Cevap: TSL/Sivasspor-Denzilispor maçı tahmin ve yo
Yiğido gardaşlarım, bir daha yazıyorum. Gökhan Gönül kendi sahasından bizim sahaya topla topsuz güle oynaya engelsiz geliyor,golünü yapıyor.Uğur Boral soldan önü boş , deparla geliyor, aynı şekilde iki gol yapıyor. Hoca ne yapıyor, Musayı çıkarıp Kamananı alıyor. Ne alaka? Sol açık Elrio , yanında Taider, sağ açık Musa ne yapıyorlar, hücumda zaten yoklar. Ama onların olmazsa olmaz görevlerinden biri de alanlarını savunmak ve geçit vermemek. Peki neden yapmıyorlar? Çünkü bu sistemle yapamazlar. Orta sahamızı çabucak geçiyorlar. Yorumlara bakıyorum pekçoğu hocanın peşine takılmış hala bireysel hatalar diyor,defansa suç buluyor, hatta kalecilere suç bulan bile var. Bu takımda Kadir Bekmezci , Agbetu, Cihan Yılmaz niye var? Kulübenin bekçileri mi? Değiller. Hocanın sistemine uymuyorlar, o yüzden.Peki biz bu 4-2-4 ! sistemi( sistemsizliğiyle ) neler yaptık. Maç başı 3 gol yedik. Gol atabildik mi bari. O da yok, tek tük. Defansdan Sedat ya da Murat gelip attılar.Bi de rakip kendine attı.
Eğer Denizli ve sonraki maçlarda takım dörtlü defansın önüne üçlü ön libero oynamazsa boşa umutlanmayalım. Bidonun dibi delik, istediğin kadar su doldur, fayda vermez. Taider , Elrio,Keita ve hatta Lucien dördü de iddia ediyorum, savunma yapmayı bilmeyen , dar alanda fayda vermeyecek oyuncular. Geldikleri takımlardaki istatistiklerine de bakın bol gol yemişler her maçta.
Şimdi mademki bu oyuncuları hoca illa ki oynatacak, o zaman defansımızı garanti tutalım, onlar ön alanda istediklerini oynasınlar. 4lü defasımızın önüne Dağaşan,Kadir ve Cihan(Agbetu)ı koyalım, hoca daha öne Keita,Mehmet Yıldız,Elrio,Taider ve Kamanandan üç tanesini dönüşümlü oynatabilir. Klasik 4-3-3 dür bu.
Bir stadyum dolusu insan her maç kahroluyoruz yeter artık. Bu takımın ligde kalacak gücü, becerisi var ama doğru yöneteceksin.
Denizli maçı tahminimi yazamam, okuyanı büsbütün karamsar yapamam. İçimiz karardı zaten.Umudum Başkanımız ve futbol şube sorumlumuz. Hadi Mehmet Ali Topal konuşun şu hocayla.
|