Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?
Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'un sakatlıkları 98 4,53%
Giden oyuncularının yerinin doldurulamaması 1.029 47,55%
Yeni transferlerin takıma uyum sağlayamaması 160 7,39%
Bülent Uygun'un hatalı taktik anlayışı 752 34,75%
Avrupa kupalarındaki tecrübe eksikliği 125 5,78%
Katılımcı sayısı: 2164. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?
Alt 29.07.2009, 21:01   #1
mrkz_abi
Acemi Yiğido

mrkz_abi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 mrkz_abi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?

BÜLENT UYGUN NE ZAMAN MENEJERLİKLE HOCALIĞI AYIRIRSA O ZAMAN BİŞEYLER OLACAKTIR HERALDE DÜN MAÇDA EN ÇOK ZORUMA GİDEN ADAMLAR TOP ÇEVİRİYOR TRİBÜNLER OLEY ÇEKİYOR VEDE 5. GOL
Alt 29.07.2009, 21:10   #2
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1131 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bunun sebebi;gelenlerin gidenleri aratmasidir.ortada bir sorun yok ! cok sorun var...
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 21:19   #3
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Gelen oyuncular haYAL kirikligi,gecen sezon sahada savasan futbolcular vardi simdi ise gezen futbolcular,ersen martin ve yasin cakmak bu takima hic yakismiyor cünkü onlarda hirs ve inanc yok.atalarimiz bosuna dememisler gelen gideni aratir diye.hoca gerekirse paf takimdan oyuncu oynatsin ama onlari oynatmasin,bari genclerimiz savasmasini bilir yenilse bile bunlar gibi ezilmezler
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 21:22   #4
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

oynayan kazanır olay bitmiştir
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 23:57   #5
sonkral58
Acemi Yiğido

sonkral58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 sonkral58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ver bilicayı al yasini ver baliliyi al erseni ne güzel mantık hati forvet neyse idare eder ya desanf
bu sene işimiz cok cok zor
sonkral58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 04:01   #6
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1629 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

sakatlıklar eksiklikler tamam bunları anladıkta sahaya çıkan 11 futbolcudan güzel futbol ve mücadele bekliyoruz
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 07:34   #7
skynet
Acemi Yiğido

skynet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 skynet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sakatlıklar eksiklikler tamam bunları anladıkta sahaya çıkan 11 futbolcudan güzel futbol ve mücadele bekliyoruz

Deliktasli kardesim; bugun bir daha dusundum ozellikl 5iva5 yazilari ve yorumlari gorunce.

Takima destek herzamn destek tabiki buna diyecegimiz yok olmazda. Bir arakar Cep tlf nu mesajlji atma isini oyle abartmistim ki; sivasli olmayan arkadaslarin tlf larini alip hocam 5858'e mesajimizi gonderelim bir destekde senden olsun beraber bsariya kosalim diye cok kisinin cep telfonundan mesaj attik. Ogrenmelik yaptigimiz surece Okulda sivasspora yardim diye maaslardan para verirdik. Saymakla bitmez. Sivas halki sivasspor dedin mi hersey durur. Hepimiz sivassporun daha iyi yerlerde gormek istedigimizden bu uzulmemiz. Cunku sivas takimi hakediyor bu seyicisiyle.

Ben sunu soylerim futboluclar; ve Bulent hocam rica ediyorum futbol oynamayi birakip gururumzula oynamayin. Takima yonetime hocaya destek sonsuz; bizim gururumuzla oynamadiklari surece!
skynet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 07:45   #8
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1629 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
skynet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Deliktasli kardesim; bugun bir daha dusundum ozellikl 5iva5 yazilari ve yorumlari gorunce.

Takima destek herzamn destek tabiki buna diyecegimiz yok olmazda. Bir arakar Cep tlf nu mesajlji atma isini oyle abartmistim ki; sivasli olmayan arkadaslarin tlf larini alip hocam 5858'e mesajimizi gonderelim bir destekde senden olsun beraber bsariya kosalim diye cok kisinin cep telfonundan mesaj attik. Ogrenmelik yaptigimiz surece Okulda sivasspora yardim diye maaslardan para verirdik. Saymakla bitmez. Sivas halki sivasspor dedin mi hersey durur. Hepimiz sivassporun daha iyi yerlerde gormek istedigimizden bu uzulmemiz. Cunku sivas takimi hakediyor bu seyicisiyle.

Ben sunu soylerim futboluclar; ve Bulent hocam rica ediyorum futbol oynamayi birakip gururumzula oynamayin. Takima yonetime hocaya destek sonsuz; bizim gururumuzla oynamadiklari surece!
iyi günde herkes çoşuyor önemli olan kötü gündeki destek güzel desteklerin için ayrıca teşekkürler evet kaybettik iyi oynamadık keşke iyi oynayıp kaybetseydik ama malesef geriye dönemiyorsan ileriye bakacaksın inşallah düzelir tek temennimiz bu olmalı
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 08:12   #9
vahapkeskek
Acemi Yiğido

vahapkeskek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 vahapkeskek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
skynet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Futbol sadece bir oyundur. Gurur meselesi yaparsak vay halimize. Şampiyonlar ligi kupasını almak çok mu önemli aldığımız zaman ne olacak bütün mesele bitecek mi. yok diğer senenin mücadelesi başlayacak 99 sene ardada şampiyonlar ligi şampiyonu olsan 100. sene gene mücadele edeceksin. Ortak nokta mücadeledir. Kazanmak sonradan gelir. Gelirsede öper başımıza koyarız.
Alt 30.07.2009, 13:19   #10
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
vahapkeskek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbol sadece bir oyundur. Gurur meselesi yaparsak vay halimize. Şampiyonlar ligi kupasını almak çok mu önemli aldığımız zaman ne olacak bütün mesele bitecek mi. yok diğer senenin mücadelesi başlayacak 99 sene ardada şampiyonlar ligi şampiyonu olsan 100. sene gene mücadele edeceksin. Ortak nokta mücadeledir. Kazanmak sonradan gelir. Gelirsede öper başımıza koyarız.
Çooook doğru söylemişsin de bizim öfkemiz, bizim sitemimiz, bizim ağıtlarımız 5-0 yenilgiye değil ki, biz ne mağlubiyetler aldık. İ
nanın İ.B.B yenilgisi bu yenilgiden daha fazla ağırıma gitmişti. Bizim sitemimiz takımın ruhsuzluğuna,acizliğne ve beceriksizliğine,bizim sitemimiz Bülent Uygun'un kendini Sivsspor'dan daha büyük görmesine,bizim sitemimiz satılan oyuncuların yerine abuk subuk futbolcular alınmasına, bizim sitemimiz taraftarın bu kadar hiç sayılmasına. Yoksa oyun bu yenmek te var yenilmek te.
Ayrıca benim en büyük sitemim; başımızın tacı yaptığımız Bülent Uygun'a en ufak eleştiri yapıldığında diğer yiğidolar tarafından Sivasspor düşmanı olarak görülmemize.
Saygılarımla
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gidişin, kötü, nedir, sebebi

Seçenekler Arama
Stil