Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başkan takımın başında..
Alt 05.02.2010, 16:49   #19
kangalliahmet
Yeni Yiğido

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 kangalliahmet Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Başkan takımın başında..

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu sitede hakaret içermeyen kaç mesajınız var cidden merak ediyorum.Fikret ÜNSAL'ı bu sözlerle mi savunuyorsunuz.İnsanlara bu kadar hakaret içeren mesajlar atarak sürekli antipati topluyorsunuz.Burdakilerden bir çoğu Fikret ÜNSAL'i sizin kadar tanıyamayabilir,bu sözlerle daha fazla sevilmemesini sağlıyorsunuz.Klubü bilen ve yakından tanıyan insanlar Fikret Ünsal'in yaptığı işleri bilir.Yani şahıslar savunulurda yaptığınız saygısızlık...

Ayrıca bu takımın yönetimi taraftarına destek vermeyecek,tribün oluşmasını istemeyecek ve taraftardan destek mi bekleyecek.İşte orda dursun durduğu yerde.Türkiye de hangi taraftar topluluğu yönetim desteği almadan takımını destekliyor.Bizim işimiz destek ama bu da kuzu olduğumuz ve yönetim adına konuşamayacağımız anlamına da gelmez.Şahıslar geçicidir.İstifa etmesini isteyebilirler.Ama sizin cevabınız insanların gözünde fikret ünsal i daha da küçültüyor.Bence yazdıklarınıza dikkat edin...
yener şahin destek verip napacaklar ne beklentiniz var? bu arada madem beni takip ediyorsun benim yazdıklarım dikkatini çekiyo yaptığıma saygısızlık diyebiliyosun diğerlerinin saygısızlığına saygısızlık diyemiyorsan sen edebiyat yapan bi yönetim düşmanısın.. sanırım beklentileri karşılanmayanlar bi araya toplanmış!!
kangalliahmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baŞkan, başında, takımın

Seçenekler Arama
Stil