Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: NE ŞUCU BE HOCAM ?
Alt 29.07.2009, 23:27   #61
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: NE ŞUCU BE HOCAM ?

Alıntı:
58ÖREN58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aslanım sen sivaslı degılsın galıba hem ne kume dusmesı sen hangı x takımı tutuyorsun kumedusme lafını fılan agzına alma arkadas dogru konu acmıs tabıkı sımdı destek zamanı hep destek tam destekk
bu adam Sivasli olmayabilir de, dedikleri yanlis mi?

tamam destek zamani, hep destek OK! e ama neye dastek: iyileri gönderdin, daha kötüsünü getirdin ona mi destek? hadi giden-gelen hesabindan vazgectik, yasin gibi kazmalarin, mbemba gibi ne oldu belli olmaya toy futbolcularin oynatilip murat sözgelmez'in disarda birakimasina mi destek? petkovic ve bazi diger oyuncularin gamsizligina mi destek?

tum'un, sylla'nin, bilica'nin hatta diallo ve balili'nin yerine kimimiz var?
bir erman topcu, o da arada kayboldu gitti. bana bir tane tum lazim arkadas.
teknik yok, sürat yok ama futbol anlayisi var, mücadele var, hirs var, yürek var. iste o zaman destek de var!!!

SU GÖRÜNTÜYE GÖRE SADECE RENKLERE SEVGI VAR AMA ICRAATA, HELE HELE INANMADIGIMIZ ICRAATA DESTEK YOK!

yanlis yoldan dogru yere gidilemez...
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 23:39   #62
malik1982
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 malik1982 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
TheFatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beyler suç var yada yok sonucda 5 yedıkmı yedık türklere 5 attık diceklermı dicekler herkesin suçu var seneye bank asya 1.Liginde başarılar sivasporr böyle golleri halı saha takımları bile yemıyor....
beyler tamam takımda çok iyi oyuncular gitti bilica'nın yeri dolmaz savunmaya takviye yapılmadıkça orda sıkıntı çekeceğiz ama orta saha ve forvet hattı sezer ve mehmet düzeldiği an süper olur arkadaş bank asyada başarılar diyor ama hayal görüyor bu sene yine ilk 4 takım arasındayız fener şampiyonlukta avantajlı kadro itibariyle ama ben yine 2. olur diyorum sivas için bu takım çok can yakar...
malik1982 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 23:44   #63
migo58
Acemi Yiğido

migo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 migo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor önümüzdeki sezon değilde bi daha ki sezon kesinlikle şampiyon olacaktır buna yürekten inanıyorum şimdiden 2010-2011 sezonu Bank Asya 1.Lig Şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Emeği geçecek olan yönetimi, hocayı ve futbolcuları tebrik ederim (!)
migo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda migo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
yigidim
Alt 29.07.2009, 23:44   #64
metin_yilmaz
Acemi Yiğido

metin_yilmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_yilmaz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart yigidim

yigidim kimse sivas sporun ne sampiyonluga nede sampiyonlar ligine katilmasini beklemiyordu bülent hocaya binlerce tesekkürler de bülent hoca bu kurtlar masasindan gelme o da cok iyi biliyor bu islerin nasil döndügünü sadece futbol yetmez sadece para yetmez sadece taraftar yetmez sampiyon olmak icin biz bu yolda bayagi bi mesafe aldik diye düsünüyorum bülent hoca kendini isbatlamak istiyorsa kemik kadroyu dagitmasin önce futbol sonra para önce paraya gidersek elimizde stadimiz da kalmaz durmak yok yola devam arkamiza bkarsak cok geride kaliriz playof bile agir gelir bize
metin_yilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 23:54   #65
Mahmut5858
Yeni Yiğido

Mahmut5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Mahmut5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Insaf ve INSAF
Yazik vede cok yazik
Ayip hemde cok cok ayip.
Ne oluyor arkadaslar ne bu hiddet ne bu celal. elbetde bende cok uzuldum sivassporumuzun yenilmesine hem maca da gittim o kadar kudurmus anderlecht taraftarinin icine.
ama ne oluyoruz sanki karsinizdaki siradan bir takimmisda biz onlardan ustunmusuz gibi. beyler karsinizdaki takim ufa kupa galipleri kupasi almis bir takim ve avrupanin sayili takimlarindan arti biz avrupada birkac daha oynayip tecrube kazanalim diye ugrasirken adamlar 50 senedir avrupada oynuyorlar.
birde kalkmis BULENT hocaya olmadik kizginliklar utanmasaniz kufurde edeceksiniz statda oldugu gibi birkac kendini bilmez taraftarimiz gibi.
Bulent hocanin sivasa yaptigini bir macta unuttuysak demekki biz nankor insanlariz.
kaldiki hocanin yapmis oldugu bunca basaridan sonra.
transfer yapin diyorsunuz neyle olacak bu is bedava futbolcu varda bizmi goremiyoruz. dunyada 5 milyon sivasli var diye ovunuyoruz bir telefen hatti aciliyor 5 tl tutarinda 24 bin kisi telefon ediyor eyyyy sivaslilar neredesiniz konusmaya gelince bir numarasiniz arti besiktas 8 sifir yenildi besiktaslilar bu kadar figan etmediler.
daha cok yazacamda kalbinizi daha fazla kirmak istemiyorum arti tabiiki bulent hocaninda hatasi var ama birazda takimimizin gucune gore konusalim lutfen.
seni seviyorum BULEN hoca seni seviyorum SIVASSPOR
Mahmut5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Mahmut5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.07.2009, 00:05   #66
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ey taraftar,

Sivas'da 4 Eylülde bir kez maç izlememiş, ayazda, yağmurda, çamurda renk aşkına takımını desteklememiş, yenildiği için ağlamamış, şampiyonluk gittiği için gecesi gündüzü karışmamış, futboldan anlamayan, ister taraftarım desin ister demesin laf olsun diye yazan insanların gazına gelmeyin. Bu takımı övmek ve göklere çıkarmak kadar eleştirmek, yerden yere vurmak hakkı da size aittir bu hakkı kimselere vermeyin.

Ey futboldan anlayan Sivassporlu!

Sivasspor aşkını sadece bir teknik direktör ya da sadece başkan sanan, mantıklı sağlam eleştirilere içi boş cevaplar yazan gafilleri ıslah edin. Doğru mantıklı, gerçekçi bilgilere dayanan eleştiriler, öneriler yapın, yapanlara destek olun.
İnşallahı maşallahı bırakın, dünya futbolunu akıl gözünüzle izleyin, adamlar neyi nasıl yapıyor görün anlayın ve takımınıza önerin.

Ey kırmızı beyaz sevdalım!,

Doya doya sevinin, doya doya üzülün. Ama takımınızda söz sahibi olan başkan teknik direktöre açıkça cesurca neyi neden yaptığını sorun, ancak sorarken nankör olmayın, haklarını da verin. Onlar bilsinler ki; takım kendilerinin malları değil ve iyi yaptıklarında da samimi olduklarında da arkalarında milyonlarca gerçek fanatik Sivassporlu var.

Sağlıcakla kalın.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 00:24   #67
SivAslan58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 SivAslan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar ben Almanyada yasiyorum ve 24 saat futbollayim..

Cok iyi anlarim herseyden..

Derhal bu takima adam gib takviye yapilmazsa, eski sisteme dönülmezse, bu sene ilk 5 unutun, hatta ilk 10 cok cok zor gireriz, ve ondan sonra sene kümeye....

Arkadaslar, bülent uygun ve yönetim cok dogru oldugu zamanlar var, cok düzgün isler yaptilar, ama bu son bir kac aydir isin icine ettiler..
Bülent Uygun ve Yönetim dünkü macin tek sorumlulari...
Sen Bilicayi sat, ama dogru düzgün adam alma(bütün satilan oyuncular icin gercerli)

Olacagi buydu, hazirlik maclarindan belliydi, arkadaslar 5 mac oynadik(hazirlik maclari dahil) asaga yukari mac basi 3,5 nokta gol yedik, böyle birsey olurmu, ve Bülent Uygun ztransfer yapmadan bu defansla CL macina cikiyor, olurmu ya?

