Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 23.04.2011, 17:04   #1
kareas
YASAKLI ÜYE

24 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kareas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
kurtun58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen gecsene kardes takimin basina.böyle bir macla hoca degerlendirilmiyormu.1 hafta önce riza sen bizim herseyimsin .1 hafta sonra sende hocamisin.
ben rıza hocayı hiç bir zaman övmedim övmemde..rıza benim hiç bir şeyim değil...açın bakın mesajlarıma o geldi geleli neler demişim,ben bu maç için yazmıyorum..Sivasspor içinde yazmıyorum manisa içinde yazmıyorum,bu adamdan hangi takıma hoca olursa olsun,bundan hoca olmayacağına inandığım için,bunu gördüğüm için diyorumki,rıza hocadan teknik direktör olmaz.sen olur diyosan canımız ciğerimiz diyorsan olabilir.ben kendi fikrimi söylüyorum.
kareas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kareas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.04.2011, 09:30   #2
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

[QUOTE=kareas;709735]ben rıza hocayı hiç bir zaman övmedim övmemde..rıza benim hiç bir şeyim değil...açın bakın mesajlarıma o geldi geleli neler demişim,ben bu maç için yazmıyorum..Sivasspor içinde yazmıyorum manisa içinde yazmıyorum,bu adamdan hangi takıma hoca olursa olsun,bundan hoca olmayacağına inandığım için,bunu gördüğüm için diyorumki,rıza hocadan teknik direktör olmaz.sen olur diyosan canımız ciğerimiz diyorsan olabilir.ben kendi fikrimi söylüyorum.[/Q

sen gerçek bir taraftar olsan bu takımı ve teknık heyetı sonuna kadar desteklersın ona gıcıgım desteklemem bu yan baktı desteklemem kardeşim kösteklemede bu takımı
Alt 23.04.2011, 17:05   #3
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

128 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sen gecsene kardes takimin basina.böyle bir macla hoca degerlendirilmiyormu.1 hafta önce riza sen bizim herseyimsin .1 hafta sonra sende hocamisin.
ben hiç demedim hep yaziyordum degişiklerde ve 11 de yanliş yapdini bi tek beşiktaş maçindaki degişikleri iyidi geri maçlarda çok kötü porfonmas sergiledi seneede bir başka arkadaşimizin dedi gibi 3 tane kötü takim olmazsa biz kesin düşeris gelen takimlardan madi durumu çok kötü olmasi lazim yoksa biz kesin düşeriz bu oyuncu kodrosuyla yaşi geldi ayrilik gelmedi yönetimde gözünü açsin yolasin yerlerine daha genç ve yetenekli oyuncular alinsin apduramanin yaşi olmasa bukadar uzun süreli ssakatlik yaşamazdi daha hizli gelişirdi ama sakatilkdan kurtuldu tek oyandi maç a2 maçinda oynadi daha yok 18 kodroda yok zaman geldi ayrilk gelsin artik
57babasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 57babasivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.04.2011, 17:41   #4
kareas
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
21 maçta kaç galibiyet almış hocan bi bak bakalım.Sivasspor bizim,ben onun derdindeyim..hocalar gelir geçer,futbolcuda oynar parasını alır..kalan yine biziz,aklımızdan zorumuz yok bizim,pişmiş aşa su katacak kadar da çiğ değiliz.

Eskişehir'i bırakınca o takımın 2 puanı vardı,bir tane transfer yapılmadı eskişehire ve şimdi nerde ve kaç para kazanmış o takım bak yine ve o paralarla yeni sezonda neler yapılıyor bak..

Bir başka dikkat edilecek konu,biz futbolcu alırken o futbolcu (bizim gibi takımlar için geçerli) puan tablosuna bakıyor bu takım nasılmış diye,bakıyorki bakacakki alttan zor kurtulmuş,bu soru işareti olacak ilk etapta..

İşte şu dediğimi bile rıza hoca düşünmüyor buna adım gibi eminim,bunlar basit gibi gözüküyor ama çok çok önemli..aynı, milyarlık bir elbiseyi 2 kuruşluk iğnenin diktiği gibi..

