Cevap: Mehmet Yıldız özür diledi
özür dilesen ne, dilemesen ne,
elin afrikalısına yemeğe on dakka geç geldin diye dalmak hüner değil,takımına faydalı olmak birkaç maçta sahneye çıkıp takımını kurtarmak marifet.yani senin yapamadıkların.sen anca millete bağırır el kol hareketi yapar ve futbolcuların moralini bozarsın.altı maç oynandın kaptan olarak çıktın,bir gol attın(o kadarda olsun tek forvetsin,ben oynasam heralde altı maçta benimde ayağıma falan çarpıp bir tane gol olurdu) başkada hiçbişey yaptığını görmedim.örneğin takımı motive etmek adına bir çaba gösterdiğine,herkesten iki kat fazla koşup onlarıda mecbur ettiğine,hadi arkadaşlar falan diyip bi el kol hareketi falan ne bileyim olumlu birşey yaptığına şahit olmadım.hikayesin sıfırsın,umarım yönetim seni affetmez.belki iki taraf içinde hayırlısı böyledir,emeklerin için teşekkür ederiz sivasspora faydalı olduğun dönemlerde oldu ama artık sivastan gitme zamanın geldi.ha bu arada unutmamak gerekirki sivassporunda sana kattığı faydalar olmuştur,belki sivasspor olmasa şuan bankasyanın bir altındaki ligde bir takımda oynuyordun,kimbilir...
|