Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral
Alt 05.10.2009, 16:19   #11
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral

MUTLAK OKUYUN......ARKADAŞLAR DAHA 5 DAKİKA ÖNCE BÜLENT UYGUNU GÖRDÜM KONUŞTUK UZUN UZUN ADAMIN İÇİ KAN AĞLIYOR 5-6 MAÇ KAYBETMELERİNİN YÜZÜNDEN TAMAMEN SİLİNİP ATILDIĞINDAN BAHSEDİYOR YÖNETİMDE İSE KİMİ KENDİNİ BİLMEZLERİN GEÇMİŞİ UNUTUP HOCANIN ÜZERİNDE BASKI KURDUKLARINDAN BAHSEDİYOR KİMSEYİ KIRMADAN GİTMEK BENİM İÇİN EN MANTIKLISI OLUR DİYOR İNANIN BUNLARI KONUŞURKEN DAHİ GÖZLERİ DOLUYOR TRANSFER LİSTESİ YAPTIĞINI ANÇAK İSTEDİĞİ OYUNCULARIN ALINMADIĞINI FİKRET ÜNSALIN DAHİ KENDİSİNE 2 MAÇ KAYBETMEKLE LAF SÖYLER HALİNE GELDİĞİNİ ANLATIYOR VE AYRICA GİTMEKTEDE KESİN KARARLI OLDUĞUNU 2 AYDIR KALMASININ TEK SEBEBİNİNDE SİVASSPOR TARAFTARI OLDUĞUNU FALAN FİLAN İŞTE
BEN KENDİ ADIMA ÇOK BÜYÜK BİR HOCA KAYBETTİĞİMİZİ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLADIM AMA NE HİKMETSE BUNU HALA ANLAMAYAN NİCE SİVRİLER VARKİ ONLARADA DİYECEK ARTIK BİR SÖZÜM YOK
YENİHOCA İŞİNE GELİNCEDE KİMDİR BU HOCA PEK BİLİNMİŞ BİRİ DEGİL MACERAYA ATILACAK DURUMDA DEGİLİZ BİZ BUNU 5 YIL ÖNCE YAPTIK BÜLENT HOCAYLA VE TUTTU AMA ŞİMDİ TUTMAZ BAKTINIZ HİÇ HOCA BULAMIYORSUNUZ MALZEMECİYİ TEKNİK DİREKTÖR YAPIN KALA KALA ONA KALACAĞIZ GALİBA BU GİDİŞLE HALA YÜKSELME PLANLARI YAPMIYOR HALA DİBE GİTME YARIŞINDAYIZ
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
direktör, ertuğral, muhsin, teknik, yeni

Seçenekler Arama
Stil