Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Atak Oynayacağız
Alt 21.01.2010, 22:20   #11
cs49
Yeni Yiğido

12 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cs49 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Atak Oynayacağız

Atak oynada gör bakalım gününü,

Ankaragücü- trabzonspor maçını izlemediniz herhalde

adamlar iki pasla 5 saniyede gol attılar

Sivas atak oynarsa dağılır, 3 den aşağı yemez...

Hayrettinide çok arar bu maçta...

Alanzinho şov yapar...

Biliyorum hepiniz kızacaksınız bu yazdıklarıma ama görünen köy kılavuz istemez..

Yanılmış olmayı herkesten çok isterim ....
cs49 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 22:22   #12
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Atak oynamaya gerek yok.Sert oynayalım,defansif oynayalım.Zaten gol yemdikçe,taraftar baskıyı kurar,strese başalrlar.Sonra kontra bize puanalrı getirri!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 22:42   #13
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor şu anda yeni kurulan bir takım konumuna gelmiş durumda..Takıma 7-8 tane oyuncu transfer edildi belki daha da edilecek....Bugünkü antremana 27 tane oyuncu katıldı...18 oyuncuyu geçen hafta ancak çıkarıp Denizli maçına çıkaran bir takımın bu hafta 27-28 oyuncuyla idman çıkması da çok ilginç..İdmanı izlemeye giderken açıkcası bu tarftarın geleceğini ne ben ne de hiçbitr tarftar beklemiyordu;artı idman Sayın valimiz ve yönetim kurulu bile tam kadro teşrif etmişti..İdman adeta bir maç havasında geçti..Yiğido gençlik tezahuratlarıyla idmana heyecen ve neşe kattı...Genç arkadaşlarımızın heyecanı bütün taraftarları sardı..Futbolcular bol bol alkışlandı..İdmanda en çok ilgi tabiki merak edilen yeni transferler Keita ve Fransız stopere gösterildi..M. yıldız ise en çok alkış alan oyunculardandı..Keita eski takımıyla idman ve maçlara çıktığı için çok hazır gözüktü..Fransız stoperde hazır olduğunu yaptığı çabukluk hareketleriyle gösterdi..M.yıldız daha yeni yeni takımla çalışmaya başlmış;hazır olması ve maçlara çıkması bana göre en az 1-1.5 ayı bulacak gibi..Umarım bir sorun çıkmaz..Kamanan her zaman ki durgundu..Tekrar söylüyorum bu takıma iyi bir golcü lazım..M.Yıldız ın nasıl randıman alacağımızı bilmiyoruz;İbrahim Şahin sürekli sakat,Kamanan istikrarsız geriye Agbetu,Rahman,Ahmet kalıyor..Rahman da 1 ay sonra hazır olacağına göre transfer bitmeden şu aşamada Zita ve Agbetu'nun yerine bütçeye uygun iyi bir golcünün kiralık da olsa alınması gerektiğini düşünüyorum...
kardeşim analizlerin süper bak ne diyeceğim inanki çok özel ve güzel transferler yaptık şöle bi kadroyu kafamızdan oluşturunca sanki taşlarda ufak defk eksiklikler var ve bu hissediliyor yetersiz kalacağı kanısına varıyoruz bana görede bu takıma bir forvet illaki lazım isterse mehmet düzelsin kim düzelirse düzelsin bakın yeni transferler ilerde gol çıkmayınca moral bozukluğuna gier örneğin herdeen topları değerlenmediğinde hayal kırıklığına uğrar çünki bunlar seriyer değil lokomotif futbolcular bu adamların oynadığı maçta en az bir gol olmuştur lehlerine vede ne olursa olsun bir defans daha alınmalı diyorum yerli veya yabancı gerekirse çift stoper oynasın takım
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 22:45   #14
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

.............................. HOCAM DUYUN SESIMIZI...................... ...................
hocam Allah askina takima atak oynatma , takim atak oynamaya henüz aliskin degil, yeni kurulmus bir takimdan atak futbol oynamasi bence intihar, hocam her zamanki gibi defansif ve kontra ataklarla oynatman bence en garantili, insallah atak oynatmazsiniz , hocam size yeni yeni güvenmeye basladik güvenimizi bosa cikarmayin , Allah yar ve yardimciniz olsun
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 22:54   #15
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

hocamiz bunu niye söylüyor acikcasi anlamadim. trabzolularin ekmeyine yag sürmüs gibi oldu.....
Alt 21.01.2010, 22:58   #16
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kiNgSiZe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocamiz bunu niye söylüyor acikcasi anlamadim. trabzolularin ekmeyine yag sürmüs gibi oldu.....
beyler bu bir yemdir rakibi atak oynuyalım die şimdiden yormaya başlamak değilmidir biz muhsin hocadan daha iimi bilioruz rakibe böle söylemlerle yaklaşıor hocamız rakibi sahadan önce sözde yeniyor bence ben çok güveniyorum hocaya trabzon sivas atak oynayacak die yaslansın geriye çok adamla kontra yapmaya kalksın bakın sonra cambaz hocamızın oyununu
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 23:08   #17
serserilerin_prensi
Yiğido

serserilerin_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serserilerin_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

trabzon sporu yenersek gündeme otururuz artı bu morelle çok güzel işler yaparız yapacak kapasitedeyiz ALLAH Yar Ve Yardımcımız Olsun(amiin)
Alt 21.01.2010, 23:09   #18
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takımların muhtemel 11lerini kıyaslayalım derim.
Trabzonspor:
Onur, Ömer Aysan, Egemen, Giray, Ferhat, - Serkan, Colman (Sezer) , Selçuk, Engin( Alanzinho)(Gabric) -, Umut Bulut , Gutierrez tipik 4-4-2 gibi.
Sivassporumuz:
Akın-Abdurrahman,Yasin( Lucien ), Murat,Ferhat-İ.Dağaşan( Kadir), Taider, Elrio, Erman(Cihan) ,Musa( Yunus),Kamanan(İ.Şahin)
oynar diye düşünüyorum. 4-5-1 gibi.
Bizim bu maçta problemimiz en başta, yeni transferler Taider, Elrio ve bizden Erman ile Musanın top rakipteyken takım savunmasına katkı ve presleri yeterli değil. Bu da topun orta sahamızı çabuk geçip savunmamıza gelmesine ve gol pozisyonlarına dönüşebilir. Bu dörtlü birarada oynarsa savunmada zorluk çekeriz. Ama eğer 5li orta sahada , çift ön libero savunmanın önünde oynarsa Umuta Yasin, Gutiye de Murat markaj uygular, Alanzinhoya Kadir( İbo), Kolmana da Taider yakın oynarsa oyun için yalnızca TSnin kanatları alır. Serkan Balcı-Ferhat (Lucien) ve Gabriç(Colman)- Abdurrahman mücadeleleri önemli. Sol ve sağ açıklarımızın ileri-geri gidip gelmeleri gerek. Önceki maçlardaki gibi basit hatalar yapmazsak maç ortada geçer.Allahın izniyle de iyi bir sonuçla döneriz.
Muhsin hocanın 'Atak Oynayacağız' demeci bizim oyuncularımızn geriye yaslanmamaları için bir taktik konuşma diye düşünüyorum. Haklı. Mesele oyunun çoğunu ceza sahamızın dışında oynamak. Bu da atak olmakla mümkün.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 23:13   #19
yukarıyıldızlı
Yiğido

yukarıyıldızlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 yukarıyıldızlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evet trabzonu yenersek o gazla fenere burda bir darbe vururuz ve ilk 2 hafta da en az 4 puan bizim için çok ama çok önemli olur çünkü fenerden sonra içerde denizli var ordan da 3 puan çıkardık mı çok güzel olacak...muhsin hoca işini bilen bir görüntü veriyor yaptığı transferlerde tutarsa kabus gördüğümüz günler geride kalacak...yönetim ligin başında yaptığı trasfer hatalarını bir nebze de olsa unutturdu bundan sonra iş taraftara yani bizlere düşüyor her maç zaten en az 8000 lerde oynuyoruz seyirci sıkıntımız yok ama taraftar sıkıntımız var bunu da aştık mı çok iyi olacak inşallah iyi günler bekliyor bizi....
yukarıyıldızlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 23:33   #20
58isML58
Acemi Yiğido

58isML58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 58isML58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar Muhsin hoca ne dedigini iyi biliyor yillanmis sarap gibi bir hoca takimi nerdeyse yeniden kurdu ve kafasindaki oyunu yavas yavas sahaya yansitmaya basladi isler herkesin istedigi gibide gitmeyebilir belkide ilk 2 macta yenilebliriz trabzon ve fener maclarinda ama takimdan umidimizi kesmeyelim cunki obur sene cok is yapacak bu takim aha yaziyorum buraya....

Etiketler
atak, oynayacağız

Seçenekler Arama
Stil