Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Nereden nereye!
Alt 03.03.2010, 22:01   #31
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Nereden nereye!

Yorumların Çoğuna Bakıyorumda Bülent gitmemeliydi diyorlar takımın iskeletini boz takımı dağır hep ben bilirim de ne oldu sonu 2 oyuncuya bir oyuncu aldılar syla,tum güzel oynuyorlar gittikleri yerde bu da insanı kahrediyor onuda geçtim diallo bile iyiydi sonrada bülent gitmemeliydi biraz mantıklı olun
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2010, 22:04   #32
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
geçenlerde bir gazetede bülent uygunla bir ropörtaj yapmışlar. bülent uygun diyorki ben şampiyon takımı oluşturmak istedim. yönetimle konuştum transfer listemi sundum. bana dedilerki sen bırak şampiyonluğu bize 40 puan al yeter bizim ne işimiz var şampiyonlukla dediler diyor. arkadaşlar bu söylemlere yönetimden bir yalanlama gelmedi. ben bir sivaslı olarak bunu söyleyen yöneticiyi merak ediyorum. bülent uygunu yerden yere vurduk eleştirdik hakaretler ettik takımı bu kale getirdi diye. peki o yönetici kim. kim o aklı evvel kişi. kim o cehalet içinde kıvranan kişi. sivaslının da bu kişiyi bilmesi gerek. sivassporun şampiyonlar ligine ayak bastığı zaman alacağı parayı hiçmi düşünmediler yada alınan bir galibiyetle neler olacağını. ben bu yöneticiyi çok merak ediyorum ve açıklanmasını istiyorum. bu sivasa hainlik yapan insanı sivaslının bilmesi onu tanıması gerektiğine inanıyorum.
bu roportaj çokmu mantıklı geliyor Yönetim tam yetki vermiştir bülente takımı dağıtmıştır oda hala bülent gitmemeliydi diyorsunuz Fikret ünsal doğru söyledi en son açıklamasında Bülent uygunla ilgili haklıdırda kendisi
Alt 04.03.2010, 07:03   #33
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu roportaj çokmu mantıklı geliyor Yönetim tam yetki vermiştir bülente takımı dağıtmıştır oda hala bülent gitmemeliydi diyorsunuz Fikret ünsal doğru söyledi en son açıklamasında Bülent uygunla ilgili haklıdırda kendisi
ben hiç bir zaman bülent uygun gitmemeli demedim. en fazla yerden yere vuran insanlardan birisiyim. hiçte sevemedim kendisini. ama ona bu lafı söyleyen yönetici sivasa ihanet etmiştir. bu adam kimse açıklanmalıdır. benim söylediğim bu. benim eski yorumlaraıma bakarsanız bülent uygun hakkındaki düşüncelerimi görürsünüz. burada sadece birisini cezalandırmak olmaz. eğer yönetici sivasın şampiyonluğunu istemeyip 40 puan al yeter diyorsa sivasa ihanet etmiştir. ben fikret ünsalın sözlerine pek inanmam belkide o kişi fikret ünsaldır nerden bileyim.
Alt 04.03.2010, 09:04   #34
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben hiç bir zaman bülent uygun gitmemeli demedim. en fazla yerden yere vuran insanlardan birisiyim. hiçte sevemedim kendisini. ama ona bu lafı söyleyen yönetici sivasa ihanet etmiştir. bu adam kimse açıklanmalıdır. benim söylediğim bu. benim eski yorumlaraıma bakarsanız bülent uygun hakkındaki düşüncelerimi görürsünüz. burada sadece birisini cezalandırmak olmaz. eğer yönetici sivasın şampiyonluğunu istemeyip 40 puan al yeter diyorsa sivasa ihanet etmiştir. ben fikret ünsalın sözlerine pek inanmam belkide o kişi fikret ünsaldır nerden bileyim.
Kişiler önemli değildir Sivasspor önemlidir Başkanın öyle bir şey diyeceğini sanmam yönetimden duyduklarım bülent uyguna 3 senedir tam yetki veriliyor trasfer konusunda ben bilirim dedi takımı dağıttı
Alt 04.03.2010, 17:51   #35
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Arkadaşlar takımın bu durumuna neden şaşırıyorsunuz.Görünen köy klavuz ister mi ?
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 21:26   #36
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yeter kardeşim artık ne bu yav nereden nereye,bir zamanlar yiğidoydu,eskiye bak,konu kalmadı mı başka.Biz bilmiyormuyuz takımın halini görmüyormuyuz yeter yeter yeter.Biraz da nasıl taraftar olunur,nasıl tezahürat yapılır.maçlarda çekirdek yerine tezahürat yapmak gerektiği üzerinde durun.Hep bülent bülent tamam bütün suçları atalım onun üzerine yönetim rahat etsin oh ne güzel.
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 22:36   #37
ssfatihss
Acemi Yiğido

36 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 ssfatihss FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaaa arkadasların bırakın birilerini suclamayı sivas sporun son 2-3 yıldır yükselişini istemeyen bazı kişilerin kurumların hatta siyasetin bile rolü var sivas sporun yukselısının devam etmesi bazı tekelci medyanın büyük takımların futboldan rant saglayan kısılerın işine gelmiyordu...çünkü bu gidişat sadece sivas a getırı saglayacak ve kımse nasıplenemıyecektı kısacası bu seneki takımın kötü gidişatı çıkar rant ve tekelcilik yani üç...elcilik...
ssfatihss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 23:03   #38
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
tekdoktiri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yeter kardeşim artık ne bu yav nereden nereye,bir zamanlar yiğidoydu,eskiye bak,konu kalmadı mı başka.Biz bilmiyormuyuz takımın halini görmüyormuyuz yeter yeter yeter.Biraz da nasıl taraftar olunur,nasıl tezahürat yapılır.maçlarda çekirdek yerine tezahürat yapmak gerektiği üzerinde durun.Hep bülent bülent tamam bütün suçları atalım onun üzerine yönetim rahat etsin oh ne güzel.
Ulan Bülent Yokken Başkan vardı ona göre konuş 2.ligden kim çıkardı Bülentmi nankör olmayın Bülent gitti kaçtı
Alt 04.03.2010, 23:16   #39
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Yönetim sütten çıkmış ak kaşık değil.Masaya yumruğunu vurup o futbolcuların gönderilmesine izin vermeyecekti !
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 23:22   #40
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
oNuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetim sütten çıkmış ak kaşık değil.Masaya yumruğunu vurup o futbolcuların gönderilmesine izin vermeyecekti !
Öyledir Tam Yetki vermeside yanlıştı ama Yönetim bizim yönetimimiz şu an birlik olmamız lazım ayrılık ve bu tür tartışmalar takıma zarar verir

Etiketler
nereden, nereye

Seçenekler Arama
Stil