat etsen gerçekleri görürdün her sene fb 4 yemesi normalmı bülentin fb haricinde tüm takımlara laf sokması ve fb bayraktarlığı yapması normalmı sence
özdenbaşeğmez isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı özdenbaşeğmez'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen

Seçenekler Arama
Stil