Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bunlar futbolcu mu?
Alt 09.01.2011, 15:16   #51
PoTt!
Yiğido

PoTt! - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 PoTt! Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Bunlar futbolcu mu?

haberin doqruLuk payı var Sedat'ın artık bu takım da yeri yok trabzon maçında ''O'' formayı yere atması onu bitirdi o dakika qönderiLmeLiydi oda yetmedi konya maçında öLüm kaLım maçı durduk yere kırmızıyı yedi cıktı oyundan adam daha ne yapsın qitmek istiyor postaLayın qitsin...
Alt 09.01.2011, 15:27   #52
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

BJK yapılan flaş transferlerini korumak için medya desteğini arkasına alarak korumaya çalışıyor.Futbol erkek işi sert oynanır kıvırarak fotbol oynanmazki.
Alt 09.01.2011, 15:28   #53
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Basın taraflı yüzünü yine çıkardı fb son yaptığımız kritik lig maçında fb nin şamp yarışında kopmaması adnına yaptığımız maç
ceyhun a atılan yumruk ve m . nas kaleciyle karşı karşıya gelecekken arkadan takılan çelmeye göz yuman basın basit bir hazırlık maçını abartarak yazdığı için burdan kınıyorum ve bu gazetelere kınama mesajları yazıyorum ve sizden yazmanızı rica ediyorum ben de devam edecem
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2011, 15:31   #54
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Yha bu bizim basın yeni gelen yabancılar ağzından haber yapmayı seviyor niang a söyletmişler tekmelerden kalkacak halim kalmadı diye alanzinho muydu ne haltsa o da alışırsın demiş türküye de futbol böyle sivas a özgü bi durum yok 50 yıllık futbolu yeni mi görüyonuz eğer ki 60 ların futbolunu oynuyoruz ve hiç bi haltdan alamıyoz atsaydı 4-5 eğer maçı o kadar iyi okuyosan q7 ye yapılan faul diyo ne faulu gz gazate adam çalımladı orta açtı asist oldu ne saçmalıyonuz teleskop vermek lazım size
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2011, 15:36   #55
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Bu Sedat neden hala oynuyor ya anlamiyorum
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2011, 15:38   #56
H58A
Acemi Yiğido

H58A - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 H58A isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SİVAS İÇİN TERİNİ DÖKECEK FUTBOLCULAR ALINMALI FAYDASI OLMAYAN ABDURRAHMAN,SEDAT V.B KİŞİLER GÖNDERİLMELİ

Konu H58A tarafından (09.01.2011 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: YENİDEN YAZILDI
H58A isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2011, 16:04   #57
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Simao Sabrosa Der ki : '' Ben Nereye Geldim.İspanyada Yarım Sezonda Yemediğim Tekmeyi Burda 1 Maçta Yedim.Bunları Amatör Toğçu Yapmaz''...

Ulan Simao musun Ne Karın Ağrısısın.Sen Atletico da Oynarken Barça Maçında Adam Bırakmadınız Sakatlaya Sakatlaya , O Takımda Ben mi Oynuyordum Ahlaksız Herif.Geldim Burda Çamura Yatıp Sezon Başı Hakemleri Etkiniz Altına Almaya Çalışıyorsunuz!!!

Çabuk Alışmışsın Türkiye'ye Tebrikler...
Alt 09.01.2011, 16:16   #58
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Madolyonun 2 tane yüzü var;1. si çuvaldızı önce kendimize sonra başkalarına batırmalıyız..Hatalardan ders çıkarıp futbolumuzu daha ilerilere taşımalıyız...Maçın özetini ben de izledim...Maçta sivassporun sert oynadığı haberleri ne kadar doğru bilmiyorum..Özetlerde bu görüntüler fazla yoktu...Bjk takımı 3 tane yıldız oyuncu transfer ettiği için bu oyuncuların lig başlamadan sakatlanmasını istemiyor..O zamn bende diyorum bu oyuncuları hemen ilk haz. maçında hem de takımı tanımadan oynatmak ne kadar doğru....Sivasspor ne yapacaktı yani bjk 3 tane yıldız aldı diye hiç mücadele etmeyecekti;oyunculara showlarını yapıp kaleye gitmelerine izn mi vercekti..Ya da siz misafirsiniz ,hoşgeldizniz deyip kazndığı her topu rakibe mi verecek ti?Hiç pres yapmayıp her topu kendi kalecisine gönderip kendi yarı alanında mı oynayacak tı?Yok arkdaşlar;dünyada böyle bir şey yok;eğer mücadele edemezsen rakip seni madara eder...Şunu da belitmek gerekiyor;sivassporda forma şu anda bazı oyuncular için aslanın midesinde falan değil daha aşağılarına inmiş durumda..Çünkü hayrettin'in yerine ilk yarı Ziya oynadı ,Sedat takımın zayıf halkası her hareketi olay oluyor,Apo derseniz ilk yarıyı neredeyse karavana geçirdi;skatlıklardan oynyamadı,yerinde Uğur oynuyor...Cihan'in yerine başkaları oynamaya başladı..Ayrıca ilk yarı kadoya giremeyen oyuncuların yerine 5 tane oyuncu tarnsfer edildi ve bu 5 oyuncu ilk 11 için düşünülüyor..Hal böyleyken sivassporda hiçbir oyuncu artık kadroya girebilmek için maçta agrasif oynamak ve formayı kapmak istiyor..Bundan dolayı da ilk maç bu oyuncular açısından kadoya girebilmek için mğcadele maçı oldu..Bundan dolayı bazı sertlikler olabilir..2.yarı sivasspor her maçta agrasif oynamak zorunda ;her takımın iyi transferler yaptığı düşünüldüğünde bütün maçlar final maçı gibi geçecek...Bjk takımı 3 yıldız tarnsferleri yaptı ya zannediyor ki aynı AVEA reklmındaki gibi herkes kaleyi açacak ve yıldızlar da her maçta gol Show yapacak zannediyor..Böyle düşünüyorlarsa çok yanılacaklar çünkü ligin 2. yarısında hiçbir takım açık oynamayacak;maçlar çok zor geçecek;agresif oynayan takımlar ve mücadele eden takımlar puanları alacaklar....Çünkü ülkemizde hiçbir zaman showa yönelik futbol oynanmadı..Bu futbolu oynamaya çalışan takımların durumunu puan tablosuna bakarak daha iyi görebiliriz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2011, 16:25   #59
ahmet nl
Yeni Yiğido

ahmet nl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ahmet nl FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar bu yorum yapan kisi besiktasin bir yerlerini kakldiriyor bu kisi anlasildi besiktasli bu kisiye inanmayin birde yigido olarak kaydolmussun o yigidoyu silde bari bjk yap daha iyi fazla lafa gerek yok bundan sonra boyle kardesim simdiyece efendi oynadikta ne oldu
ahmet nl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ahmet nl'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.01.2011, 16:30   #60
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu haberin dogru olduguna inanmıyorum.adamlar atarflı yazı ve yorumlarla başarısızlıklarına kılıf arıyorlar.lide 17 galibiyet alacak denen takımın yarım sivassporu yenememesi onlar için çok büyük bir acı.buna ancak bööle bir kılıf uydurmaya çalışıyor istanbulun besleme basınından bazıları güya bjk camiasına şirin görünecekler.tüm dertleri bu habermiş objektiflikmiş bunlar hak getire varsa yoksa büyütülmüş takım yalakalıgı yapsınlar tüm çabaları bunun için
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
asla, bunlar, futbolcu, izin, savunmanın, söz, vermem

Seçenekler Arama
Stil