Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı
Saçma sapan yorumlar yapmayın.Bülent Hoca suçlu ama o gitse yerine kim gelecek.Yıllardır TSL de patinaj çeken takımlardan farkımız kalmaz.Ortada 5-10 teknik direktör var o takımdan bu takıma devir dayım motoru gibi dolanıyorlar.Bülen Hocayla devam etmeliyzi
|
Arkadaşım içeride büyük ihtimal senin benim bilmediğim sorunlar var ve bunlar dışarı yansımıyor.
Hoca görevi bırakmayı kendiside düşünüyor olabilir yani sen Bülent Uygun'un ayaklarınıda öpsen o kalmak istemiyor olabilir.
Ben şahsen ayrılma kararını daha önce verdiğini ve sırf bu yüzdende transfer yapmadığını düşünüyorum.
Büyük ihtimal kendisi zaten gidecek. belki milli takım için belkide başka bi takımla anlaşma yapmışta olabilir.
yada verdiği demeçler unutulup kendisine olan antipati azalana kadar dinlenmeyide tercih edebilir.
Olayları yüzeysel değerlendirme. Bülent Uygun kendini çok başarılı göstermeye çalışıp şampiyonluğu bile sırf kendini ispatlamak uğruna feda etti
(gereksiz demeçler verip takımın motivasyonunu bozarak).
Zaten başarısız olupta devam edeceğini hiç sanmıyorum.
Büyük ihtimalle bir iki hafta içinde istifa edecektir. olayın Sivasspor'la yada taraftarla ilgisi yok.
Kendisini başarıya o kadar şartlandırdıki başarısız olabileceğini hiç bir zaman düşünmedi ve hatalarını hiç bir zaman görmedi çünki kendine aşırı güveni vardı.
Başarılı olupta sonra Başarısız olduğunu görmek onun kabul edilmesi zor bir durum. o yüzden görevde daha fazla kalmayacaktır.
Gittiği yerde başarılı olurmu onu bilmiyorum. olamazsa zaten kariyerinide tamamen bitirmiş olacak.