Alıntı:
zgR Nickli Üyeden Alıntı
soylemistim yine soyluyorum,eneramo penaltiya faule duskun bi oyuncu.tunus ligindeki 60 golun cogu penaltidan.inanmayanlar michael eneramo1,2,3 yazarak arama yapsinlar videolari cikacaktir.bu penaltiya duskunlugunden vazgecmesi ayakta kalip gole,en azindan kaleye suta alistirilmasi,alismasi lazim.cunku bizim hakemler kolay kolay yemiyor penalti pozisyonunu.tunus liginde eneramo ne zaman dusse hakem penalti vermis,faul vermis..toparlanip taraftarin sevgisini kazanmali artik.
|
Sana teşekkür ettim ama yazdıklarının çoğuna katılmıyorum..Çünkü sen futboldan fazla anlamıyorsun bu 1. ,2. olarak bu oyuncu Nijerya milli takımında da son dönemlerinde hatta son dostluk maçlarında oynamış bu da 2;ayrıca Nijerya nın son dünya kupasında oynadığını bizim ise 2002 hariç kaç dünya kupasına katıldığımızı araştır bu da 3,Nijerya Afrika'nın nüfus bakımından büyük ve futbolcusu sayısı bakımından da en fazla lisanslı futbolcusu olan bir ülke olduğunu öğren bu da 4,Nijerya milli takımında Avrupa da binlerce oyuncusu olmasına rağmen Enaramo'nun seçilmesi ve 10 kez de milli olması tasadüf mü bu da 5;2009 Afrika Şampiyonlar liginde 5 gol atıp(final maçı dahil)gol kralı olan, şampiyon olan Tunus Şampiyonu Esperance nin de gol kralı Enaramo..Enaramo nun en büyük şanssızlığı 1-Uyum sorunu yaşaması 2- 2 aya yakın bir zaman hiç antreman yapmayıp maç oynayamaması 4-Hayatında ilk defa Avrupa da oynaması 5- Sivasspor ile malesef kamp yapamaması,hazırlık maçlarında oynayamaması 7-Enaramo sadece Nijerya-Tunus ve S.Arabistan liglerinde ve sıcak iklimde futbol oynamış;Sivas gibi Türkiye nin en soğuk şehrinde ilk defa futbol oynuyor ve uyum sorunu yaşıyor 8-Enarmo malesef çabuk kilo alan bir oyuncu;şu anda hazır olmadığı da bir gerçek;hazır olmayan ve kilo sorunu olan bir oyuncunun oynatılması da o kadar yanlış..Oyuncuyu önce takımla antreman çıkaracaksın,hazırlayacaksın ve hazır olduğunda oynatacaksın..Enaramo'nun iyi oyuncu olduğunu şu an Avrupa da bütün otoriteler kabul ediyor;onun en büyük şanssızlığı hiç tanımadığı ve antreman yapma şansı olmadığı soğuk bir iklimde olması;ayrıca sivasspor takımında Kamil dışında ona pas atacak oyuncu sayısı da fazla değil..Çünkü sivassporun doğru dürüst bir oyun kurucusu da yok..Enaramo eski takımında orta sahada Darragi gibi çok iyi bir oyun kuruyla oynamış ve gollerin pasını da genellikle bu oyuncu vermiş..Sivassporda da Sandro gibi iyi bir oyun kurucu var am nedense Rıza hoca onu hiç kullanmayı düşünmüyor..Suarez konusunda da Mesut hocayı çok uyarmış ama Mesut hoca onu oynatmamamıştı..Rıza hoca inadı bırakıp artık Sandroya da şans vermeli;çünkü sivassporda Cihan ve Sandro dışında başka oyun kurucu da yok..