Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivasspor Kazanır. 112 91,06%
Konyaspor Kazanır. 6 4,88%
Berabere Sonuçlanır. 6 4,88%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 123. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Konyaspor
Alt 08.12.2010, 20:19   #91
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor-Konyaspor

Hiç bu kadar iddalı olmamıştım.3-0'dan aşağı olmaz diyorum..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2010, 21:15   #92
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
büyük konuşmayayım ama ben çok rahatım arkadaşlar bu maç bence sanılandan çok kolay geçecek ve rahat alacağız bu maçı konyanın sezon başından beri genel oyun şablonu ve anlayışına bakarsak durumları hiç açıcıı değil gençler maçı bence ölçü olmasın zira girilen pozisyonlara bakarsak gençlerin pozisyonları daha netti özellikle de konya takımının şu huyu var eğer yenik duruma düşerlerse işleri çok zorlaşıyor ama öne geçen onlar olunca iyi kontra atak yapıyorlar zira ziya hocanın tipik oyun anlayışı bu. bu maçta ilk golü biz bulursak bu maç çok rahat bize döner çünkü konya kontra atak işini yapabilse de başa baş oyun formatı yok. ayrıca ben bu maçta bizim takımın maça çok baskılı başlayacağını ve daha ilk dakikalarda golü bulacağını tahmin ediyorum. saygılar...(bu arada pazar stattayım )
görüşlerimin arkasındayım ve tekrar söylüyorum beklenilenden daha rahat alacağız bu maçı içimden de 3-1 skoru geçiyor
Alt 08.12.2010, 21:24   #93
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1019 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Beşiktaş - Konya maçından sonra Schuster dert yanmıştı, Türkiye'de hala 1960'ların futbol anlayışıyla oynayanlar var diye. Adamcağız Ziya Doğan'ın 11 kişiyle defans yapıp oyun oynamayan, rakibine de oynatmayan futbol anlayışından dert yanmıştı. Benzer durum bizim için de geçerli, Ziya Doğan Sivasspor'un kazanmayı ne kadar çok istediğini elbette biliyor. Muhtemelen Beşiktaş karşısında oynattığı futbolun aynısını Sivas'a karşı da oynatacak. Yani Sivas'ın bastırdığı anlarda bir kaç kontraatak denemesinde bulunacak, bunların birini gole çevirip bunun üzerine yatmaya çalışacak. En azında bir puanı koparmak için elinden geleni yapacaktır.

Bu durumda bazı arkadaşların aksine çok zor bir maç oynayacağımız hissine kapılıyorum. Ancak şunu da biliyorum ki, biz eğer bu ligde kalmak istiyorsak, kalan 19 haftada ne olursa olsun, rakip kim olursa olsun, deplasman veya evimiz olsun, Sivasspor hep 3 puan için savaşmak, 3 puan için ölümüne mücadele vermek zorunda! İnşallah bu hafta bu yolda altın değerinde 3 puanımızı alırız!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2010, 22:44   #94
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1209 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Konya Sivas ayarında bir takım asla değil.Defanstan başka bir şey bilmiyorlar.2-3 maçlarını seyrettim son gençler maçları dahil ve gerçekten futbol namına hiçbir işleri yok.Rahat alamazsak..
Alt 08.12.2010, 22:52   #95
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ben de Ankaragücü-Konya maçını izledim. Konyaspor da bişey yok. Ligin en kötü futbol oynayan takımı diyebiliriz. Forvetleri Grajciar kişisel becerisi ile gol atarsa atar. Yoksa Konyadan gol yiyeceğimizi sanmıyorum
Alt 08.12.2010, 23:40   #96
onur_0581991
Acemi Yiğido

onur_0581991 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 onur_0581991 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bizlerde stadda olacağız inş. C.Ü. -Ekonometri bölümü öğrencileri olarak yerimizi alacağız ve bu maçı ezici bir galibiyetle alacağımızı düşünüyorum.
onur_0581991 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2010, 23:47   #97
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konya Sivas ayarında bir takım asla değil.Defanstan başka bir şey bilmiyorlar.2-3 maçlarını seyrettim son gençler maçları dahil ve gerçekten futbol namına hiçbir işleri yok.Rahat alamazsak..
İsin kötü yanıda Konyanın defans oynayacak olması.Gerçi bende maçın net bir skorla Sivasın galibiyetiyle biteceğini tahmin ediyorum ama kapanan takımları açmak çok güçtür..bunlar bu sezonun ilk maçında bizimle oynadılar ki açana kadar bursanın canı çıktı 1-0 zor aldı maçı Bursa..ve suda unutulmamalıdır ki Sivas bu maça ne kadar 6 puanlık maç olarak bakıyorsa Konyada aynı sekilde bakıyor..bence bu haftanın en güzel macı olacak
Alt 08.12.2010, 23:55   #98
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ben Konya'dan çok çekniyorum,her zaman da ters gelmişlerdir bize. Geçen sene Diyarbakır karşısındada kendı evımızde favoriydik ama bir Tazameta geçtiki neye uğradığımızı şaşırdıkO yüzden ben bu karşı takımı küçümseyen anlayışa her zaman uzak kalmışımdır. Futbol kadroların kağıt üstünde tartışılmasıyla sonuçlanacaksa bu ligin oynanmasının da bir anlamı yok. Aman dikkat arkadaşlar yine Tazameta geçmesin. Konya bir maç çok iyi bir maç çok kötü,bizim kendımızı her maç iyilermiş gibi hazırlamamız gerekıyor kı ıs burada Rıza Hoca'da. Malesef kapanan takımlar karşısında zorlanıyoruz,Konya'da iyi kapanan bir takım,ayrıca kontrataklarla cıkacakları toplarda bızım basımıza bela olacak ılerı mevkı oyuncularına sahıpler. Bizim anlamsız defans hatalarımızda aklımıza gelecek olursa,bu maç malesef cepte denebılecek bır mac degıl.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.12.2010, 02:10   #99
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

3 ve Üstü Farklı Kazanırız Sanırım
Alt 09.12.2010, 03:14   #100
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu macı alacagımaza yurekten ınanıyorum bızlerı mahcup etmeyın tum dualarımız sızınle...
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
ilaç, olacak, puan, sivassporkonyaspor

Seçenekler Arama
Stil