Maç konusundaki değerLendirmeyi mesut hocayLa bağdaştırdım..GeLdiği günden bugüne çok büyük şeyLer başardığı aşikardır hocamızın..Ancak mesut hoca biLindiği gibi aLdığı takımı kümeye oynatıyor ha düşüyor ha kaLıyor..Mesut hoca stres adamı biz devam edersek orta sıraLarda oLuruz maximum..Emeğine bir teşekkür ederek uğurLamamız gerekir bence..Bizim için önemLi oLan bireyLer değiL armadır!!!!
Mesut Hocayla yenilmiyoruz ama yenemiyoruzda..Ligde kalmamıza büyük emekleri oldu ama seneye Mesut Hocayla devam edılıp edılmemesı konusunda suphelerım var..
benim hicbir süphem yok cünkü berabere oynadigimiz takimlardan 4-5 tanesi ilk 10'da ve bu iyi bir basari. Sadece ankaragücü ile Kasimpasa puan durumunda ilk 10'da degiller.
HOŞ BİR SONUÇ DEİL AMA HAKKİKATEN ÇOK ŞÜKÜR ATLATTIK BU YILI ARTIK YÖNETİM GÖRECEİZ AKMI KARAMI YOKSA BU TAKIM SENEYE ZOR VE DEFANS VAY HALİMİZE ,,ALP ERENLER,,
sivassporda kesinlikle gidecek oyuncular.akın ,uğur kavuk, yarıda aldığımız oyuncular keita hariç alınacak mevkiler kesinlikle 2 tane iyi defans kaleci lazım bize.forvete gerek yok zaten.allah bir daha ersn martine fialnda düşürmesin bizi.alırsak tum gibi adam bulurska alalım forvetede.
Wikiden baktım en iyi sezonunu gençlerbirliğende geçirmiş.
2005-2006 sezonunda ligi 6. sırada bitirmiş.
Bu güzel ama genelde göçebe bir t.d gibi duruyor.