Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: İstifa Etmeli mi ?
Evet İstifa Etmeli 306 30,97%
Hayır İstifa Etmemeli 682 69,03%
Katılımcı sayısı: 988. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Alt 26.09.2009, 23:12   #1
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

BÜLENT HOCAYI SAVUNANLAR ARTIK YETER BIRAKIN ŞU İNADI...
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2009, 23:24   #2
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle size şunu söyleyeyim.Size göre ben Bülent Uygun u savunanlardanım.

Ben Bülent Uygun u savunmuyorum.Buradaki herkesin ortak paydası olan Sivassporu savunuyorum.Bülent Uygunun gönderilmemesini istemek teslimiyetcilik değildir.Bu takımı Bülen Uygun kurdu.Bu oyuncuları Bülent Uygun getirdi.Bir futbolcu Bülent Uygun varken gol atamıyorsa X ve ya Y kişisi varkende atamaz.Adamın kapasitesi odur.Kimseden kapasitesini aşan şeyler bekleyemezsin.Haa beklersin.Ancak sadece beklemekle kalırsın.

Bülent hoca yanlışlarını görüp düzeltmek yerine halaa bu yanlışlarının üstüne gidiyor.Bir türlü hata yaptığını söylemiyor.Suç sadece Bülenttemi? Hayır.Zamanında Bülent hoca saçma sapan konuşurken yönetim müdahele edecekti.Gel bakalım Bülent kardeşim böyle böyle demişsi ancak bu tür eylemler yanlış.Sen sadece işine bak diyecekti...

Bu sezon Bülent hocayla,kurduğu takımla devam edilmesi taraftarıyım.Bülentten baska hoca yokmu diyenler.Boş muhabbet yapmayın.Bu takımı Bülent kurdu o devamını getirecek.

Ayrıca artık yönetiminde olaya müdahele etmesi lazım.Bülent hocanın Kamananla ne alıp veremediği var öğrenmesi lazım.Sezon sonunda ise Bülent Uyguna teşekkür edilip sen sağ ben selamet denmesi lazım.
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 23:31   #3
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ben Bülent Uygun u savunmuyorum.Buradaki herkesin ortak paydası olan Sivassporu savunuyorum.Bülent Uygunun gönderilmemesini istemek teslimiyetcilik değildir.Bu takımı Bülen Uygun kurdu.Bu oyuncuları Bülent Uygun getirdi.Bir futbolcu Bülent Uygun varken gol atamıyorsa X ve ya Y kişisi varkende atamaz.Adamın kapasitesi odur.Kimseden kapasitesini aşan şeyler bekleyemezsin.Haa beklersin.Ancak sadece beklemekle kalırsın.

Bülent hoca yanlışlarını görüp düzeltmek yerine halaa bu yanlışlarının üstüne gidiyor.Bir türlü hata yaptığını söylemiyor.Suç sadece Bülenttemi? Hayır.Zamanında Bülent hoca saçma sapan konuşurken yönetim müdahele edecekti.Gel bakalım Bülent kardeşim böyle böyle demişsi ancak bu tür eylemler yanlış.Sen sadece işine bak diyecekti...

Bu sezon Bülent hocayla,kurduğu takımla devam edilmesi taraftarıyım.Bülentten baska hoca yokmu diyenler.Boş muhabbet yapmayın.Bu takımı Bülent kurdu o devamını getirecek.

Ayrıca artık yönetiminde olaya müdahele etmesi lazım.Bülent hocanın Kamananla ne alıp veremediği var öğrenmesi lazım.Sezon sonunda ise Bülent Uyguna teşekkür edilip sen sağ ben selamet denmesi lazım.

Senin söylediklerini hiç katılmıyorum bülent uygunun takıma taktik verecek bilgisi yok artık daha diolar ki 4 tane net pozisyon var atamadık HATİCEYE DEİL KARDEŞİM NETİCEYE BAKACAKSIN ben bülent uygun gittikten sonra gelen hocanın dahada başarılı olacağına inanıyorum geçen yıllarda havalandı havası indi artık onu bank asyada bile alan olmaz takımına ama adam hala fb peşinde:@
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 18:29   #4
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
ONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

bastan sona kadar katiliyorum, bazilari Bulent hocanin gitmesini istemiyoruz diye bizi yalaka yaptilar, bulentci yaptilar, gitmesi gerekirse gider elbette, ama suan kalmasi daha mantikli olur, baska bir hoca gelse ne yapacak sanki, ama nedense bazilari israrla bizi yanlis anliyorlar,
Alt 27.09.2009, 18:32   #5
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bastan sona kadar katiliyorum, bazilari Bulent hocanin gitmesini istemiyoruz diye bizi yalaka yaptilar, bulentci yaptilar, gitmesi gerekirse gider elbette, ama suan kalmasi daha mantikli olur, baska bir hoca gelse ne yapacak sanki, ama nedense bazilari israrla bizi yanlis anliyorlar,
Söylüyoruz ama bi türlü kabul görmüyoruz Ne Sivaslılığımız kaldı ne yalakalığımız
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.09.2009, 16:39   #6
KAMER-ÜL ZEMAN
Acemi Yiğido

KAMER-ÜL ZEMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 KAMER-ÜL ZEMAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVASFUTBOL NİC'li Kardeşim. Biraz Sabır ve AHDE VEFA Gösterin. Lütfen..
KAMER-ÜL ZEMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bulent uygun, bülent, etmeli, gelecek, istifa, kİm, sivasspor, uygun, İnadina

Seçenekler Arama
Stil