Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 05.02.2011, 02:28   #131
yiğidobaytar58
Yiğido

yiğidobaytar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

çok iyi mücadele ettik,ama görev bölgesi olmayan stoper mevkinde hayrettin neden hala oynatılıyor ( 1 maçta daha oynamıştı ,galiba cincon maçı ) merak ediyorum...ama bu takım bu futbolla devam ederse ligi çok rahat bitiririz....
Alt 05.02.2011, 08:32   #132
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

128 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI

takim süper top oynamaya başladi artik enemora kendine gelmesi kaldi gol sikintimizi bitirce tek adam
57babasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 08:34   #133
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 652 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI

takim seri başliyacak ts maçiyla birlikte artik kolay maçlara dönüyoz liderleye oynayan takimlarla maçimiz kalmadi altlardan kurtulma mücedelisi verenlerle oynuyacaz zaten evimizde son 3 haftadir yenilmiyoz bunlarin 2 yendik biriyle berebere kaldik
Alt 05.02.2011, 08:34   #134
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

evimizdeki oynuyacamiz maçlari kazansak yeter bize ligde kaliriz
Alt 05.02.2011, 08:35   #135
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

zaten buca ve konya top oynamiyor gol sikintisi çekiyorlar gol yolarinda çok etkisizler bu haftayida onlarla puan farki açilmazsa ondan sonraki hafta açilmaya başlar yukari çikiş yapariz bu futbola
Alt 05.02.2011, 08:41   #136
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Takımı tebrik ediyorum. Oyun güzel oyuncular güzel oynadı. Şans işte olmayınca olmuyor. Fiktürden dolayı bu sıradayız. 25-26. haftalarda rahatlarız. Benim içim rahat. Kamilde süper bu arada, trübünlere gelmesi çok hoşuma gitti.
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 09:08   #137
izmirliyigido
Gast

Maçta ki hatalar;

1- Hayrettin'in görev bölgesi olmayan yerde oynaması. Adam resmen ben bu yerin adamı değilim diye sırıtıyor. Sürekli kademe ve pozisyon kaybediyor.

2- Eneramo - Suarez değişikliği. Her an ne yapacağı kestirelemeyen, her an dripling yapabilen ve şut atabilen Eneramo oyunda sürekli kalması gerekirken, adeta sahada dolaşan ve ayağına sadece 2 kez top değen Suarez değişikliği yanlıştı.

3- Sağbekte problem var. Uğur bu maçta biraz iyi olsa da biran önce o bölge Adurrahman'a teslim edilmeliydi.

4- Cihan daha önce oyuna alınmalıydı. Orta sahaya hareketlilik ve görsel zenginlik getiren Cihan hem defansa hemde ofansa yardım edebilen tipte bir oyuncu.

RIZA HOCAM, takımda kıpırdanma var ama sende biliyorsunki puan almadan kimseye aferin demiyorlar. Puan almak için de gol yememek gerekiyor. O yüzden defansa dikkat. Rada ve Navratil çok iyiydi. Bunların yanına İvanovs'u monte edebilsen çok daha iyi olacak..

AYK
Alt 05.02.2011, 10:02   #138
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

hayrettine haksızlık etmeyin bu toprağın çocuğu bu tür şanssızlıklar olur hepsi çok iyi oynadı ama hakem bütün pozisyonlarda bursya faul çaldı ama sivasa gelince çalmadı
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 10:14   #139
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sedat,denis ikiside sakat hayrettin stoper oynuyor,böyle şansa lanet olsun.oynayamıyoduk kaybediyorduk koymuyordu insana.ama dün resmen kahroldum hayrettin golü atmasa o savruk topa miller öyle isabetli vurup gol atamazdı.şanssızlıkmı beceriksizlikmi ne derseniz diyin ama oldu işte.futbolcuları alnından öpmek lazım navratil erman grosicki genç korcan kadir hepsi terini sonuna kadar akıttı,mehmet yıldızı en fazla eleştirenlerden biriyimdir ama dün muhteşem oynadı son yıllarda izlediğim en iyi performansını sahaya yansıttı.rıza hocam senide eleştirmek istiyorum erman gününde çok iyi oynuyor ansızın bir şutla yada ne bileyim bir bilek hareketi veya bir pasla maça etki edebilecekken oyundan almaman lazımdı,eneramo ilerde bütün kafa toplarına vurdu ve indirdi,o çıktıktan sonra hepsine rakip vurdu.zaten değişikliklerinden sonra kontrol bursanın eline geçti.zaten topu topu 10 dakka top oynadılar oda değişikliklerden sonra oldu.bu hakemler konusundada kardeşim bir değil beş değil sene başından beri tesadüfe bak hep bizi doğruyorlar.zamanında istanbulspora böyle olmuştu.bu konuda sayın başkan masaya yumruğunu vursun,dökülelim sokaklara yürüyelim bişeyler yapılsın.yeneceğimiz maçtan berabere ayrılsak üzülecektim yenildik,üzüntümü tarif edemiyorum.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 11:01   #140
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
dede58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takımımız süper, hakemleri hükümet tutmuş gibi, yeni stadyum hayal. Yaşasın ******** hükümet... Uyanın be yeter Sivas'ımız cezalandırılıyor başka hiçbir anlamı yok bu maçta yorum yapmanın. Bariz bariz hakemler yedi bitirdi bizi. Ama bu hayallerinide gömeceğiz toprağa...
Sevgili arkadaşlar daha önce böyle yorum yapmıştım. Bugün en çok basını merak etmiştim ve basına dikkat ederseniz Sivasspor'un o muhteşem futbolundan bahsedilmemiş bile manşet haber olarak. Korkulu rüya olabileceğimizi söylememişler. Basınıda ekliyorum. Çabalayın ama hayalleriniz çöpe gidecek. Uyan hey benim yurdumun memleketimin halkı Sahipsiz Bırakmayın Sivasspor'umu... Trabzonspor maçında çok iyi destek ve hemen ardından üç puan ondan sonra bu takım ortalığın anladınız işte ondan...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil