Ertugrulu gündemde tutmakla kasıt ne ben onu anlamıyorum.Zamanında genç yaşta Sivasspordan koparılır iken sesi çıkmayanlar, şimdi birden Ertuğrul hayranı çıktı. Acaba seni Sivassporda tekrar aldıracağız diyerek yoksa Ertuğrula sözmü verdiler.
Ertugrulu gündemde tutmakla kasıt ne ben onu anlamıyorum.Zamanında genç yaşta Sivasspordan koparılır iken sesi çıkmayanlar, şimdi birden Ertuğrul hayranı çıktı. Acaba seni Sivassporda tekrar aldıracağız diyerek yoksa Ertuğrula sözmü verdiler.
aynen öle 2 .ligde sahip çıkmadığımız adama şimdi sahip çıkıyoruz zaten bu saatten sonrada ertugrulun bize faydası olmaz
Benim yazdığım yorumu neden ve kim sildi acaba? Sivasporun yaraına olan şeyleri yazmaktamı suç oluyor. Yine söylüyorum Ertugrul genç yaşta koparılırken sesi çıkmayanlar şimdi yaşı 31 gelmiş nerde ise futbolu bırakacak neden Ertuğrul hayranlığı yapıyorlar. Sadece Rıza hoca ile Sivasspor taraftarlarını karşı karşıya getirmek içinmi acaba.?
arkadaslar bosuna acilmis bir konu bence hurdogan o ayni haberi sayfasinda 2-3 gundur tutuyo nedense