Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük
Alt 14.06.2010, 11:10   #51
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük

Bu isde ciddi olmamiz icin önemli olanlar ilk etap da(bence),

1.Kesinlikle bir futbol sehiri olmamiz gerek söyle,
a.Maclar da Stadi devamli doldurmamiz gerekki gören gercekten Stada ihtiyacimiz oldugunu görsün.(Oysa bazi maclar haric Stad bos kaliyor)
b.Süper lig de kesinlikle kalici olmamiz icin önemli adimlarin atilmasi gerek herkesin yani tüm Türkiyenin inanmasi gerekki Sivasspor bu ligin demir baslarin dan cünkü bu sezon öldük öldük dirildik böyle olunca mevcut olan Stadi yeterli görüyorlar bize.
2.Siyasilerimiz biraz daha aktif olmalari gerek hic bir sey bilmiyorlarsa diger Sehirin Milletvekilerini örnek alsinlar.
3.Türkiye genelinde büyük bir Sivas baskisi olusturmalidir ..

Bu konulari asabilirsek hersey kendiligin den gelir........

Diger yandan bu gün yillardir 1.Lig de oynayan G.antepsporun bile Stadi yok her ne kadar yapilacak denilse de ayni sey Eskisehir ve Bursaspor icin de gecerli.......
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2010, 11:15   #52
58Taraftar
Yiğido

87 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 58Taraftar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sivas`da yürüyüs yapilacakti ne oldu? durumlar nasil, yapildi mi? bilgisi olan arkadaslar var mi? yapilacak diye medyalarda duyuruldu ama yapildi diye birsey duyamadim. Sesimizi duyuracaksak icraat lazim ve bu icraati yapilacak deyip yapmamak olmaz

varsin TSda yapilsin ama önce bize söz verilen stad yapilsin. TS bizden önce stadi biterse bizim vekillere yaziklar olsun
58Taraftar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2010, 14:09   #53
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
akkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz bu kafayla gidersek avrupa kenti oluruz.Şu sitede stad sözü verildi sırf hükümet tarafından verildi diye en az 10 kere siyasi malzeme yapıp karalama kanpanyası yapıldı bir çoğu stad bahane siyasi hınçlarını kustu,hem sivası 4 yıl içinde hiç kimsenin yapmadığı kadar iş yapan (İçme suyu barajı,Doğal gazın al yapısı,Asbestli içme suyu boruları değişimi,Aksu projesi,paşa fabrikası düzenlemesi,İstasyon caddesi düzenlemesi,bankalar caddesi düzenlemesi,tarihi eserlerin bakımı ve çevre düzenlemesi,27 haziran,oguzlar vs park düzenlemesi,pünzürük deresinin kapatılması daha vs.vs)sami aydına ne oldu demekki çalışmaylada birşey olunmuyormuş.Niye hala sahpsiz diyorsunuzki süper bir belediyemiz var kayseri kadardamı olamıyoruz doğan bey yapar artık.Siz devam edin siyasi kinlerinizi kusmaya belki tatmin olursunuz
1) içme suyu projesi demişsin hangi içme suyu projesi anlamadım eğer 4 eylül barajını kasdediyorsan bu barajda geçmiş 4 hukumetinde katkısı var bu barajda AKP NİN veya belediyenin katkısı %5 iyi araştır bak

2)doğalgaz alt yapısı diyorsun benim iştigal ettiğim konuya değindin bende sana açıklayım doğalgazı
sivasda sidaş doğalgaz a.ş istanbuldaki hangi kurumun iş ortayı bu kurum büyük başlardan kimin akrabasının firması bunuda araştır
erzurum,erzincan,tokat,amasya, çorum,çevre illlerdede gaz yapılıyor doğalgaz abonelikden sivaslının cebinden ne kadar fazla para çıkıyor bu paralar nereye gidiyor bunuda iyi araştır
birde doğalgazın alt yapısını belediye yapmadı sivaslıyı suya çamura mahkum etti

3)değerli akkuzulu hemşerim asbest borular demişsin sivası asbest boru batağına sokan sayın temel karamollaoğludur
bunların %80 lik bölümünü sayın osman seçilmiş değiştirmişti geriye kalan kısmını sami aydın değiştirdi ALLAH ondanda razı olsun biz sivasa bir çivi çakan siyasi görüşü ne olursa olsun unutmayız bir önceki yorumumdada isimlerini vede siyasi partilerini ifşat ettiğim gibi
4)aksu projesi ,parklar bahçeler kaldırımlar bir belediyenin yapacağı yegane işlerdir biz belediyeden fabrika istemiyoruz zira fabrika özel teşebbüsün işi gelişen dünyada.
sami aydın birde şunu açıklasın aksunun maliyetinin kaç lirasını AKP hukumetinden aldı kaç lirasını iller bankasından kredi kullandı sivası kaç yıllığına iller bankasına mahkum etti
yazık değilmi yeni belediye geldi 250.000 tllik beton attı yeniden yapılan aksunun tabanına 22.000 tlye yel değirmeni yaptık çokmu ihtiyacımız vardı
biz yinede ALLAH razı olsun diyoruz
birde sen AKP partilinin verdiği şiddetle yanlış cevap vermişsin biz veya şahsın ben belediyeyi eleştirmedim hukumeti eleştirdim sen bana belediyeden örnek veriyorsun
isterim bu yazımı oku bana cevap ver sayın apdullatif şener gittiğinden sonra sivasa yapılan hukumet yardımlarını açıkla bende sana sivasdan giden kurumları
sivasa yapılması kararlaştırılan hastaenelrin hangi ile gittiğini
vede birçok yatırımın neden sivasa yapılmadığını açıklayım
biz ne istiyorsan kesemize istemiyoruz sivasımıza istiyoruz
stadyum konusunda ise tekrar görüşüm sivasın stadyum sorunu yok başbakanda sivasa yatırım için değil tokiye istihdam sağlamak için stadyumu söyledi birde seçim vaadiydi

eğer AKP li vekkiller sivasa hizmet etmek istiyorsa başbakanı tokiyi stadyum işinden vazgeçirsin sayın apdullatif şenerin sivas için projelerini biran önce halletsinler 4 tane akp vekili bir chp vekili kadar olamadılar yazıklar olsun

son sözüm istanbul il başkanını arayıp istanbulda fazla sivaslı belediye başkanı aday istemiyorum denen bir başbakandan sivasa ne hayır gelir
apdullatif şenere şahsi kinini sivasdan çıkartmak bir başbakana yakışırmı
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.06.2010, 14:19   #54
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
serdarslan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sanki maçlara geliyorsunuz da birde 35 binlik stad istiyorsunuz ben istanbuldan gelip izliyorum maçları geldiğim maçlarda stad boşboş oluyor ilk önce bu stadı doldurun ondan sonra 35 binlik stad isteyin
Senin gibi düşünenler hala var mı yahu?
Meseleye vakıf olmadan yorum yapmayın o zaman!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.06.2010, 16:06   #55
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

yazık!!! halen Sivaslıyım diyipte sırf hükümet yalakalığı için bu stadın yapılmamasını haklı göstermeye çalışan insanlar var..arkadaşın birisi bu şehir bu kafayla gelişmez demiş..doğru..senin gibi her şeye boyun eğen "kraldan çok kralcılar" olduğu sürece bu memleket gelişmez..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.06.2010, 21:55   #56
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1141 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bizim memlekete herseyin en alasi yakisir...destegini esirgemeyenden allah razi olsun...
Alt 14.06.2010, 22:47   #57
mysuskunx
Tecrübeli Yiğido

mysuskunx - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 mysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOKmysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOK

biz en büyük darbeyi kendi milletvekilimizden yemişiz kardeşim, sporcu kimliği ile ileriyi görmesi beklenen bir milletveklimiz hayrettin yerlikaya 25 bin kişilik stad için ne demişti unuttunuz mu????

'' yapılsında stad 5 bin eksik fazla faark etmez'' şimdi soruyorum ağlamayan bebeğe meme verirler mi hayır,

siz baştan razı olursanız 20 bin lik stada, yapalar mı 30 - 40 bin,

fifa bundan 10 yıl önce açıkladı 25 bin altındaki stad kapasitelerinde uluslararası musabakalar yapılamaz diye,
dünya kupasına, yada avrupa şampiyonluklarına her neyse bizim de sivas olarak gerek truzim gerekse tanıtıma ihtiyacımız var biz de isteriz stadımız da dünya ile ilgi li bir maç olsun,

işte hemşerilerim bu yüzden kızılacak bir şey varsa kendi seçtiklerimize kızalım biraz, komşu illerimiz artık çok hızlı gelişiyor, kayseri çok ilerde tokat artık yatırımları kapıyor bizden, erzincan ve erzurum bakan hemşerileri sayesinde bir çok yatırımda öne çıkıyorlar, bir şey söyleyip konuyu bitiriyorum hızlı tren projesinde bile erzincan ve erzurumun hattırına ilimizden geçti, kış olimpiyatları var erzurumda bizde olabilir di????

Seni Sebepsiz SEVDİK, SEVECEĞİZ...

mysuskunx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mysuskunx'a Teşekkür Ediyor...
STADYUM ÇİLESİ!!!
Alt 15.06.2010, 02:11   #58
007furkan1994
Acemi Yiğido

007furkan1994 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 007furkan1994 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch STADYUM ÇİLESİ!!!

SİVASSPORUMUZUN STADYUM ÇALIŞMALARI BİR AN ÖNCE BAŞLAMALIDIR.
ARKADAŞLAR FORUM ARACILIĞIYLA SESİMİZİ DUYURMAYA ÇALIŞIYORUZ 25 DEĞİL 35 BİN DİYORUZ.SÖZÜNÜZÜ TUTUN DİYORUZ.AMA ARTIK NE OLURSA OLSUN BİR AN ÖNCE STAD ÇALIŞMALARI BAŞLASIN 25 BİN YAPSINLAR BİZ 35 BİNE ÇIKARIRIZ KAPASİTEYİ

BU SEZON SİVASSPOR İÇİN ETRAFINDAKİLERİ TANIMA SEZONUYDU ASLINDA MEDYAYI OLSUN SİVAS VEKİLİNİ OLSUN.

ŞAMPİYONLUĞA KOŞARKEN BİZİ POHPOHLAYANLAR ŞİMDİ SİVASIN ADINI AĞZINA ALMAZ OLDU.
007furkan1994 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: STADYUM ÇİLESİ!!!
Alt 15.06.2010, 04:05   #59
karen
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 karen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: STADYUM ÇİLESİ!!!

stadyum yapilacakmis,yirmibesbin kisilik yapsinlarmista,arkadasim kusura bakmada,bizim stadimiz zaten suanda alir,25bin kisi,dört eylül stadini belesten hibe edek diyosun yeni stat yapilirsa,25 bin kisilik dörteylülden iyimi olacani zannediyorsun sen,dörteylül stadinin yeri cok deyerli bunuda bil,o stat sehrin göbeyinde yeni stat yapilirsa sana yaparlar dagin basindan bi stat kapastesi yirmibesbin kisilikmi al sana stat derler,ne oldu tayybiniz yaptiracaktiya stat,allah onu bildiyi gibi yapsin,allahindan bulsun demiyorum iyilik bulur seytanindan bulsun,acin artik gözünüzü gerci ne acacaksiniz yarin secim olsa gelir stat yaptiracam der sizleri gene kandirir,yok öle yagma yapiliyosa otuzbesbin kisilik stat 25 bin kisilik stat icin ben dörteylülü deyismem,tayyibe güvenipte oy verenler,düsünsün,simdi,tayyip trabzona 45 bin kisilik stat yaptiriyo,adamlarin nufusu sivastanda az neymis sivasin seyircisi yokmus,onu benim külahima anlatsinlar sivasta hergün kactane cocuk doguyo bunuda biliyolarmi,onu diyenler,on sene sonra ellibin kisilik statta sivasa yetmet,artik yeni nesil eskiye nazaran futbola daha düskün,sivasin kapasitesi yok diyenler bunuda düsünsün,ayrica sivasin seyircisi illaki statda sivasi destekleyecek diye bisey yok ben almanyada yasiyorum,fanatik sivassporluyum,her izine gelmemdede sivasin bütün maclarina giderim,benim gibi kacbintane gurbetci sivassporlu var,brakin bu isleri arkadaslar dört eylül stadinin yerini satsan,sadece gidip bizim sivasspora karsiyadan tarla alsan yeni bi stat yaptirsan brakin otuzbesbin kisilik stadi ellibin kisilik stadida rahat yaparsin,birileri sadece bu isten,rant salamak istiyo,kasalarini doldurmak istiyo,memurdan her ay kesiliyo,sivasspora yardim,en az bes tl isciden kesiliyo sivasspora yardim,enaz bes tl.memurdan kesiliyo sivasspora yardim,en az bes tl,ayda kesilen para bunlar.emekliden kesiliyo enaz bes tl sivasspora yardim,sivasta yasayan isci memur ve emekli cogu diyecekki ya benden kesmiyolar,onlara kesinti derler arastirsinlar o kesintinin bi kismi sivasspordur,kesilsinde sivasspora can feda,ama beyler bu paralar nerde,yok stat yaptiracak paramiz bile yok,belkide bu paralardan sivassporun haberi bile yok,tayyip yaptirmiyosa versinler dörteylülü sivas halkina sivas halki yaptirsin,ayakkabi boyacisi bile sivasspor icin para vereceyinden eminim,saygilar,yani uzun lafin kisasi dört eylül gibi bi yeri veripte en az otuzbesbin kisilik stat yapmayacaklarsa yapmasinlar kardeysim,ne anlami kaldiki daha stat yaptirmanin,saygilar,burda sölediyim iddalarida arstirabilirsiniz ben isim gereyi kisa bi arastirma yaptim,hakli oldugumu göreceksiniz,
karen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karen'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: STADYUM ÇİLESİ!!!
Alt 15.06.2010, 09:23   #60
sivaslımuho
Acemi Yiğido

sivaslımuho - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 sivaslımuho FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: STADYUM ÇİLESİ!!!

ya kac yıldır beklıyoz su stadyumu hala yapılmadı kadır has hemen yapıldı ne guzel
sivaslımuho isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
rabbi, sivasa, trabzona, şapur, şupur, Şükür

Seçenekler Arama
Stil