Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 08.11.2010, 15:35   #121
erdaleren58
Acemi Yiğido

erdaleren58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erdaleren58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın en kötüsü kimdi? Yenilmek için sahaya çıkmış bir SivasSpor karşısında 10 gol atamayan İBB

Maçın en iyisi kimdi? Bilerek oynamayan oyuncuları ayıklamaya çalışan Rıza Çalımbay

Maçta göze çarpanlar? Eskisi gibi küfretmek yerine rakip takımı alkışlayan SivasSpor taraftarı

Ne gibi eksiklerimiz var? Toplu değişiklik yapabilecek cesur bir yönetim

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Bu maç yakında şike iddialarına konu olur ve araştırılır
valla hepsine katiliyorum bunlar bile yapamazlar bitmisler ya zavalilaropa vuracak halleri yok bunlarin.....
t
erdaleren58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erdaleren58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.11.2010, 15:43   #122
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
7 puanda takıldık kaldık bi türlü ilerleyemiyoruz.

Gol atamıyorsak takım halinde defans yapın da bari birer puan alalım.

Gol yemediğimiz maç yok iki topları direkte patlamasaydı 6 yı da görecektik.
Ya şimdiye kadar duyduğum en mükemmel yorumdu.. İlk yarı bitene kadar top oynamayı unutun ve defans yapın adam gibi.. 1 tane mehmedi bırakın ileride gerisi defansta onasın şişirme toplarla bulursak bir gol ne ala.. İlk yarı aldınmı maç başı 1 puan yeter.. İkinci yarı yeni bir takım lazım tabi.. Bence tek çözüm bu.. Hatırlarsanız şampiyonluga biz böyle başlamıştım balili tek forvet oyun yok 3 puan vardı...
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 15:46   #123
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

En kötü şey stad da küfür söyleyenlere göz yummaktır.

O Küfür söyleyen insan müsveddelerine.. Aynı küfürleri ben bir Sivas'lı olarak sizlere iade ediyorum.

Eleştiri en doğal hakkımız, tabii ki eleştireceğiz. Yanlış gördüklerimizi konuşacağız ama stadda veya bu site de küfür olmamalı.

Ne olur stadda küfür söyleyen insan müsveddelerini barındırmayalım. Gerekirse staddan atalım.

Futbolcularımıza en güzel ceza, rakip takımı alkışlamaktır. Sağduyulu tarftarlarımız bunu yapmıştır zaten.

Küfür ne demek bırakalım bu kötü alışkanlığı, İnsan şerefiyle yaşar, küfür söyleyen de şeref ne gezer.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2010, 16:21   #124
phenom58
Acemi Yiğido

phenom58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 phenom58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

istanbul belediyeden 15 dakikada 3 gol yiyen bir takımdan artık iyi oyun falan beklenemez
phenom58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 16:57   #125
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Oyuncularımız için gerekli şeyler yeterince söylenmiş ben olaya biraz da farklı bir açıdan bakmak istiyorum ;

Maçı kaybetmemizde büyük etkenlerden biriside Rıza Hocanın yanlış oyuncu tercihleri olmuştur. Aylardır forma giymeyen maç eksiği çok fazla olan Kamanan 11 de nasıl başlar ? Forvet arkası mevkisinde oynadıgında çok etkili olan Ceyhun neden kanatta oynatılırda eksiz bırakılır ?

Kanatlarda oynayan Zita ve Ceyhun geriye yardıma gelmedikleri için kanatlarımız çok açık verdi bunu da yenen ve rakibin yakaladıgı sayısız gol fırsatından net bir şekilde anlayabiliyoruz.

Zita ve Ceyhunun defansa yardıma gelmemesine birde Kamananla birlikte Mehmet YILDIZ'ı eklersek bu takımın defans yapmasını beklemek zaten hata olurdu.

Suçu tamamen Rıza Hocaya atmıyorum bu ruhsuz oyunculara kim gelse birşey yapamaz bunun farkındayım ancak Sedat ve Abdurrahman bu takımdan gitmedıkce biz daha çok fark yeriz...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2010, 18:44   #126
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 573 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Valla maçını neyini nersini degerlendirecegiz anlamadım.Yaşadıgımız rezaleti futbolcuların onursuzca oynamasını degerlendilemim derseniz açın bir konu degerlendirelim.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 19:13   #127
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yoruumları okudumda ağzım açık kaldı beyler biz borçsuz devredeceğiz diyen yönetimin hiç suçu yokmu asıl bu takımı yapan bunlar değilmi menejermi hocamı olduğu belli olmayan bülo takım yaparken yönetim neredeydi bakkal hocalık yaparken yöneticilerimiz neredeydi bu takıma oyuncu alırken herhalde sadece bonservisi olmayan ve belirli bir miktarı geçmeyen diye kriter belirleniyor herhalde kaybedilen paralara (puanlara)bakınca hatanın ne kadar büyük olduğu ve geçen seneden hiç ders çıkarılmadığı gün gibi ortaya çıkıyor ibb başkanı gümüşdağ sezon başındaki açıklamasında 'bu gelir artışı ile sezon sonunda para bile artırırız'demişti biz borçlu olmaya razıyız
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 22:24   #128
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1184 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

-Belediye 4 gol attı,3-4 tane yüzde 100 kaçırdı,2 tane direkte patlattı,İ.Akın iki tane Messi golü atmak istedi..Bu maç değerlendirilir mi?
-Mourinho,Alex Ferguson,Guardiola bir araya gelse bu takım iflah olmaz...
-Trabzon'a plaka yazdırmış takıma, 4-0 ne ki?

Geçin efendim geçin..Kombine alıp yılın kazığını yiyen şahsıma üzülüyorum..
Alt 08.11.2010, 23:39   #129
rmznshn
Acemi Yiğido

68 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 rmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISI

Rıza Hocanın maç sonu açıklamalarıyla Başkanın bugün yaptığı basın toplantısındaki söylemleri aynı doğrultuda. İkisi de Sivassporda artık köklü değişikliklerin olması gerektiğini dile getirdi. ama şu an için ligin ilk yarısının bitmesini ve akabinde gerekli kararları alacaklarını söylediler. ligin bitmesine 6 hafta kaldığını ve bu futbolcularla ilk yarıyı bitireceklerini söylediler. bence de biraz olsun haklılık payları var. peki devre arasında neler yapılmalı?
Bana göre bazı futbolcuların Sivasspordaki misyonları bitti. Bazı futbolcular da kendilerine verilen şansları sonuna kadar kullandılar ama başarılı olamadılar.
AKIN: Sivasspora geldiği ilk günden beri Şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda Petkoviçin yokluğunda gösterdiği başarılı performansların dışında özellikle bazı negatif yönlerini geliştirememesi yüzünden bize kaybettirdiği puanlar ortada. Topu iyi oyuna sokamaması, geri paslardaki ayağınının ayarsızlığı, aut atışlarında topun orta sahayı bile geçememesi, defans arkasına atılan toplarda kaleyi zamanında ve çabuk şekilde terk edip atakları önlememesi bizim başımıza yeteri derecede dert oldu. Bence devre araasında kendine kulüp bulması gerekir.
ABDURRAHMAN-SEDAT : Bu iki futbolcu aynı anda kulüpten içeri adım attılar. ve aynı anda da kulüpten ayrılmalılar. Abdurrahman için çok önemli bir tespitte bulunmak istiyorum. Sivasspor formasıyla attığı üç gol dışında (Bursa-Trabzon-Galatasaray) acaba bir düşünün bakalım? YAPTIĞI BİR ORTA İLE VEYA BİR ASİSTLE GOL ATTIRDI MI? Ben çok maç canlı seyrettim, bütün golleri de izledim ama abdurrahmanın yaptığı bir ortanın golle tamamlandığını hatırlamıyorum. Sedat artık eski Sedat değil. Çok ağır kalıyor. Zaten ağır oldğunu bildiği için defans çizgisini hep geride kurmaya çalışıyor. Bu yüzden ofsaytı bozan ilk adam oluyor. Hamleleri artık yavaş. Ya top ya adam diyor. bir çok pozisyonda kartla burun buruna kalıyor. Topu oyuna sokması zaten iyi değildi. Şimdilerde ise uzun top atma gayreti dışında hiçbir şey yapmıyor. Diallonun topla driplinglerini hatırlarsak Sedatın bunları yapması mümkün değil. Kısacası Abdurrahman ve Sedat artık Sivasspordaki mizyonlarını tamamladılar. Devre arasında isteyen kulüplere 3-5 demeden satılmalı. Özellikle Abdurrahmanın alıcısı çok olacaktır.
MEHMET YILDIZ : Gerçekten Sivasspor tarihinde unutulmayacak bir futbolcu olmuştur. Son on yıldaki her başarıda imzası ve katkısı olmuştur. Sivasspora çok şey vermiştir. Ama unutmamak gerekir ki Sivasspor da ona çok şey vermiştir. Mehmeti Mehmet yapan Sivasspordur. Özellikle son dört yıldır Sivassporun oyun anlayışı Mehmetin üzerine kurulu olmuştur. Onun kadroda varlığı takıma iyi bir golcü alınmamasına sebep olmuştur. Şu an satış listesine koysak süper ligdeki bir çok anadolu kulübü hemen almak isteyecektir. Fizik gücüyle oynayan biri olarak son geçirdiği sakatlık onun da belini bükmüştür. anlaşılan o ki artık eski Mehmeti seyredemeyeceğiz. Sivasspordaki emeklerine teşekkür edilmeli ve devre arasında yollar ayrılmalı.
CEYHUN : Belki iki yaş daha genç zamanında gelseydi şampiyon olabilirdik. ama görüyoruz ki 33 yaşın verdiği yorgunluktan dolayı sahada istediğimiz Ceyhunu göremedik. Göreceğimizi de sanmıyorum. Takımı ağırlaştırdığı bir gerçek. Hakemlerle uğraşmaktan maçlara konsantre olamıyor. Maliyetinin fazla olduğunu düşünülürse devre arasında sözleşmesi fesh edilmeli.
ERMAN : Ne umutlarla alınmıştı ama bir türlü isteneni veremedi. Zannedersem kafa olarak bitik durumda. Kendisine bütün teknik direktörler güvendi ama o herkesi mahcup etti. Şu saatten sonra da faydalı olacağını sanmıyorum. Satış listesine konacaklardan biri de Erman.
İBRAHİM ŞAHİN : Alındığında gerçekten ümitliydim ama fos çıkan bir transfer oldu. Sivasspordan parazit gibi beslenen futbolculardan biri. Devre arasında gönderilmeli.
KAMANAN-KEİTA-SAİDO : Bu üç yabancının da Sivasspora bu saatten sonra vereceği bir şey yok. Yabancı kontenjanını boş yere meşgul ediyorlar. Satış listesine konulmaları gerekir bence.

Tabi başkanın ve hocanında dediği gibi kalan 6 maçtaki performanslara göre bu liste yeniden şekillenebilir. Ben bu on futbulcunun Sivasspordaki şu ana kadarki performanslarına göre gönderilmesini doğru buluyorum.

İnşallah kalan 6 maçta bütün futbolcular istediğimiz performansları gösterir ve istedğimiz puanları alırlar da biz haksız çıkarız. Ama reçete burada belki 6 hafta sonra lazım olur.
rmznshn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil