su anda ligimizde hakemlerin hemen hepsi federasyonun ve mhk nin kuklalaridir onlar sahada gördüklerini kurallari degil federasyondaki etkin grubun vede mhk baskaninin emirlerini sahada uyguluyorlar.
gecen seneki bu hakemle diyarbakirdaki aldigimiz puanda bu emirler sayesinde olmustur.cünkü diyarbakiri kurallari uygulayip düsüremediler sahada kuralsizliklarla düsürdüklerini kimse unutmasin.
Sanırım sitede Trabzonlu yöneticiler var 2 dir mesajım siliniyor.. Eger bura TS forum sayfasıysa istifa edebilirim.. Terbiyesizliğin luzumu yoktur.. Bir yönetici çıkıp TS nin birkaç gömlek bizden üstün olduğunu yazamaz.. hadi yazacaksan bari yarım gömlek üstün yaz artı ben üstün olduğuna da katılmıyorum ve katılmak zorunda da değilim... En büyük sivasspor... o kadar kabullenin artık Yiğidoların büyüklüğünü...
Acaba bu hakemde bu yazılanları okuyormu?Eminimki yöneteceği maçlara çıkmadan onların sayfalarına göz atıyordur?Acaba ne düşünüyor bu yorumları okuyunca?
Böyle bir ön yargi bize fayda saglamaz.Biz bu hakemle mac kazanamiyoruz ne demek ,mac baslamadan yenilgiyi kabul etmek demek.Belki bir raslanti,olamazmi?Biz golü attikda hakemmi mani oldu ,hic sanmiyorum.Tenkit etmek kolay,yapici olmak zor.Cikar oynar ,mücadelemizi verir,ondan sonra hakem hakkinda bir karar verilir.Hakemin ön yargili olacagina inanmiyorum.
takım yenilince bahane hazır yok hakem ofsayt verdi yok penaltıyı çalmadı sen gol attında hakem mi saymadı saymadıysa bi daha at bunlar hep basit işler sen adam gibi oyna yen
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor