Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'da Çalımbay Dönemi
Alt 23.10.2010, 13:01   #1
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivasspor'da Çalımbay Dönemi

Alıntı:
ogz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
toplasın geçen senelerdede ezikbahçenin artıklarını topluyorduk sanki...
unutmamak gerekir ki fenerbahçe bank asyada şampiyon olduğumuz yıl bedelsiz bize can aratı ve gürhanı yolladı...süper ligde serveti çok düşük bir paraya bize verdi ve bizde 3-4 katı fiyatına gs ye sattık...yiğidi öldür fakat hakkını ver!!!
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yigido_sampiyon'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.10.2010, 13:39   #2
Battalgazi
Yeni Yiğido

Battalgazi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Battalgazi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
unutmamak gerekir ki fenerbahçe bank asyada şampiyon olduğumuz yıl bedelsiz bize can aratı ve gürhanı yolladı...süper ligde serveti çok düşük bir paraya bize verdi ve bizde 3-4 katı fiyatına gs ye sattık...yiğidi öldür fakat hakkını ver!!!
İçimizdeki şu fenerbahçe aşkını bırakın artık. Verdi ise verdi ne kadar büyütüyorsunuz. Aynı fenerbahçe Sivaslı Rıza Çalımbay'a maçta "rıza efendi iki ekmek bir süt" pankartı da açtı.
Maziyi sadece olumlu yönden görmeyin olumsuzluklarını da görün ki tarafsız olduğunuz anlaşılsın. Çıkıpta tepki verdin bu pankarta? onu merak ediyorum.
Gelelim rızanın Sivas'a gelmesine.
Babaocağına adım atması sevindirici.
Yıllarca Bülent Uygun'u milyoner ettik, parası olmayana para kazandırdık. Başarı da yakaladık ama dün maçta bülent uygunda dahi herkese ana avrat sövdük!
Yeni teknik adam yeni bir kandır.
Rıza yeni bir heyecan getirecektir. Başarılı olacağına da inanıyorum.
Umuyorum ki, takımdaki Mehmet YIldızları, Hayrettinleri Sedatları, Abdurrahmanları vs. gönderirse devre arasında ve yönetim doğru düzgün transfer sözü verir futbolcular alırsa güzel bir çıkış yakalar ligi de orta sıralarda bitiririz.
Her gelen hocaya çatıyor, Mesut Bakkal'da kötü bir hoca değildi. Çok ta iyi idi.
Geçtiğimiz yıl Muhsin Ertuğral'ın yaşadığı sorunları bu yıl Mesut Hoca'da yaşadı.
Peki ne sorun oldu ?
Denizlispor maçı
Diyarbakırspor
Manisa maçı iyi bir seri yakalamışken sanki uzaktan kumanda ile futbolculara sinyal gönderildi, hiç biriside doğru düzenli oynamadı. Kandırmayalım birbirimizi.
Geçen yıl Mesut Hoca geldi yine iyi oynadık. Geçen yılki futbol güzeldi ve heyecanlı idi.
Sezon başında da Galatasaray'ı yenmişiz hepimiz burada "şampiyon olarak" takımı alkışladık hocayı göklere çıkardık.
Antalya'da beraberlik aldık. Zorlu deplasmanda sıcak havaya rağmen çok iyiydik yorumlarını yaptık.
Gelelim
1. hafta hayrettin sakatlandı
trabzonda sedat 4 maçoynamadı
Zita adalesi yırtıldı formundayken.
Kamanan ceza yedi.
bilmem ne oldu.
Hoca tüm bu aksiliklere rağmen Ziya gibi genç birini takıma kazandırdı. Canavar gibi de top oynadı dün. Ben çokbeğendim.
Rıza ile daha iyi olacaktır. Ama yönetimin de bazı oyuncuları vs. göndermesi gerekir. Artık Sivasspor'da çirkef diye tabir edeceğimiz oyuncuların olmaması gerekir.
Ayrıca cezalı olan oyunculara da af çıkacaktır emin olun.
Battalgazi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Battalgazi'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.10.2010, 12:08   #3
ogz58
Yiğido

ogz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 ogz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hakkını yemiyorum kötü anlamdada söylemedim bunu zaten büyük takımların yedekleri anadolu takımı için güzel oyuncular ben sadece arkadşın demesine zerzenişte bulundum.
ogz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
Çalimbay, Çalımbay, dönemi, hoca, resmen, riza, rıza, sivassporda, sivassporumuzda, test, yeni

Seçenekler Arama
Stil