Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 13.02.2010, 22:17   #71
patriot5878
Yeni Yiğido

11 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 patriot5878 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

arkadaş bir maç bu kadar kötü sunulmaz..trt radyodan dınledım maçı..spiker maçmı anlatıyor yoksa başka birşeymi anlatıyor bellı değil..bır maç bu denli seyirciyi adeta uyuturcasına anlatılmaz..başka adammı yok memlkette maç anlatcak..1puan almak ta deplasman açcısındna ıyı dıyorum..şu takım bir türlü tam kadrro ne zaman oynaycak..mehmet yıldız ve erman bıran önce aramıza dönerse ııy olcak..takımımıza sonuna kadar güvenıyorum.
patriot5878 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2010, 22:20   #72
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
patriot5878 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaş bir maç bu kadar kötü sunulmaz..trt radyodan dınledım maçı..spiker maçmı anlatıyor yoksa başka birşeymi anlatıyor bellı değil..bır maç bu denli seyirciyi adeta uyuturcasına anlatılmaz..başka adammı yok memlkette maç anlatcak..1puan almak ta deplasman açcısındna ıyı dıyorum..şu takım bir türlü tam kadrro ne zaman oynaycak..mehmet yıldız ve erman bıran önce aramıza dönerse ııy olcak..takımımıza sonuna kadar güvenıyorum.
Dediğiniz kişi trtnini önemli kişisi Tansu Polatkan trt3 de maçları yorumluyorya spikerlerin en yaşlı ve tecrübelisi
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2010, 22:49   #73
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

inşallah seneye yukarılarıdaki yerimizi alır radyo mahkumiyetenden kurtarırız.manisa maçını almamız lazım tam destek şart
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2010, 23:03   #74
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

3 puan olsaydı iyi olacaktı ama 1 puanda iyidir özellikle deplasmanda
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2010, 23:21   #75
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

maçtan hiç bi şekilde haber alamıyoruzki radyoda vermeseler daha iyi her seferinde böyle bizim maçlarımızı es geçiyorlar sadece tvden skoru takip edebilioz zor maçtı deplasmanda bi puan iyidir
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2010, 23:22   #76
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Bir puan bizim için çok önemli bir puan. Hatta son dakikalar da üç puanı dahi alabilrmişiz.

Bir kalecini takım için ne kadar önemli olduğunu bir kaç maçtır görüyoruz. Akın aslanım böyle devam et. Eğer ligde kalırsak senin sayende olacak bu bir nevi. Çünkü bir türlü defans ve orta saha bağlantıyı kuramıyor. Sezon başından beri aynı golleri yiyoruz. Ne zaman savunmanın arkasına top atılsa tehlike oluyor. Ya defansı her zaman geride oynatacağız yada 3-5-2 sistemine dönceğiz. Yoksa bu takım her maçta aynı şartlar altında kalır savunma bolca pozisyon verir. Kimse kusura bakmasın sezon başından boyunca herkes defans oyuncularına hata buluyor. Kişisel hatalar dışında hiçbir hataları yoktur.

Mehmet Yıldız'sız bir Sivasspor bir hiç. Ayrıca Elirio ya takıma alışamadı ya da kocaman bir fıs. Keita'nın ilk sarısı çok yanlış ikinci pozisyonda ise doğru. Hakem beklediğimi yaptı doğrusu.

Haftaya daha zorlu bir karşılaşma bekliyor mutlak süretle üç puan almalıyız....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yerliturkuaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.02.2010, 23:28   #77
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın özetini

http://www.ligtv.com.tr/MacOzetleri/

adresinden üye olarak izleyebilirsiniz
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2010, 23:33   #78
3 yıldız
Yeni Yiğido

3 yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 3 yıldız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İst.b.b ve f.bahçe yarın galip gelirse d.bakırdan alınan 1 puan altın gibi değerli olur.
3 yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2010, 23:50   #79
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşların çoğu maçın spikerine takmış ..ARTIK TV58 DE MAÇLAR CANLI YAYINDA ANLATIM YAPILIYOR;BUNDAN SONRA DA NAKLEN ANLATILACAK..Maçı anlatan spiker çok iyi anlattı...Maçın özetini ligtv den ve trt den izledim...Maçta . bakırın 3 tane sivassporun da 2 tane net pozisyonu gözüküyor...Sivasspor genelde iyi maç çıkarmış;orta alanı daraltarak rakibe fazla pozisyon vermemiş..Kamanan bu maçta iyi oynamış ve golünde asistini yapmış...Bu maç ta görteriyor ki Kamanan tek santrafor oynayacak bir oyuncu değil;Kamanan 4-4-2 nin 2 forvetinden biri olarak oynar;ya da kanatlarda da sadece hücuma yönelik oynayan bir oyuncu...Bazıları Keita ya kızıyor ma daha 2 hafta önce herkes bu takım ne kadar yumuşak moynuyor demiyor muydu;Keita da sert bir oyuncu olduğunu göstermeye başladı;yaptığı 2. hareket tamamen gerksiz bir hareketti ama işin ilginç yanı Keita topa dokunuyor...Yani Avrupa da İngiliz,<Alman,İtalyan,İspanyo l liglerinde Keita nın hareketi gibi çok hareket gördüm;bu ligdeki hakemlerin bir çoğu böyle pozisyonlarda 2 şekilde uygulama yapıyorlar:Eğer oyuncu topa değmemişşse rakibe yandan veya arkadan hareket yapmışsa bazıları sarı kart bazıları da kırmızı kart bile gösteriyor;Oyuncu rakibe müdahale yaparken önce topa deşmiş sonra oyuncuya değmişse oyuncu topa değdiği için sadece faul olarak değerlendiriyorlar ama kart kesinlikle göstermiyorlar....Pozisyona faul çalıp oyuncuya kart göstermeyen çok sayıda hakem gördüm...Yine Keita bu hareketi inşallah mecbur kalmadığı sürece yapmaz;hele büyük takımlarla deplasmanda oynananan maçlarda yapmasını hiç tavsiye etmem..Bu takımlar korunduğu için direkt kırmızı bile görebilir..Maçta dikkatimi çeken Aubey'in zaman zaman ağır kalması;özette ilk yarı ve 2. yarı Aubey 2 defa ağır hareket etti;az kalsın rakip oyuncu golü atıyordu..Yine de eskiye göre bu oyuncunun daha iyi olduğunu düşünüyorum..Maç oynadıkça daha da iyi olacaktır...Hayrettin de spikerin anlatımına göre maçın iyilerindenmiş...2. yarı oyuna giren Taider'in de spiker çok iyi oynadığını söyledi... D. bakır maçı yorumumda bu maçın kilidini orta saha çözecektir demiştim;hakikaten öyle de oldu;Geçen F.B. maçında sahanın en iyi 2 oyuncusu Ayman ve Barış bu maçta fazla bir varlık göstermediler;hatta Barış 2. yarı oyundan alındı..Demekki orta saha iyi olduğunda rakibin pozisyona girme şansı da azalmış oluyor...Yine maç öncesi yorumumda yenemiyorsak yenilmeyelim demiştim;İstediğim oldu..İnşallah Sivasspor her deplasman maçında 1 puan;iç saha da da 3 puan alır da bir an önce tehlikeli bölgeden çıkar...Zita'yı umarım Manisa maçında sahada görürüz;Keita nın olmadığı bir maçta Zita ya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum;çünkü Manisa tehlikeli oyuncuları olan bir takım;dikali olammız gerekiyor..Hoca Elrio da ısrar ediyor;inşallah onu da kazanacağımız bir maç olur...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2010, 00:14   #80
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor: Akın , Abdurrahman , Lucian Aubey , Murat , Hayrettin , Musa , Van Heerden (Dk. 63 Taider ), İbrahim (Dk. 56 Agbetu ), Kamanan , Keita , Cihan
Özetleri izledikten sonra anladığım kadarıyla hoca takımı 4-4-2 oynatmış,orta sahada Keita ve Cihan daha defansif, Musa ve Elrio (Taider) ise daha ofansa yakın oynamışlar, İbrahim ve Kamanan ileri ikili olmuşlar.İkinci yarı Kamanan tek kalmış en ilerde.
Yediğimiz gol ve verdiğimiz pozisyonlar hep defansın ceza sahasının önüne kadar çıktığı, rakibinde bundan istifade ile araya ya da arkaya aşırtma yoluyla bulduğu şanslar. Hep aynı tehlikeleri yaşıyoruz kaç maçtır, takım hala buna çare bulamadı. Bu zayıf yönümüzü rakipler hep değerlendiriyorlar, golü atan puanı alıyor gidiyor. Yok mu çaresi?
Çare oyunun iki yönünü de oynayabilen oyuncuların sayısının takımımızda artması. Oyuncularımızın çoğunun kapasitesi sınırlı,kapasitesi vasatın biraz üzerinde olanlar ise istikrarsız, bir hafta çok iyiler diğer hafta yokları oynuyorlar, profesyonel değiller, motive olamıyorlar, kendilerine bakmıyorlar, takım disiplinine uymuyorlar. Böyle oyuncuların ne yapacağı belli olmuyor.
Örneğin, orta sahanın en iyisi Keita , vücudunu , fizik üstünlüğünü daha iyi kullanabilse iki sarı görüp takımı 10 kişi bırakmayabilirdi. Şimdi Manisa maçında onun yerini ancak Dağaşan ve Kadir birarada oynarsa ancak kapatabilir.
Manisa kadromuzun:
Akın-Abdurrahman-Yasin(Murat)-Aubey-Hayro-
Dağaşan-Kadir-Musa-Erman-Taider(Agbetu)-Kamanan olacağını sanıyorum.Orta sahada Dağaşan ve Kadir defansif, Musa ,Erman veTaider(Agbetu) üçlüsünün de ilerde Kamanana destek olacağını düşünüyorum.Dağaşan ve Kadir bizim sigortamız olurlar, duruma göre İbrahim(oynayabilirse) Kamananın yanına verilebilir.Bugünkü Manisa-Fener maçının sonucu ne olursa olsun,Manisayı yenmeliyiz. Ama savunmayı elden bırakmadan.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil