takım standarlarının üstünde iki oyuncudan biri bence(kadirle birlite)
şu basit hatalarımız olmasa şu an tüm medya dilinden düşürmez bu oyuncuyu
allah nazarlarda saklasın takımı tek başına sırlayacağa benzior(4 macta 2 gol)
acaba türkiye ile bir bağlantısı var mı isminden dolayı merak ettim
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslıadem'a Teşekkür Ediyor...
takım standarlarının üstünde iki oyuncudan biri bence(kadirle birlite)
şu basit hatalarımız olmasa şu an tüm medya dilinden düşürmez bu oyuncuyu
allah nazarlarda saklasın takımı tek başına sırlayacağa benzior(4 macta 2 gol)
acaba türkiye ile bir bağlantısı var mı isminden dolayı merak ettim
yok aslında adı kamila grosıckı ama kamıl denılıyor..
basında çıkmadı ama çok derin kaynaklardan bir şeyler duydum . umarım doğru değildir.
söylenene göre maça geldiklerinde trabzon kafilesinden birileri Grosicki hakkında bilgiler topluyormuş.
Ligden düşmeyecegız Kamil grosıckıde takımımızda kalacak..harika bır futbolcu zamanında neden almadık..Enaramo 2 hafta sonra anca alısır takıma..Sedat ile abdurrahman da gelsede su defansı bir toparlasak
Bu oyuncu Sivas Tarihine Bakarsak Gelmiş gelmiş en iyi oyuncu Lig tv yorumcularıda beğendi özellikle Altan Tanrıkulu ben çok beğeniyorum Ligimizin en iyi oyuncusu dedi.
Ah Geri dörtlüde iyi olsa yazık oluyor onun oyununa
Sivasspor’un Polonyalı yıldız futbolcusu oynadığı futbol ve attığı gollerle kalitesini ortaya koydu. Sivasspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Grosicki oynadığı maçlarda Sivasspor’un en iyisi olarak göze çarpıyor.
İrfan ÖZŞEKER / SİVAS OLAY
Sivasspor’un hücum hattına hareketlilik getiren Polanyalı mili futbolcu takımının son oynadığı Bursaspor ve Trabzonspor maçlarda attığı goller ve asistleri ile Sivasspor’un skor yükünü kaldırdı.
Sivasspor’un transferin sezonunun son günlerinde kadrosuna kattığı Nijeryalı forvet Michael Eneramo ise şu ana kadar bekleneni veremedi. Oynadığı maçlarda etkisiz bir görüntü çizen golcü futbolcu Tunus’taki görüntüsünden uzak bir görüntü çizmeye devam ediyor. Mehmet Yıldız ile ileri uçta Sivasspor’un gol umudu olan Eneramo’nun maç eksiği olduğu ve zamana ihtiyacı olduğu açıklandı.
__________________ 58_Mustafa_58
Bu Konuda mustafa_kavak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ENERAMOYU MUTLAKA BEKLIYORUZZ KALDIKI KALAN MACLARDAN EN AZ 9 GALIBIYET ALMAMIZ SART VE AYRICA KAMANAN LA BIRLIKTE OYNATILMASI GEREKIO KAMANANDA GROSIÇKIDE KANATLARI IKI DEGISIK KANATTADA KULLANABILEN STILDELER KAMANAN ENERAMO GROSIÇKİİ ÜÇLÜSÜ İŞ YAPAR ARKALARINDA MEHMET VE RADAYLA KADIR YETER...
Bu Konuda Yigido DogaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...