Görüyorsun defansta birseyler dogru gitmiyor, adam al eski sistemine dön..
Dün göya atak bi sistemle ciktik, abiler kaleye bir sutumuz bile yok, 80ci dakikaya korner bile kullanmadik....

Sivasin parasi yok, bu söylentilere kanmayin, bu sene az bir 15 milyon kasaya gitti...

BIraz parana kiyip adam gibi oyuncu alacaksin!yoksa yakinda Bank asyadayiz..
Defansa bir adam(stoper), orta saha 2 adam(ön libero) ve ibrahim akin stilinde bir adam bunun yanina parana kiyip OMOTOYOSSIyi alacaksin....

Aslinda cok seyler yazarim, ama bukadar yeter.......

PS:gecmisin arkadasina siginmayin, Bülent Hocayi nekadar sevsekde hatasini kabul edemeyiz...Cok hatalar yapti ve hatalarini düzeltmesi icin eski Bülent Hoca olacak

Arkadaslar dost aci söyler derler ya, ama dogru
SivAslan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 00:27   #68
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hoca iyi hoş da çok konuşuyor be.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 00:44   #69
congarlim
Acemi Yiğido

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 congarlim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ers58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya çekmek alçakların işidir
hemşerim sen önce şunu kabul et bülent sayesinde bu gün bunları tartışıyoz lorant dönemini hatırla takımın düşmesi bile kesindi gerçekçi bak kolaya kaçma yürekli ol.
olmuşla ölmüşe çare bulunmaz giden oyuncuların ardından ağlayanlarda zavallıdır. zaten türkiyede futbol bundan ilerlemez mahkummuz birilerine bak man. unit. ronaldoyu sattı ağlıyormu yada barca. eto yu ağlıyormu ibrahimovici veren ağlıyormu yok. küçük düşünmeyin .
aynen söylediklerine hemserim takiliyorum avrupada oynamak kolaymi takimlar bazinda milli takim bazin daha yeni yeni boy gösteriyoruz avrupada bizim takimin daha hic tercübesi yok zamanla olda olcak biz elimizden gelini yapmamiz lazim tam destek tüm destek iyi günde sivasliysak kütü günde dahada sivasli olmamiz lazim
congarlim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 00:54   #70
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
ers58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hoca suç bende demiş ne suçu?
üçüncü ligden birinci lige çıkan küme düşmese yeter dediğimiz sivassporumuzu süperligin tepesine çıkarmakmı?
milyon dolarlık bütçeyle 8-0 maçmı kaybettin şampiyonlar liginde gruplarda 0 mı çektin yoksa 30-35 yıldır avrupada mücadele den takımımızı kupa almadığı içinmi başarı. kardeşim herkes iyi biliyorki imkansız diye bir şey yok sözünü hafızalarımıza kazıttın tekrar.
ne bekleniyordu sivasın çeyrek finalinimi finalimi kupayı almasınımı yahu el insaf.
oynadığınız takımın bütçesi geçmişi bizden çok ileride daha düne kadar bu takımı ligde tutsak yeter diyenler şimdi internet sitelerinde ekranlarda bülent şöyle böyle. bırakın kardeşim biz alnımızın akıyla buraya geldik elimizden gelen bu gücümüz bu bundan sonrası para...
daum gibi denizli (fenere sıfır çektiren)gibi lucescu, aragones, skibe ve daha niceleri bu kadroyu ligde tutamaz ama o türk evladı bizim evladımız BÜLENT UYGUN gardaşımızı kimseye yedirmeyiz. helal olsun sana hocam helal olsun sana başkanım helal olsun sana futbolcularım helal olsun sana emeği geçen tüm kardeşlerim.... gün birlik ve beraberlik günü haydi SİVAS sahip çık evlatlarına.
helal olsun gardaş hislerime tercüman olmuşsun.. zamanında destek olmayıp şimdi köstek olanlara çok iyi bir cevap vermişsin.. zamanında destek olmak için için konuşmayan şimdi eleştirmek için KO-NUŞ-MA-YA-CAK.. o kadar..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hocam, suÇu, Şucu

Seçenekler Arama
Stil