Alıntı:
gurbetim58 Nickli Üyeden Alıntı
slm ben hesapladim adamlar 1.5 milyon istiyorlar 30.000 forma satarsak formalar zaten 50 lira 1.5 milyon tl ediyor tsbalala gelsin degil 30.000 biz 50.000 bile satariz yönetim bu transferi yapsin kari bile olur cünki taraftar özel olarak tsabalala icin stada geliur onun gelirlerini de hesaplarsan oooo coktan bu transferin parasi cikar
haydi yönetim getir tsabalalayi sivasa
|
Arkadaşım laf konuşurken şöyle dinleyerek konuşacaksın. İşkembe-i Kübra dan sallama yaparsan lafının altında kalır kendini töhmet altına sokarsın. Evvela biz bu adamı aldığımızda satacağımız legal forma sayısı 750 maksimum 1000 civarında olur. Ve bu gelir kar olarak yüzde bir bile etmez. Artı bizim diğer kulüplerle aramızda o kadar fark varki bunun sebebi ise tamamen bizim ilimizin ekonomik şartlarından kaynaklanıyor. Bilet fiyatlarını şöyle önüne koy düşün. Bu hafta mesela bilet fiyatlarını 5 Liradan 7.5 liraya yükseltelim eğer o 2.5 liralık artış 2500 kişi olarak tribünlere yansımazsa ben hiç bir şey bilmiyorum. Tabii istisnalar kaideyi bozmaz güzel kardeşim. Oda sen tutup 7.5 liradan 5000 bin bilet alırsan yada Tshabalala'nın 49.000 adet formasını alırsan o ayrı bir mevzu olur.
Lütfen konuşurken kendinizide aşağılatmayın.