Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: İstifa Etmeli mi ?
Evet İstifa Etmeli 306 30,97%
Hayır İstifa Etmemeli 682 69,03%
Katılımcı sayısı: 988. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ?
Alt 27.09.2009, 18:15   #241
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ?

Bülent Hocamızın ve Sivassporumzun sonuna kadar yanındayız bu takım ya düzelecek ya düzelecek...
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda YiğidoGençlik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Alt 27.09.2009, 18:15   #242
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

Alıntı:
kakikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent uygun karakter yoksunu, bazı taraftarlar dahada karakter yoksunu.
hala yalakalık yapıyorsunuz, sizlere yazıklar olsun.
buradada insanlara sövme cesaretini nereden buluyorsunuz, yüreğin varsa stada gel stadda çıkar sesini vicdansız terbiyesiz
ama bu adamda cidden karakter sorunu var eğer adamsa bugün gider, ama bu adama destek verenlere yazıklar olsun başka bir şey demiyorum...
Sanane ya, insanlar istedigi insani destekler desteklemez, sana mi kaldi bunu elestirmek,
karakter sorununun buyugu sende, sana yaziklar olsun, senide ''Cekirdekci'' sinifina koydum! sende adamsan birdaha yorum yazmazsin.
Alt 27.09.2009, 18:29   #243
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
ONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle size şunu söyleyeyim.Size göre ben Bülent Uygun u savunanlardanım.

Ben Bülent Uygun u savunmuyorum.Buradaki herkesin ortak paydası olan Sivassporu savunuyorum.Bülent Uygunun gönderilmemesini istemek teslimiyetcilik değildir.Bu takımı Bülen Uygun kurdu.Bu oyuncuları Bülent Uygun getirdi.Bir futbolcu Bülent Uygun varken gol atamıyorsa X ve ya Y kişisi varkende atamaz.Adamın kapasitesi odur.Kimseden kapasitesini aşan şeyler bekleyemezsin.Haa beklersin.Ancak sadece beklemekle kalırsın.

Bülent hoca yanlışlarını görüp düzeltmek yerine halaa bu yanlışlarının üstüne gidiyor.Bir türlü hata yaptığını söylemiyor.Suç sadece Bülenttemi? Hayır.Zamanında Bülent hoca saçma sapan konuşurken yönetim müdahele edecekti.Gel bakalım Bülent kardeşim böyle böyle demişsi ancak bu tür eylemler yanlış.Sen sadece işine bak diyecekti...

Bu sezon Bülent hocayla,kurduğu takımla devam edilmesi taraftarıyım.Bülentten baska hoca yokmu diyenler.Boş muhabbet yapmayın.Bu takımı Bülent kurdu o devamını getirecek.

Ayrıca artık yönetiminde olaya müdahele etmesi lazım.Bülent hocanın Kamananla ne alıp veremediği var öğrenmesi lazım.Sezon sonunda ise Bülent Uyguna teşekkür edilip sen sağ ben selamet denmesi lazım.
bastan sona kadar katiliyorum, bazilari Bulent hocanin gitmesini istemiyoruz diye bizi yalaka yaptilar, bulentci yaptilar, gitmesi gerekirse gider elbette, ama suan kalmasi daha mantikli olur, baska bir hoca gelse ne yapacak sanki, ama nedense bazilari israrla bizi yanlis anliyorlar,
Alt 27.09.2009, 18:32   #244
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bastan sona kadar katiliyorum, bazilari Bulent hocanin gitmesini istemiyoruz diye bizi yalaka yaptilar, bulentci yaptilar, gitmesi gerekirse gider elbette, ama suan kalmasi daha mantikli olur, baska bir hoca gelse ne yapacak sanki, ama nedense bazilari israrla bizi yanlis anliyorlar,
Söylüyoruz ama bi türlü kabul görmüyoruz Ne Sivaslılığımız kaldı ne yalakalığımız
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 19:02   #245
sivasli_boy
Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_boy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence istifa etmemeli cunku suan da onun yerine gelebilecek kisi ondan daha iyi degil hatta bulentin muthis bi motivasyon gucu var sivasspor gecen sezon girdigi pozisyonları hep gole cevirdi ama bu sezon sanssızlıkmı dersiniz basarısızlikmi atamıyoruz insallah hersey guzel olacak...
Alt 27.09.2009, 19:06   #246
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

istifa etmese bile ocak ayında bu takıma adam akıllı transfer şart transfer olmadıgı sürece ister bülent hoca istifa etse de etmesede degişen bişey olmaz transfer şart
Alt 27.09.2009, 19:50   #247
kızılova
Tecrübeli Yiğido

kızılova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kızılova isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bülen uygun istifa etmemeli
lig sonuna kadar devam.
kızılova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Alt 27.09.2009, 19:59   #248
NAPSTER_58
Yeni Yiğido

NAPSTER_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAPSTER_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin gibi taraftar takıma destek için gider ama sesini çıkarmaz bilgisayar başında oturan Sivasta 5 tl maça gitmeyen giderse bile oturup çekirdek çıtlayanlar Bülent istafa derler..Etsin arkadaş etsin de takım düzelsin.. Baksana herkes öyle düşünüyor demek ki bizde var bir eksiklik..
Futbolda dün yoktur , ha dün senin takiminin sansi vardi sampiyon olmak icin (oda gs ve fb kötüydü diye) onu bile olamadin .
Güzel Allahim birdaha sana ayni sansi verdi . Uygun Bey ne yapti gitti o firsatida tepdi.
Simdi napiyor Uygun Bey.
7 mac - 1 puan . Giden , gelen futbolculara hic girmiyorum bile . Oradada Uygun bey resmen icine etti.

Baskan biran önce el koysun yoksa onun oturdugu koltugada el koyarlar birgün.

Hayal peinde kosmayin arkadaslar gercekci olun biraz.

Eger Uygun Bey gercektende iyi bir antrenör olsaydi o 2 senede en azindan 1
sampiyonlugu alirdi.

Bu sezon icinde Ersun Yanali getirmeli Baskanimiz. Yabanci TD hicbir is yapamaz .

saygilar
NAPSTER_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 20:18   #249
delifisek58
Acemi Yiğido

delifisek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 delifisek58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu anketi hangi akıllı yapmış çok merak ediyorum manyakmısınız ne istifası sizin gibi saman kafalardan sivas geri kalıyor
delifisek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 20:21   #250
Celtic Pride
Acemi Yiğido

Celtic Pride - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 Celtic Pride FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öncelikle çok uzun bir yazı olcak, isteyen zahmet etsin okumasın.

Açıkçası hiçbir zaman dere geçilirken at değiştirilmesi taraftarı olmadım.Her zaman istikrar ve başarının birbirini destekleyen iki kavram olduğunu ,istikrarın başarı,başarınında istikrarı getirdiğini düşündüm,halada öyle düşünüyorum.

Her zaman Alex Ferguson gibi 36 yıllık(belki dah fazla tam bilmiyorum) bir istikrarın neden Türkiyede görülemediğini soruyorum kendime.O kültürü yakalayamamız sebebiyle Türk futbolunun veya diğer sporların hiçbir sisteme oturmadığını ve haliyle sporun her alanında hatta spor dışı her alanında bizden daha az nüfuslu ülkelerden bu kadar geride olmamız sonucunu ortaya çıkıyor bence. İstikrar başarının temel öğelerinden biridir. Her zaman istikrar yandaşı olmama rağmen kafam Sivasspor sözkonusu olunca biraz karışıyor.Sebeplerine gelince;

Şimdi Bülent Uygun'a hiçbir zaman sempati duymadım bunu baştan belirteyim ama benim için kişisel görüşlerimden önce takımın menfaatleri önde geliyor.Bu sebeple karakterini sevmediğim halde Bülent Uygun'u burada(istanbul) Sivasspor antipatisi olanlara karşı hep savundum(kaldıki ben de kendisini hiç sempatik bulmuyorum)

Ben istanbulda yaşadığım için sizin kadar işin içine giremiyyorum ve mümkün oldugunca bu forumdna ve gazete,TV den takip ediyoruz takımımızı,burda maçlar olukçada tribündeki yerimi alıyorum.

Ben Bülent uygun olayına buradan şöyle bakıyorum.Sportif anlamda Bülent Uygun'u başarız bulmak imkansızdır,bulan varsa haltetmiştir.Bu takımdan 2 sene önce kim bunları beklerdi?Olaya sadece sporrtfi açıdan bakarsak en az devreye kadar kredisi olması gerekir bence.
Fakat bence sorun sportif sonuçlar değil,sportif olmayan saha dışındaki ilişkiler,demeçler tavırlardır.

Hepimiz Sivassporu çok seviyoruz,hiçbirimizin sevgisi daha az değil ve hepimiz için öncelik Sivassporun menfaatleri,bundan eminim.Tıpkı sevmediiğim halde heryerde bülent hocayı savundugum gibi.

dediğim gibi Bülent Uygun bence sportif açıdan değilde saha dışnda bu takıma çok zarar veriyor.Sivassporu sivaslılar dışında seven kalmadı neredeyse,ve belkide herkes başarısız olmamızı ve küme düşmemizi istiyor.Her seferinde bir daha konuşmayacağım dediği halde her maç sonrası 2-3 röpörtaj verip abuk subuk yorumlar yapıyor. 5 yeriz 6 yemeyiz , 7 yeriz 8 yemeyiz gibi sporun ruhuna hiç yakışmayan yorumları sivassporu temsil eden birinin yapması hiç yakışık almıyor.Sporun sadece sahada alınan sonuçlardan ibaret olmadığını Bülent Uygun'un bilmesi gerekir.Bir çok eski toprağınm buralarda bahsettiği karlarda çamurlarda 3.liglerde taraftarlık örnekleri vardır.Biz saha içindeki başarı kadar saha dışındada başarı bekleriz.

antipatiklik kısımını bırakıp birde işin para yönüne değinmek gerek.Dediğim gibi çok içeriden takip edemiyorm(okuduklarım sadece dedikoduda olabilir) ama bu bülent uygunun menejerlik olayı mide bulandırıcı bir durum eğer gerçekse.Bu takım iki senede tv gelirlerinden büyük paralar kazandı,bilica transferi vs. ama 100 bin eurolara kyılıp daha iyi oyuncular alınamıyor.Ben menejerlik olayının artık çığrından çıkmış olabileceğini düşünüyorum.Bu konuların bir an öönce takımın geleceği açıklığa kavuşması gerektiğini düşünüyorum.

Toparlarasam, B.U sadece kafasını teknik direktörlüğe verecek kalan herşeyden elini ayağını çekecek ise devam etsin. Yok hiçbirşey açıklanmayacak ve herşey olduğu gibi devam edecek, B.U ,sivassporu hiçbir şey bırakmayıncaya kadar yavaş yavaş kemirecekse hemen istifa etsin.

Benim için mühim olan ligi 2. bitirmemiz değil Sivassporun sevilmesi saygı duyulmasıdır.Herkes gider Sivasspor baki kalır

Saygılar.

Ümit Can İlhan
Celtic Pride isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Celtic Pride'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bulent uygun, bülent, etmeli, gelecek, istifa, kİm, sivasspor, uygun, İnadina

Seçenekler Arama
Stil