Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 07.11.2010, 16:07   #41
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Sitede biraz üste bakarsanız Yiğidolar'ın Özgür Sesi yazıyor ve adı üstünde bir forum sitesi burası, yani hakaret vb içermedikçe kendi görüşlerine aykırı bile olsa bütün görüşlere açık bir site. Dolayısıyla yönetim istifa diyen bir mesajın silinmesi forum ruhuna aykırı bir tutum (başka bir sebebi yoksa).
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.11.2010, 16:13   #42
mm1970
Acemi Yiğido

61 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 mm1970 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

RIZA HOCANIN AÇIKLAMALARI

DİKKATLE OKUYUN
Çalımbay: "Ben teknilk direktörülük hayatımda böyle bir mağlubiyet almadım. İlk kez böyle bir mağlubiyet aldım. Mağlubiyeti getirecek bir futbol oynadık. Maça iyi başlamamız gerekirken çok kötü başladık. Zaten takımın üzerinde bir güvensizlik vardı. Burada bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Elimizdeki kadro ile devre arasına kadar gideceğiz. Bu kadrodan da alabileceğimizin maksimumunu almamız gerekiyor. Devre arasında takviyede de yapacağız hazırlanacağız da. Takımda köklü bir değişiklik yapıp eski ruhu buraya tekrar getirmemiz gerekiyor. Çünkü taraftarda Yüzde 100 haklı. Çok başarılı günler geçirmiş taraftar bunları hazmedemeyebilir. Ama takıma sahip çıkması gerekiyor.

Buraya gelirken işimizin çok zor olduğunu biliyorduk. Ancak bu kadar zor olduğunu düşünmemiştik. Kadronun hepsini değiştireceğiz. Ona göre takviyeler yapacağız. Bir iki isim hariç oyuncularımız kapasitelerinin çok altında oynadılar. Bizim için önümüzdeki 6 hafta çok önemli. Devre arasında gerekli değişiklikler yapacağız. Keşke devre başında buraya gelseydik, ona göre kadromuzu kurmuş olurduk. Elimizdeki kadro bu imkanımız bu. 6 hafta çok önemli, taraftarlarımız bize deste versin. Bazı arkadaşların dikkatini çekmek gerekiyor. Devre arasında da toplu bir değişiklik kesinlikle şart. Bunu da gerçekleştireceğiz.

Akın ve Alişan var elimizde. Tecrübesiz bir Alişan ve 8 yıldır oynayan bir Akın var. Bazı oyuncularımız güvenlerini kaybetmiş. Sıkıntılı bir dönemde geldik. Futbulcularımızın beynini değiştirmek lazım yoksa oyuncularımızı değiştireceğiz. Bu maç Sivasspor’un kurtuluşu olacak. Buradaki eksikliklerimizi görüp takımımız kurtaracağız. Bazı şeylerin burada değişmesi gerektiğini gösteriyor bize."
mm1970 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mm1970'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2010, 16:15   #43
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Söyleyecek fazla laf bulamıyorum :(
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2010, 16:21   #44
furkandtr
Acemi Yiğido

furkandtr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 furkandtr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben bazıtaraftarların Mecnun odyakmaz 8 hafta önce Büyük başkan derken Bu hafta istifaya davet etmelerini Mehmet yıldız'a 8 hafta önce büyük kaptan deyip yuhlamalarını ve kamanan'ın gelmesini bekleyip oyundan çıkarken yuhlayanlan ve bir çok futbolcumuzu ıslıklayan zihniyeti kınıyorum. Çünki taraftar Sivasspor zirveye oynuyunca bu kadar destek vermezken düşmeye oynayınca mı bu kadar sesi yükseliyor sesi şampiyonluğa oynuyuncada yükselseydi.
furkandtr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı furkandtr'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2010, 16:26   #45
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

butun gunumuz mavoldu.moraller sıfırın altında boyle rezıl bır maca tanık olduk.bır kısım taraftar futbolculara tepkı verıyor tepkı alıyorlar kavga cıkıyor.bîr kısım taraftar yonetımı îstıfaya cagırıyor tepkı alıyorlar kavga cıkıyor.taraftar bolunuyor bı daha kı maclara taraftar bulamayız.takım gun geçtıkce batıyor.allah korusun bu gıdısatın sonu alt lıg olursa kımse kalmaz.ne futbolcu ne yonetım.
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Maç Golleri
Alt 07.11.2010, 16:27   #46
ShabbatShalom
Tecrübeli Yiğido

ShabbatShalom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

311 Mesajına 647 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 ShabbatShalom Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Maç Golleri

Sivasspor 0 - 4 İstanbul BB Maç Golleri :

http://www.youtube.com/watch?v=r0toreMUYQY

Sivasspor'un Bütün Maç Özet-Gol Videoları Bu Kanalda Olacak Beyler Abonelik Veya Arkadaşlık Gönderin...
ShabbatShalom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ShabbatShalom'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Maç Golleri
Alt 07.11.2010, 16:29   #47
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maç Golleri

Eyvallah reyiz.Şukuleta
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58_SEMİH_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.11.2010, 16:29   #48
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

RIZA HOCANIN AÇIKLAMALARI

DİKKATLE OKUYUN
Çalımbay: "Ben teknilk direktörülük hayatımda böyle bir mağlubiyet almadım. İlk kez böyle bir mağlubiyet aldım. Mağlubiyeti getirecek bir futbol oynadık. Maça iyi başlamamız gerekirken çok kötü başladık. Zaten takımın üzerinde bir güvensizlik vardı. Burada bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Elimizdeki kadro ile devre arasına kadar gideceğiz. Bu kadrodan da alabileceğimizin maksimumunu almamız gerekiyor. Devre arasında takviyede de yapacağız hazırlanacağız da. Takımda köklü bir değişiklik yapıp eski ruhu buraya tekrar getirmemiz gerekiyor. Çünkü taraftarda Yüzde 100 haklı. Çok başarılı günler geçirmiş taraftar bunları hazmedemeyebilir. Ama takıma sahip çıkması gerekiyor.

Buraya gelirken işimizin çok zor olduğunu biliyorduk. Ancak bu kadar zor olduğunu düşünmemiştik. Kadronun hepsini değiştireceğiz. Ona göre takviyeler yapacağız. Bir iki isim hariç oyuncularımız kapasitelerinin çok altında oynadılar. Bizim için önümüzdeki 6 hafta çok önemli. Devre arasında gerekli değişiklikler yapacağız. Keşke devre başında buraya gelseydik, ona göre kadromuzu kurmuş olurduk. Elimizdeki kadro bu imkanımız bu. 6 hafta çok önemli, taraftarlarımız bize deste versin. Bazı arkadaşların dikkatini çekmek gerekiyor. Devre arasında da toplu bir değişiklik kesinlikle şart. Bunu da gerçekleştireceğiz.

Akın ve Alişan var elimizde. Tecrübesiz bir Alişan ve 8 yıldır oynayan bir Akın var. Bazı oyuncularımız güvenlerini kaybetmiş. Sıkıntılı bir dönemde geldik. Futbulcularımızın beynini değiştirmek lazım yoksa oyuncularımızı değiştireceğiz. Bu maç Sivasspor’un kurtuluşu olacak. Buradaki eksikliklerimizi görüp takımımız kurtaracağız. Bazı şeylerin burada değişmesi gerektiğini gösteriyor bize."

Hocam aynen katılıyorum... Destek lazım en zor günlerimiz takımın güvenini yeniden kazandırmalıyız... Sonuna kadar destek...
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2010, 16:30   #49
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 986 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

çıldırmamak elde değil rıza hoca doğru tespitlerde bulunmus köklü bir değişiklik şart
Alt 07.11.2010, 16:33   #50
KaNgAlLıYiGiDoO
Acemi Yiğido

41 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 555 KaNgAlLıYiGiDoO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben riza hocaya katiliyorum ancak tecrubesiz alisan da yese yese bu akin kadar yer bence alisan kaleye gecmeli
KaNgAlLıYiGiDoO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaNgAlLıYiGiDoO'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil