transfer yapmıycaz desenize şuna,e hani iki hafta önce 3 yabancı alacağız diyordunuz?valla bu işi nasıl toparlaycaksınız siz düşünün kadro ve takım ortada...
Bu saatten sonra aceleyle yapilacak bir transferden ne hayir gelecek,Ati alan Uskudari gecmis, ortada kalmis ya kalitesiz yada sakat futbolcu alacaksiniz, hic transfer yapmayin daha iyi.
Ayrica ayaginiza kadar gelmis tam ihtiyacimiz olan mevkinin oyuncusu Stepjan Tomasi bile pintiliginiz yuzunden alamadiniz.Hic olmazsa boyle hocamiz istesin hemen alalim gibi agiz yapmayin.yapmadiklariniz yaptiklarinizi gecmeye basladi.Sivas taraftarinin suskunluguna aldanip onlari cahil zannetmeyin..Suskunlugu tevazusundandir.
Ben su anda Kİmi aldık bilmiyorum kafam karıstı alıyozmu almıyozmu belli değil temelli tüm oyuncularıı satın NE De Olsa Bülentin dedigi Gibi Ben de Dahil Herkez satılıktır SatIlık Sİvas İstemiyorumm PETkoVİÇsiz İSvas İStiyorUm Transferede 2 gün kalmıs zaten bu sene İLk 10 a girersek iyi yokhsa Faso fiso. Gönderdiklerimizi arar olduk her maçta Hala gönderiyoruzz ayıp BÜlent İnşallah Sivasa YAmuk yapmazsın
Ben tranfer yapılmadan yazmıştım iyi futbolcuları satmayın diye.Ligden düşen takımlardan oyuncu topladılar elle tutulur bir oyuncu almadılar.Yönetim ve hoca macera peşinde koşuyorlar.Sivası rezil ettiler herkese karşı yüzümüzü kara ettiler.millete alay konusu olduk.Lütfen dikkatli olsunlar tranfer şart ama az ama iyi oyuncu alsınlar.Şampiyonlar ligine ersen martin gibi tranferler yapmak akıllıca değil takımda gol atacak oyuncu yok.