beyler bu hafta ilk yarıdaki maçın intikamını alıcaz.. tüm türkiye görücek karsıyakamızın büyüklüğünü... bu hafta sivası yenelim takım iyice coşucak... sivastan intikamımızı alınca geriye 3 hesabımız kalıcak...
1. kocaeli'yi yenip umutlarını bitirmek...
2.deplasmanda bursayı yenip karsıyaka kimmiş göstermek...
3. son hafta manisayı yenelim ve süperlig e cıkamama sebepleri biz olalım...
her zaman her yerde en büyük KAF KAF
adamın biri bunları yazmıs ben hepsıne cevap veriyorum sımdı ıyı dınleyın Dini kurallarımıza Göre örf ve adetlerimize gore hıc bır kadın kocasına el kaldıramaz yanı karsıyaka bızı yenemez
1- Kocaelı Deplasmanında taraftarın bıze yaptıgın kufurlu tezahurattan dolayı sevmıyorum korfezlılerı sızın annenıze kotu seyler yaparlar o macda yanı onlarıda yenemezsınız
2- Siz hala bursayı kıskanmaya devam mı edıyorsunuz eger bursada bırılerını kıskanmak ıstıyorsanız bursa merınos spor u kıskanın onlar sızın kapasıtenızde
3- Manısaya burdakı herkes gıcık olur ama eger son mac onların cıkma macı olursa sıze en kotu 10 dene atarlar o seref sadece bıze nayıldır bı takımın cıkmasını engellemek (gecen sezon sivasspor:4-2:manisaspor)
Not: Eger bunlar gercekden dedıklerını yaparlarsa bızım kangallar bayram eder cunku gokden kemık yapar

8)