Takımda gözle görülür bir durağanlık var,bunu ben veya sen çözmeyeceksin,yine milyarlara varan imzalar atan ve yan gelip yatan teknik heyet çözecektir..başka seslere kapalı bir zihniyet,saplantılı bir düşünce,araştırmacı ve öngörücü olmayan bir hoca..hocalık sadece idman yaptırmak değildir..esas sorun burada.rıza hocaya futbolcular soru sormaya çekiniyorlar,burdan başarı çıkmaz...beni söyletmeyin daha fazla..
Alt 23.04.2011, 18:26   #5
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
kareas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza hoca;senden hiç bir zaman ama hiç bir zaman teknik direktör olmaz,olamaz..olmayacakta..... ..... bunu yenildik diye demiyorum..
KAREAS HOCANIN NEYİ VAR SEN SİVASLI BİLE DEGİLSİN HOCAYA ATMA TERBİYESİZLİĞE LUZUMU YOK HOCAYA ATMA
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda elbeylii'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.04.2011, 10:55   #6
kareas
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
elbeylii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KAREAS HOCANIN NEYİ VAR SEN SİVASLI BİLE DEGİLSİN HOCAYA ATMA TERBİYESİZLİĞE LUZUMU YOK HOCAYA ATMA
hocaya atmıyım sana mı atıyım ) ben sivaslı değilim hııı peki nereliyim onuda yazsaydın..sen benim kim olduğumu bilseydin kulakların yerinden çıkardı) sen daha pantolana entere derken ben Sivasspor için ege temsilcisi olarak futbolcu arıyordum,hüseyin yıldırım tesislerini İLK DEFA sivasspora kazandıran ekibin içindeydim,sivasspora İLK DEFA özel otobüs tesis eden ekibin bizzat içinde oldum,Sivasspora başkanlık yapan bir kişinin kardeşiyim,sen ne bilirsin Sivasspor içinde neler dönüp bittiğini,önemli olan o ailenin içinde neler konuşulduğu nasıl maçlara çıkıldığıdır.daha da bi şey yazmıyorum
Alt 23.04.2011, 20:53   #7
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
rıza hoca;senden hiç bir zaman ama hiç bir zaman teknik direktör olmaz,olamaz..olmayacakta..... ..... bunu yenildik diye demiyorum..
bu yazdiklarında son derece haklısın..tebrik ediyorum gorusunu bu kadar net yazdıgın icin. bir ekleme yapmak istiyorum. Korcan'dan da kaleci filan olmaz..kac mactır topu soluna atıyorlar "o" sağa atlıyor??? Bu kadar acemi kaleci hic gormedim..sisasspor kaleciileri daima cok iyi olmustur..Korcan bir kabus...
Dilerim ankara takımlarını yener,kume dusmekten kurtulur sonra da Rıza hoca'dan ve Korcan'dan kurtuluruz...
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ahmet ali'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2011, 09:19   #8
58akif34
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 803 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Senden ve seninle aynı fikirde olanlardan hiçbir zaman taraftar olmaz olmayacakta
Alt 25.04.2011, 16:27   #9
kareas
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senden ve seninle aynı fikirde olanlardan hiçbir zaman taraftar olmaz olmayacakta
tabi canım baksana adam ne yazmış,bu maç gayet normal,adam ligde kalmayı garantilemiş nasıl olsa diyor,akif sende ona destek veriyorsun...demek şimdi siz bu işi bu kadar biliyorsunuz öylemi..peki 30 kişi ile uçakla bi yere gidip gelmeyi,orada 5 yıldızlı otellerde kalıp ne kadar fatura ödediğini biliyormusun,futbolcu alacakları ne kadar bilirmisin,devre arası 10 trilyon para harca,gelecek sezon ilk 5 e oynarız de,eeeeee sonrada deki,adam ligde kalmayı garantilemiş,maçı alsada olur almasada olur..siz şimdi bu işi biliyorsunuz ve taraftarsınız öylemi..başkanın dağıttığı bayraklar bile ortadan kayboluyor,siz bi bayrağa bile tenezül ediyorsunuz,bu zihniyetle taraftar olun bakalım..sen bi bayrağın hesabını yapıyon,adam trilyonların altına imza atıp borca riske giriyor,anası ağlıyor gece gündüz,sen maçı almasada olur diyorsan,,yazıklar olsun o zihniyete.sizinle tartışılmaz bile.
Alt 25.04.2011, 09:26   #10
58akif34
Usta Yiğido

Alıntı:

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil