Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamanan Kesik Yedi
Alt 01.10.2009, 11:12   #11
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Kamanan Kesik Yedi

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
EĞER BUNCA OLANLARDAN SONRA HALA HOCA HAKLI DİYEBİLİYORSAN SENİN SİVASLILIĞINDAN VE SİVASSPORLULUĞUNDAN ŞÜPHE EDİLİR. TRANSFERLERE BAK. SATILAN FUTBOLCULARA BAK. EĞER HOCADA BİR HATA GÖRMÜYOR VE HALA HOCADAN YANA OLUYORSAN SEN FUTBOLDANDA ANLAMIYORSUN DEMEKTİR. BÜTÜN SPOR KAMUOYU HOCANIN HATA YAPTIĞINI SİVASSPORUN KADERİYLE OYNADIĞINI SÖYLÜYOR SİZLER BÜLENT UYGUN TARAFTARI OLARAK HALA HOCAYI ŞİŞİRİYORSUNUZ. SİVASA YAZIK SİVASSPORA YAZIK EDİYORSUNUZ.
Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hiç bir futbolcu sivasspor için vaz gecilmez değil eğer hoca koşmuyor diyorsa koşmuyordur idmanlarda isteksiz davranıyor istenileni vermiyorsa hocanın kamananı kızağa cekmekten daha doğal ne olabilirki sizler klavye başından atıp tutmakla bir yere varamazsınız kiminiz hoca beğenmezsiniz kiminiz futbolcu beğenmezsiniz burdan konuşmak çok kolay bizim üzerimize düşen vazife hocamızın ve futbolcularımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutacak cümleler kurmak atıp tutmak zayıf taraftarın yapacağı acizlikten başka bir şey değildir

BAŞKA SİVAS'DA BAŞKA SİVASSPOR'DA YOK
Sen kim oluyorsunda benim sivaslılığımı ve sivassporluluğumu sorgulamaya kalkışıyorsun ben ne hocadan yanayım nede senin düşündüğün art niyetli karanlık fikirlerinden yanayım benim hayatım futbol içinde gecmiştir sizin gibi kulak dolgusuyla ordan burdan aldığım derme catma bilgilerle konuşmam benim bildiğim furbol bilgisi bana yeterde artar kimsenin adına fikir yürütmemeni tavsiye ederim senin bildiğin sana benim bildiğim bana sakın kimseyi yargılama cünki bu senin haddin değil
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kamanan, kesik, yedi

Seçenekler Arama
Stil