Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gençlerbirliği 2- Sivasspor 0
Alt 18.10.2009, 22:28   #171
Ezgi
Yiğido

94 Mesajına 144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 Ezgi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gençlerbirliği 2- Sivasspor 0

Alıntı:
karahisarli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yazdiklarini trabzonsporlular duymasin dikkat et
merak etme bu düşüncelerimden haberdar bir çok tsli arkadaşım mevcut
Ezgi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 22:36   #172
Ezgi
Yiğido

94 Mesajına 144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 Ezgi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar gereksız yuklenmeyın kızcagıza.her trabzonlu trabzonsporludur olayı yalan.ıkı gun arayla basımdan gecen ıkı trabzon vakasını paylasıyorum.bır meslektaş arkadaşım beni arabasıyla eve bırakırken arka camda trabzon flaması ön camdada fenerbahce flaması vardıdedım abı söverler adama bu ne celıskı,hangısı oncelıgın dedıgımde once fener dedı.. bugun arkadasımın ısrarıyla gs-ts macını ızlemeye cafeye gıttık..bır ts lı ustunde trabzon formasıyla gelmıs formanın ustundede besıktas rozetı vardı ıkı tane,dayanamadım bu ne kardesım dedım adam abı goruyosunkı rozet tam kalbımın ustunde dedıo yuzden genellemeyelım her trabzonlu ılla trabzonsporludur dıye bıse yok..tabı bu saydıklarım hepsı ıkı kımlıklı gıbı anlasılmasın bunlar basıt ornekler o yuzden arkadası bosuna yargılamayın..
sonunda beni anlayabilen biri çıktı.önyargısız değerlendirme yaptığınız için teşekkür ederim.ama yorumları doğal karşılıyorum.trabzonlu diyince insanların bakış açısı belli çünkü
Ezgi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 22:41   #173
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maçın görüntülerini ligtv.com.tr den izledim..Sivasspor defansı hatta orta sahası adeta evlere şenlik...G.B. nin attığı goller de hem defansın hem orta sahanın ortak hatasıyla olmuş...İlk golde ileri çıkan 3 genç.birliği oyuncusu 5 tane sivasspor oyuncusu var..Kahe süratle sol kenardan içeri giriyor topu ortalayacağı belli ama sivassporun defansı hatta orta sahası adeta uyuyor kimi marke ettiklerini bile bilmiyorlar..Kahe içeri girip penaltı noktasındaki Mustafa'ya alda at der gibi pası verirken tüm defans uyuyor;sevgili orta saha oyuncularımız ise tamamen oyundan düşmüş durumda;eğer orta sahadan bir oyuncu defansa yardıma gelse top Mustafa'ya gelmeden kademeye girip pozisyon gol olmadan önlenecek..Ama beyefendiler elleri belde topu izliyorlar,defansa yardıma gelip rakibin topu almasına engel olmayı hiç düşünmüyorlar...Hele bir 2. gol varki tam evlere şenlik;Kahe 3-4 kişinin arasından topu önüne alıyor ceza alanına gir,yor üzerine gelen kalecinin üzerinden aşırtma yaparak golü atıyor..Top yuvarlana yuvarlana gol oluyor...Ne güzel değil mi...Bu ne biçim defans anlayışı arkadaş;Kahe Maradona mı,Messi mi,yoksa Kaka mı?Adam topu alıp elini kolunu sallaya sallay a ceza sahasına giriyor bir de kalecinin üzerinden aşıtıyor top gol oluyor...İnsan yenilen böyle golleri görünce çok üzülüyor..Futbol takım oyunudur,yenilen gollerde sadece defansı da suçlayamayız;ama şu bir gerçekki sivasspor defansı üzerine gelen her takıma karşı çok açık veriyor;orta sahası ise defansa fazla yardım da etmiyor...Bunun sonucunda çok fazla gol ve goller yiyor..Hocanın şu anda yapacağı en iyi işlerden biri takımın gol yeme sorununa çözüm bulmasıdır..Bu da birbirine uyumlu takıma %100 katkı yapacak 3-4 kaliteli oyuncunun transferiyle mümkün olur...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Gençlerbirliği 1- Sivasspor 0
Alt 18.10.2009, 22:45   #174
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Gençlerbirliği 1- Sivasspor 0

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamamda bülent uygunmu dedi ben bu adamları istemiyorum satın illaki diye.
yönetimin hiç mi kabahati yok. para uğruna as adamları sattılar.
Kardesim Gecen sezon sampiyonlugu kil payi kaciran teknik direktörünün istemedigi Futbolculari yönetim nicin tutsun !!!!! Nasil güvenmeyelimki Bizleri süperligin tepesine tasiyan bir hocaya güvenmemek sacmalik olurdu Bizlere daha kaliteli futbolclar getirecegine inandik ama sonuc malum ne olduysa gecen sezon sonu oldu hocay taninmaz hale geldi hata üstüne hatalar yapti o da biliyordu sivas halkinda yeterince kredisi oldugunu ama sonu malum demmekki asiri güvenmenin zararlarini sivasspor ve taraftarlar ödüyor....

Para ugruna adam sattilar !!!

Dünyanin her klübünde takima maddi kaynak saglanacak Futbolcular satiliyor satilacakta ama yerlerini dolduracak kaydiyla !!! malesef hocanin aldiklar gidenlerden 5 gömlek kötü cikti ve sonunu hazirladi...
Alt 18.10.2009, 22:51   #175
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

yaaa hemserilerim neler oluyor size yaaa kendinize gelin
hoca hakkinda gidenler hakkinda nasil yorumlar yaziyorsunuz
hersey yoluna girecek merak etmeyin inan guvenin ve yeni hoca hakkinda hemen bu kadar basit konusmayin ve gidenide konusmaya degmez artik bu bizim zayif oldugumuzu gosterir oysaki biz gucluyuz
peki biz demiyormuyduk ilk haftadan bisey beklemiyoruz diye adamin ilk maci insaf insaf bu kadar yipratici olmak cok cok gereksiz sivas bencede kume dusmeyecek dusecek takim kasimpasa ve denizli veya manisadir
sivas transfer donemde emin olun hatali yerleri duzeltecek
simdi bunalimdan cikin ve tuttugunuz takimi tutun ve yipratmayin
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 23:03   #176
58SARKISLALI58
Yiğido

49 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 58SARKISLALI58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALLAH ASKINA SU UYGUN HOCANIN LAFINI ETMEYELIM BUTAKIMI BU HALE KOYDU ETTIGI TRANSFLERLER BELLI HERSEY ORTADA NESOZE VARKI BULENC HOCA DIYEREK ERTUGRAL HOCAYIDA PISKOLOJIK OLARAK ETKILIYORSUNUZ BULENT DEVRI KAPANMISTIR YENI HOCAYA DESDEK VERELIM ODA BIRSEY YAPAMAZ SU DONEMDE AMA 2DONEMI BEKLEMELIYIZ DEFANSDA HICM IADAM YOKKI YEDEKLERDE ADAMMI KALMADIDA YASIN OYNUYOR HER MACDA ANLIYAMADIM HERKES GORUYORDA YONETIM HOCAMI GORMUYOR YOKSA BIZMI KORUZ BIRDE STAD PROJESI VARDI STAD YAPILSIN DIYE COK ISTIYORDUK KARDESIM BIZ $EYLUL STADINI YARISINI DOLDURAMIYORUZDA YENI YAPILAN STADI NASIL DOLDURACAGIZ ADAMA SOVERLER ONUN ICIN ENAZINDAN EVIMIZDEKI MACLARI KAZANALIM "DONEME KADAR BASKADA CARE YOK .
58SARKISLALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 23:04   #177
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Şimdi yediğimiz golleri izledim iki golde şaka gibi ilk golde muratın hatası inanılmaz takım ikinci golde uğur kavukla başlamış zincir yasin refaketçilik yapmış kaheye petko yerine büyük balonlardan koysan daha iyi daha iyi üstüne gelen topu görmemiş miyop mu nedir hayrettin her zamanki hayrettin de diğerlerine ayak uyduruyor defansın komple değişmesi lazım
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 23:13   #178
skyhan
Acemi Yiğido

skyhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 skyhan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent uygun kimseyi satmadı ..ewet bülentin sözü geciyordu ama parayı veren ve alan yönetimdi istediği topcuları alamadı neden cünkü yönetimde para yoktu..ucuz etten yağni yapmaya calıştı bir kere bile cıkıpta ben iyisini almak istedim yönetim alamadı veya ben satmak istemedim yönetim sattı da demedi..zannettiğiniz kadar büyük paralarda almadı sivastan ve giderkende alacaklarına kalem cekti..hep salladılar adama oysa başka hoca olsa gecen seneki başarıdan sonra giderdi başka takıma ..satmadı satıldı bülent bu sitedede bolca olan kolpa sivaslılar tarafından ve eli cebine gitmeyen birkac yönetici tarafından satıldı..sözüm size değnekçiler bülent gitti ekmek cıkmaz size artık bari rahat bırakın da sitemizde eskisi gbi sadece sivası konuşalım..aynısını yeni hocayada yapacaksınız şimdiden belli oldu..sizin gibi taraftar olmaz olsun süperliğde takımı 2.yapan adamı hain ilan ettiniz neyapsa battı size adamlığına bile laf attınız oysa bizim işimiz onun hocalığıylaydı ama akbabalar cok bizde o bülentin adının baş harfini yazıp devamına nokta koyan ********ler!!!önce adam olun sonra sivaslı yakışmıyo ona buna küfür...!!!!
skyhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 23:19   #179
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Öncede söyledim, tekrar ediyorum ey arkadaşlar...,

Bu maç skoru önemsizdir, hatta antep maçı bile bir puanla kapatılırsa başarıdır...
Teknik heyete özellikle topçulara boşa yüklenmeyiniz..
Topçuların kapasitesi bu kadar, önemli olan kendilerine ve hocalarına güvenmeleri, kapasitelerinin tamamını kullanarak bir ahenk yakalamalıdır.

Geçen sene Bilica ve Mehmet'i saymazsanız tüm diğer oyuncular zaten tek tek vasattılar ama kapasitelerinin tamamını kullanıp bir ahenk yakalamışlardı, ve kim ne derse desin geçen sene diğer takımlar çok kötüydüler, bu sene takımlar daha iyiler ve daha hazırlıklılar.

Benim için milat maçı Galatasaray maçıdır.
O maçta ben uyumun yakalanacağını ve mevcut olan kapasitenin tamamının kullanılabileceğini düşünüyorum. Geri kalan ilk yarı maçlarında 14-15 puan alabilirsek yeter. Arada çok isabetli dört transfer ve Mehmet'le bu seneyi ligde kalarak kapatabiliriz.
Ve seneye iyi planlanmış ve iyi hazırlanmış bir takımla tekrar zirveyi kovalayabiliriz...
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 23:20   #180
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Haftaya oynayacagimiz gaziantep macini bügün cogumuz izlemisizdir 4 dörtlük bir kadrolari var haftaya bize karsi oynayacaklar bir hafta önce büyük bir takimi yenen Bir anadolu klübü Bir hafta sonra mac kazanamiyorlar.. .Antep macini kesin almlaiyiz almamamiz icinde hic bir sebeb yok sahada ciddiyet ister Disiplin ister hakem düsügü calana kadar oyun disiplininden kopmadan kim daha cok kazanmak ister ise o takim maci kazanir biz daha cok istedigimize göre Biz kazanacagiz ben kazanacagimiza yürekten inaniyorum ..Futbolcular ve teknik kadromuzda yürekten inanirlar ise biz kazaniriz

Etiketler
cihan, gençlerbirliği, sivasspor, yasin

Seçenekler Arama
Stil