Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.08.2009, 22:13   #41
haciii
Yeni Yiğido

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 haciii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

ya simdiyi kurtarmadıktan sonra gelecege ne yatırımı yapılıyo anlamıyorum ya.adam gelecek senelerde iyi olacak diye biz simdi onun hatalarına gozmu yumucaz .bırak artık sacmalıgı bülent hoca al 4 tane yabancı kurtar seneyi.biz sende 5 malubiyet alan takımız daha simdiden 2 de 2 oldu .
haciii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 22:14   #42
GAZİANTEPTEN
Acemi Yiğido

GAZİANTEPTEN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GAZİANTEPTEN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
rse58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen her hafta 10lira nereye vermıyon sen nasıl taraftarsın ne yaptın busamana kadar takıma konuşuyon
Beyler yiğido kardeşlerim hepimizin derdi ve dileği ortak, kırmadan dökmeden lütfen.
Gün birlik günü, gün takıma sahip çıkma günü
Elazığa malatyaya adanaya bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız
GAZİANTEPTEN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GAZİANTEPTEN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.08.2009, 22:15   #43
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ya kardeşim geçen seneki 11 den 2 ci yarıda sadece 2 kişi vardı biri çıktı ve bir ibrahim dağaşan kaldı ne bekliyoruz ki şu takımdan olacağı bu toplama takım ve üstelik belli bir kişi bile yok üstüne üstlük hocamız sağolsun kenardan hiç bir mi üdahele bile etmiyor birde kalkmış sırıtıyor bu ne böyle beeeee utanacağına sırıtıyor adam artık yeter be
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SempaticH'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.08.2009, 22:22   #44
Torontonian
Yeni Yiğido

Torontonian - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Torontonian FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mac hakkinda soylenecek bir sey yok. macin yildizi takima gerekli takviyeleri yapmayan yonetimdir. fb, gs, bjk ve bir cok anadolu takimi gecen seneye oranla cok daha guclu kadrolarla lige baslarlarken bir tek sivassporumuz gecen seneden daha kotu bir kadroyla mucadele ediyor, ustelik bu sene avrupa kupasi maclari oynamasina ragmen!!

ya citayi yukseltsinler, ya da bu isi daha iyi yapacak birileri mutlaka cikacaktir. kasada duran paradan kimseye hayir gelmez, yatirim yapilsin ki sivasspor sinif atlasin, ama bu saatten sonra zor gozukuyor.
Torontonian isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 22:28   #45
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENCE MAÇI DEGİLDE TAKIMI VE SİVASSPORUN GELECEGİNİ DEGERLENDİRMEK LAZIM.DEFANS DEFANS DEFANS DEFANS YOK ORTASAHA YOK İLERDEKİ ADAM NE YAPSIN ODA YOK.BU GİDİŞLE DİLİM VARMIYOR AMA İLK 5 HAYAL.HERŞEYE RAGMEN BURALARA GELMİŞOLABİLMEKTE ÇOK ŞEYDİ EMEK VEREN HERKESE BİR TARAFTAR OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 22:35   #46
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
rse58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen her hafta 10lira nereye vermıyon sen nasıl taraftarsın ne yaptın busamana kadar takıma konuşuyon

burak bu laflari gec,, hep aynisi ,hep aynisi :

ne yaptin ne etin !! baska birsey degil,
sen ne yaptinki burda parlayip duruyon.

belki sizin gibi sansli degilimki,, takimin her zaman yaninda olam, ama cogu gurbetci arkadaslar gibi bende bu takimdan ne madi ne manevi yardimdan kacmadim ,,4 eylüle gelmediysek girip görmediysek, hic olmasa bir gidelim tel örgünün arkasindan olsa su sahaya bakalim dedik,
ve hollanda kampinda yalniz birakmadik.

ben almanyada köln büyük sehire yakin kaliyorum , mahelede benden baska 1 de marasli bir türk aile kaliyor, gerisi almanlarla cevrilmis,polan ve russ tek tük.

milletin mac günleri alman bayraklari pencere,balkon ve bahcesinde asili,, tek tükte formül 1 ferarri bayragi ,,
ama aralarinda sivassporun mac günü sabah erkenden günesin dogmasiynan birde al kirmizi beyaz bayrak cikiyor !!!1,5-2,5 m büyüklügünde basligida Sampiyon SivasSpor diye ,,SS, armasinin icinde,,

sen gelmisin bana sen simdiye kadar ne yaptinki diyorsun ???

aslinda sen ne yapiyorsun,,sivasta kaliyorsun evinin caminda 1 sivasspor bayragini burak amblemini bile takmiyorsun ??
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Aydogan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2009, 22:46   #47
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1482 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Maçın en kötüsü kimdi =Peter M'bemba,hangi akla hizmete alındı bu adam hala kafayı yiyorum. Yer tutuşu yok, müdahelede zayıf, oyun okuma felaket, rakiple mücadele fiyasko... aklınıza ne geliyorsa var bu adamda. Bizim takımımıza hiç yakışmıyor. 5 yıl sonra yetişirse iyi bir alternatif olur. Ama kısace olgunlaşma devresine giren takımımızda bu adama yer yok. Küsen küser darılan darılır, ama doğrunun yeri her zaman tektir. Yasin Çakmak, Sayın Aziz Yıldırımın bir kazığı olarak bize verildi. Ne çekiyorsak bu adamdan çekicez. Satılmayacak kovulmayacak. Yana döne düzelecek diye bekleyeceğiz. Yandım Allahki ne yandım. Defansta iken hiç güven vermiyor. Son müdahelelerde ıska geçiyor yada çok zayıf vuruşları var. Kuvvetli uzaklaştırmaları bile vur nereye giderse gitsin türünden. ayakları titriyor. İsim yapan oyunculara karşı oynayamama becerisine sahip. Sedatın yanında oynarsa Sedatıda götürür bu adam. Zaten bu sene Sedat da iyi başlamadı. Uğur Kavuk, maça sonradan girdi hiç bir şey yapamadı. Dereliden çok şey öğrenmesi gerekiyor. Özellikle ayaklarına sahip değil. Bindirme yapma becerisi yok görüntüsü var. Korkak oynuyor. Hiç birşey yoktu bu maçta ve diğerlerinde. Cihan Yılmaz, bu maçta yokları oynadı. Üzerine baskı kurunca etkisiz kalıyor. Bu ileriki maçlarda bize sıkıntı yaratabilir. Serbest kalınca kimse bileğini bükemeyecek. Hele hele kapasitesini yüzde 80 lere çıkarırsa çok daha iyi olacak. Ama maalesef bu maçta yoktu. İbrahim Dağaşan, takıma alıştıkca biraz daha kaşarlaştığını zannediyor ve agresif tavırlar sergiliyor. Çok bariz fauller yapıyor, 2. bölgede riskli top kayıpları yaparak zaten kötü olan defansımızı sıkıntıya sokuyor. Onur Tuncer, korkak-korkak-korkak... başka sözede gerek yok. Geçen yılı mumla arıyor. Galiba bu gidişler çok arayacak gibime geliyor.

Maçta göze çarpanlar = Abdurrahman DereliÇok güzel bir oyun çıkardı şahsım adına. ama maalesef sakatlandı. Takımda ilk maçtan belli olan ve tüm arkadaşlarına sıçrayacak kıpırdanmanın ateşini yaktı. Eğer takımımız toparlanır ve bir ivme kazanırsa tüm taraftarımız bilsinki bunu Dereliye borçluyuz. sakatlandı çıktı İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. Erman artık oturmaya başladı. Dikine oynamaya başladı. Ya değişik bir versiyonda oynadı yada başka bir mevkide. Fakat onda bir kıpırdanma var. Bu alenen belli oluyor. Maşallah diyelim. İnşallah diyelim nazar boncuğu takalım. Çünkü çok ihityacı var onunda bizimde. Kamanan bir şeyler yapmaya çalışıyor ama destek yok. Bunun sebebide hep kuvvetli rakiplerle oynamamızdan kaynaklanıyor. Eğer denk kuvvetlerle oynarsak çok canlar yakacak. Veeee AKIN VARDAR, onu en sona koydum. Çünkü solistler en sona çıkar. Onun hakkında söylemlerimi kendisi çok iyi biliyor. Dostum arkadaşım olmasından ziyade oyunu ile lakabını birleştirdi. Kral her yerde kraldır.

Ne gibi eksiklerimiz var = Eksikliklerimizi artık sağır Sultan, Topal Duran, Kör Memmed, Salak Hıdır bile biliyor. 1-Defans 2-Orta saha. Bu iş Onurla Yasinle M'bemba ile gitmeeezzzz.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler =Takımımızda az da olsa bir kıpırdanma belli oluyor. Bunu bu maçta gözlemledik. Bakmayın Lucescu asılmadı martavallarına 2. yarı tüm aslarını sürdü. Onların eksiği 6 kişi idi ama bizim eksiğimizi gelecek yeni transferler (olursa tabi) saysam burdan Ukraynaya yol olurdu. Olacak bişiler olacak inşallah ben umutluyum sizi bilmem.

Taraftar nasıldı = Bizim bir kaç gurbetçimiz maça gelmiş ama onlarda maça rağbet etmedi. Geçiniz...

Maç hakkında genel yorumunuz = Uefa nın sitesine rekor olmayacak, kaçmayan iyi defans ve orta saha oyuncusu bulmamız lazım. Geriye doğru sayımların başladığı şu günlerde kalan gün sayımız 4 buçuk gün...

SAYGILARIMLA

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2009, 23:19   #48
58sivasli58
Acemi Yiğido

58sivasli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58sivasli58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçın yıldızı bugün AKIN VARDAR
Maçın en kötüsü Tüm takim; ERMAN, ABDURRAHMAN

Maçta göze çarpanlar SIVASSPORUN sürekli hatali paslari

Ne gibi eksiklerimiz var DEFANS DEFANS DEFANS ve duran toplari degerlendirme

Maç hakkında ki genel görüşlerim kötü bir sivasspor

Taraftar hic varmiydiki? duyamadim göremedim

Maç hakkında genel yorumunuz ? bu sivasspor olamaz
58sivasli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 23:20   #49
58sivasli58
Acemi Yiğido

58sivasli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58sivasli58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçın yıldızı bugün AKIN VARDAR

Maçın en kötüsü Tüm takim;bunlar ikisi haric ERMAN, ABDURRAHMAN

Maçta göze çarpanlar SIVASSPORUN sürekli hatali paslari

Ne gibi eksiklerimiz var DEFANS DEFANS DEFANS ve duran toplari degerlendirme

Maç hakkında ki genel görüşlerim kötü bir sivasspor

Taraftar hic varmiydiki? duyamadim göremedim

Maç hakkında genel yorumunuz ? bu sivasspor olamaz
58sivasli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 23:41   #50
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bi dahada şu akını keserse ben bu bülente bişey demiyorum artık.maça gelince arkadaşlar bizim takım kendini fazla kasmadı bence ve iyide yaptı.futbolculara gelince akın bu takımda mutlaka ama mutlaka ilk 11 de olması gerektiğini gösterdi,ermanda kesinlikle sürekli oynaması gerektiğini gösterdi,bizim öyle bouzza gibi bozacılara verecek paramız yok,daha ne arıyosun oynat ermanı solda kardeşim.ve murat tabiki onada değinmeden geçemeyeceğim.şu hayroyu ALLAH aşkına oynatma hoca ya,murat ondan daha iyi heç değilse saçmasapan çalımlar yemiyo,ve tabiki embemba o da biraz daha oynarsa takımın vazgeçilmezlerinden olur.agbetuyu zaten anlatmaya gerek yok fırtına gibi çocuk.takım süper arkadaşlar ama hocada iş yok.

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil