Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 07.11.2010, 21:09   #101
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

TEKNİK DİREKTÖR DEGİŞTİGİNE GÖRE ELİMİZDE İKİTANE SEÇENEK VAR BİRİNCİSİ TAKIM KOMPLE DEGİŞECEK.İKİNCİSİ YÖNETİM İÇERİSİNDE DEGİŞİM OLACAK.EN NİHAYETİNDE BU FUTBOLCUYUDA YÖNETİM GETİRİYOR...

ARTIK YETER BU TAKIMI VE BU MEMLEKETİN İNSANINI KİMSENİN ÜZMESİNE İZİN VERİLMEMELİ.
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda dülger58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.11.2010, 21:45   #102
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Erman KILIÇ,sana söylüyorum; sen değil yerli MESSİ,Messi'nin fotokopisi bile olamazsın.Sen futbolun 'F' sinden anlamıyorsun.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2010, 22:19   #103
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Merhaba arkadaşlar.Yine mağlubiyet yine hüsran yine boş demeçler..
Sayın başkana ve de yönetim kuruluna nacizane bir tavsiyem olacak.Futbolcunun herşeyi para üzerine kuruludur.Sivaslı üzülmüşmüş,boynubükükmüş,stres steymiş onun umrunda değildir.O sadece alacağı parayı düşünür.O nedenle başta M.Yıldız olmak üzere takımı sabote eden Akın-Sedat-Abdurrahman-Erman'a bas cezayı,bırak kadro dışı biraz canları yansın,Sivas'ın Sivassporun sahipsiz olmadığını görsünler.Eğer yapmıyorsanız-yapamıyorsanız bırakın Sivassporu.Ha sizinle çile çekerek-ha sissiz küme düşmüşüz farketmez.Amaaaa LÜTFEN DİK DURUN VE SİVASSPORUMUZU KURTARACAK ADIMLARI BİRAN ÖNCE ATIN LÜTFEEEEEENNNNN.
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2010, 22:34   #104
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1468 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Takım içinde bazı taşların değil tüm KAYA'ların oynayacağının sinyallerini Rıza hocamız İBB maçı sonunda beyan etmiştir. Biz artık kahrolmak istemiyoruz. Biz taraftar olarak yerin dibine girmek istemiyoruz. YETER artık bu maç düzelme maçımız diye diye ligin yarısını getirdik. Ruhsuzlar ordusuna RUH çağıra çağıra dua ede ede artık dudaklarımızda ıslaklık kalmadı... Kuruduk bittik demek istemiyorum ama işte KÖY işte KILAVUZ... Başkanımızı ilk defa ve uzun bir süredir bu kadar sessiz ve hüzünlü görüyorum. Sadece ve sadece teknik kadro değişikliği ile olmayacak bu işler... Masaya güçlü kuvvetli bir yumruk vurması gerekiyor..

Avrupadan bir çok maç takip ediyorum. Yabancı oyuncuların hiçbirinde bencillik ruhu yok... İnisiyatif var. Bunuda saha içinde ya bir oyuncu yapıyor yada hiçbiri yapmıyor... Bizim sıkıntılarımızdan biride budur... Bakınız BJK maçındaki attığımız golü bir izleyin, belki çoğunuzun gözünden kaçmıştır. Gol öncesinde top Suarezin önüne geliyor o tam vuracakken arkadan Cihan Yılmazın deparını görüyor ve geri çekiliyor ve GOL oluyor... Ama Mehmet Yıldız kardeşimiz ne yapıyor 3-4 kişinin arasına girip şut çekmeye çalışıyor yanlardan kaçan oyunculara pas vermiyor. Bu takım oyunu ise inisiyatif bu şekilde alınmaz. Kalede sorun, defans göbeğinde sorun orta sahada büyük boşluklar pres sıfır kademe sıfır. Bunun sebebini ÖZGÜVEN'e bağlayamayız. Biraz da yetenek ve oyun okumaya bağlayabiliriz. Kadir oyundan çıkıyor takımın günah keçisi oluyor. Suarez BJK maçında çok iyiydi oyunda yok... Mehmet Nasın olmayışı bu kadarmı etkiliyor vs vs... Artık her maçta bir sebebimiz ayyuka çıkıyor... Bir maçta şans diyoruz, diğer maçta hakem diyoruz, kural hatası diyoruz, özgüven diyoruz, bireysel hata diyoruz... Ama hepsini ortak paydaya toplayıp bir türlü çözüm bulamıyoruz. O zaman tek seçenek kalıyor değerli başkanımız ve teknik heyetteki büyüklerimiz... KADRO ve DEĞİŞİM... Ama bakalım devre arasında ne şakilde nasıl olacak... Elimizde yabancı oyuncu fazlalıkları mevcut. Nerde Nabil Taider bilen yok... Demekki sırf yabancı kontenjanı dolsun diye yabancı alınmıyor. Demekki değişim derken iskelet bozulmuyor... 2 sene önce bir PAF LİGİ Şampiyonluğumuz vardı. Bu çocuklar nerde, Sadece bir ZİYA'mı Şampiyon oldu o takımda... Bence bu durumları özetleyen bir rapor ve basın açıklaması yapılmalı. Sivasspor üst yönetimi bizlerden ne istiyor Topçulardan ne istiyor ne tedbir alınacak birbir duyurmalı camiamıza... Yoksa yavaş yavaş eriyen taraftar olacak. Bir çözüm olsa gerek...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2010, 23:11   #105
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

maçı stadyumda izledim;5.dakikada belediye 3.pozisyonunda ilk golü attı.ligdeki en rahat maçlarını oynamışlardır.bizimkiler adeta içi boşalmış karpuz (keita ziya kamanan hariç).çok önemli bir hususta taraftarın yaptığı protestolara sedat bayrak ın bişeyler söylerek (küfretti büyük ihtimalle) ve tükürerek karşılık vermesiydi.
ben bu akşam klüpten bir açıklama bekledim açıkçası:"klübümüze hizmet etmiş,emek vermiş (haydutlar çetesi başta olmak üzere)mehmet yıldız,sedat bayrak,abdurrahman dereli,hayrettin yerlikaya,erman kılıç,sedat yeşilkaya (zaten laf olsun diye yapılmış bir transferdi),uğur kavuk ve ibrahim şahinle karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.sivasspor yönetim kurulu olarak teknik heyetimizle ortak aldığımız karar doğrultusunda ilk ara transfer dönemi gelene kadar paf takım ve A2 deki oyuncularımızla mücadelemize devam edip,bize güvenen büyük sivasspor camiasını mahcup etmeden ara transferde gerekli takviyeleri yapacağız"
kamuoyuna saygıyla duyrulur.
her maç fark yerizmi dedi biri? zaten yemiyormuyuz???
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aldair'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.11.2010, 02:02   #106
Bordobereli58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 Bordobereli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALLAHinizi severseniz neyin neyini degerlendirelim ya ?

ALLAH askina insaf

benim okadar dile getirdigim konu bu iste... angarya baska birsey degil

ligin en basinda izah ettigim gibi... bu takima artik bu güzergah cizilmis beyler.. bu artik kulaginiza küpe olsun... ben söylemekten biktim, siz bikmadiniz
Bordobereli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 02:28   #107
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aynı tas aynı hamam adam gibi futbol oynamayan, formasını ıslatmayan,ekmeğini yediği takım için mücadele etmeyen,kendi sahasında bu kadar basit goller yiyen takımın sahaya çıkınca ruhsuz ruhsuz dolşan futbolcuların neyine değer veripte değerlendirelim tabi bir kaç tanesi hariç
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 07:19   #108
turks
Yiğido

132 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 turks FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

turks isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 07:46   #109
birdokuzaltiyed
Yiğido

98 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 birdokuzaltiyed Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sn. Abdullah YİĞİT'in yazısını okudum. Yazıklar olsun diyerek bitiriyor yazısını.
Evet ilk defa bu kadar ağır bir eleştiri yaptığını görüyorum kendisinin. Demekki artık O da farkına vardı bazı şeylerin.Çoğu zaman hakeme, yan hakeme, seyirciye söz söyler, mücadele etmeyen, kişiliksiz, karaktersizlere laf söyletmezdi.

Evet artık gün gibi aşikardır ki bizim kadroda artık paraya pula doymuş, kendini bir halt zanneden, takımı gerek oynayarak gerekse yedekte yatarak sabote eden ruhsuzlar var.

Bunları tamamen ayıklamadan, başarıya, mücadeleye aç gençleri takıma koymadan bir adım ileriye gidemeyeceğiz.

Bunlar medet umdukça batıyoruz, başımız öne eğilmekten, günaha girmekten başka bir şey yapamıyoruz.

Bu takımdan acilen Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak, İbrahim Şahin, Akın Vardar, Sedat Yeşilkaya, Alioum Saidou, Uğur Kavuk gibi bugün itibariyle amatör ligde oynayabilecek futbolcular bir an önce ve ne şartla olursa olsun kovulmalıdır. Geçmişte yaptıkları için teşekkür ederken bugünkü yaptıkları için de bir şeyler etmek zorundayız ki bilinsinki iyi ile kötü asla bir değildir ve olamazda.

Yönetim aciz olma karakterli ol. Karaktersizlere gereken dersi ver.
Arkanda koskoca milyonlar var.
Şeriatın kestiği parmak acımaz.
birdokuzaltiyed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı birdokuzaltiyed'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2010, 07:51   #110
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

tek kelime ile utanç duydum. rıza hoca bir dahaki maça pah takımına takviye yaparak çıksın. bu ruhsuzlarla bi bok olmaz.

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil