şimdi iyimi oldu yoksa kötümü oldu bir şöyle düşünmek lazım neden? hadi bu sene biz düştük peki bundan sonra böyle olan maçlarda diğer takımlar da baş kaldırmakta haklı olacağından futbol karşılaşmaları ne hale gelecek düşünmek lazım vede fedarasyonun halinin ne durumda olacağını düşünün yazık yazık bu kadarda olmaz böyle korkuyla vay olay çıkar vay terör olur bu terör değilmi bunun ne eksik tarafı var terörden gir sahaya adamları yakalasalar öldürecekler nerdeyse gel affet olacak işmi bu yazıklar olsun size futbolu katlediyorsunuz kardeşim yazık yazık
hiç kimseye bir şey diyemiyorum burası türkiye kanunlar ortama göre şekilleniyor ama bizim takım oynadığı futbolla hiçbirşeyi haketmiyor butakımda eksik olanne acaba ne yönetim ne hoca bir açıklama yapmıyorlar bu beni kahrediyor biz taraftar hariç herkes sivasın ipini çekmiş gibi görünüyor işimiz allaha kaldı
Sivassporun bu olaylar karşısında kenetlenip gerçek gücünü göstereceğine inanıyorum .
Sivaslıların yüzünü sivasspor güldürecek
gençlerlerbirliğini yenerek taraftarlarının gönüllerine su serpecektir.
başarılar sivasspor
gaffar okan uğruna lige çıkarılmış bir takım; açılım diye düşürülmeyen bir takım; yazdığı kurallara uyamayan demoratik, laik sosyal bir hukuk devleti... bir sporumuz kalmıştı; artık o da yok... başımız sağ olsun...