Alıntı:
alemdargokhan Nickli Üyeden Alıntı
1. si çömlekçide yabancı uyruklu kadınlar var.
2. si genelde oranın müşteri potansiyelini il dışından gelen kişiler oluşturuyor.
maçtan önceki akşam burdaki arkadaşlara 58 plakalı araba gördüğümü dostane şekilde yanlarına yaklaştığımı fakat korktuklarını anlatmıştım.bu arkadaşları çömlekçi mahallesinde görmüştüm.yani çömlekçinin müşteri potansiyelini görmüş olduk biraz!
ayrıca şunu da belirtmek isterim, ben sivasta şehrin en işlek caddesinde bordo mavi formam ve beremle tur attım.hem de maç günü.
ben şehir içinde sivas kaşkollu foto koyabilen birisini göremedim henüz.bunu da sorgulamak lazım.trabzon sahil kentidir ama tabela resminin arkasında dağ var, bilmem anlatabildim mi?
sivas maçına özel forma yapılması işi yalan haber.taraftarlardan bitanesi böle bi çalışma yapıp foruma koymuş, yoksa gerçekte böle bir ürün satışı yoktur.
bmn de hoş olmayan bir foto eklendi, daha sonra kaldırıldı.şimdi burda da yapılmış aynısı.bence bunlar gittikçe zedeliyor iki takım taraftarının arasını.
bizden birisi yaparsa da yanlış, sizden birisi yaparsa da yanlış.edep sınırlarını bilmek lazım her zaman...
|
1---ya ne kadar saçma sapan konuşuyorsun..
Çömlekçinin müşteri potansiyelini görmüşmüş..şehir dışından gelenler oranın müşterisiymiş...bu söylediklerine inanıyor musun??? ekonomide ihtiyaç neredeyse mal veya hizmet oraya gider... müşteri hizmet satın almak için yüzlerce km gitmez...bu durumda anla artık ihtiyacın nerede olduğunu..
2---sivasın en işlek caddesinde tur atmışmış...senin Sivas caddelerinde rahatça gezebilmen, rakip takım taraftarlarının Trabzon caddelerinde gezememesi biraz medeniyetle ilgili sanırım...ama senin bunu anlayabilmen imkansız... forumlarınızda biz Sivaslılar için sıksık kullandığınız h. ile başlayan bi hakaret var... bence bu kelimeyi hakedenlerin kim olduğu belli... Sakın yanlış anlaşılmasın ben sizler gibi genelleme yaparak bütün bi şehre hakaret etmiyorum...sadece hakedenlere o kelimeyi iade ediyorum....
3---trabzon sahil kentiymiş neden arkada dağ varmış??? tabi trabzon 4 tarafı denizlerle çevrili ya sanki..doğru gümüşhaneden trabzona gitmek isteyenler ziganayı vapurla geçiyor dimi...bari yorum yapacan biraz düşün tart mantıklı cümleler kurr...
yok ben en fazla bu kadar diyorsan senin yerin burası değil....