Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: yıııkıııılllllddddddddddddıııı ııııkkkkkkkkk
Alt 29.07.2009, 15:06   #11
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: yıııkıııılllllddddddddddddıııı ııııkkkkkkkkk

hoca defans diye bir şey yok, orta saha sıfır. ileride kaleye şutumuz yok. hani senin transferlerin.

geçen sene antep ve istanbul b.b. bizi ne hale soktu. orta sahada top yaapan takımlar karşısında çaresiz kaldık. bunları gördüğün halde bu senek orta saha geçen sendende beter olmuş.

hazırlık maçlarını önemsemeyin dediler. bende neden diye sordum. katılmıyordum bu düşündceye.çünki aynı bozuk oyun ortada idi. bir sürü bahane. demekkki hazırlık maçları doğru göstergeymiş. kendimizi kandırmışız.

messi erman, dünya sıralamasındaki mbemba, beni izleyin diyen ersen, hani nerdeler. 2 top çeviremediler.

Bülent hoca sana az övgüler yazmadım. ama grura kapılıp bakın ben yeni bir takım bile yaparım. demek için. mahvettin. takımı bozmayacaktın. üstelik takım geçen sene bile top çeviren takımlara karşı zorlanmışken. sen dahada kötü yaptım. aynı hatayı antep ve belediye maçlarında da yaptın.

ÇOK ÜZÜLDÜM. AYLARDIR BEKLEDİĞİM MAÇA MAÇA BAKAMADIM. ARADA GİRİP GOLLERİ SAYDIM. ÇOK ÜZÜLDÜM. İNANILMAZ. TÜRKİYE ADINA BÖYLE BİR REZALETE HAKKIMIZ YOKTU. İNŞAALLAH İYİ OLUR. BELKİ BU BİZİM KENDİMİZE GELMEMİZE VESİLE OLUR.
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sgulturk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen

Seçenekler Arama
Stil