yazdıklarının birçoğu konusunda hemfikirim. yalnız benim neler yazdığımı pek dikkatli okumamışsın. başkan ne yaparsa yapsın doğru yapmıştır diye bir iddiam yok. başkan maçı sattıysa da "başkanımızın vardır bildiği doğrusunu yapmıştır" diyemem. Suçu destekleyelim diye bir iddiam yok. ben de seninle aynı fikirdeyim, sivas hiçbir takımın arka bahçesi olmasın. ancak başkan suç işlediyse bile "senin gibi sivaslı olmaz" diyemem, senin önceki mesajında tek tepki gösterdiğim konu buydu.
hepimiz umuyoruz ki sivasspor aklansın, ancak ortada suç varsa bedelini takım olarak biz de çekeriz, başkan da çeker. böyle bir durumda bile, biz aileysek bize yaşattığı hayallerimizdeki başarılardan dolayı ve sivasın farklı düşüncelerdeki insanlarını kaynaştırmasından dolayı başkana arkamızı tamamen dönmemeliyiz. eğer aile isek birimiz suç işledi ise de cezamızı çekeriz ama sonra yine aileyiz.
Bundan sonra artik yarin tff nin alacagi karari beklemek lazim gardas,dua edelim insallah
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı alperen2009'a Teşekkür Ediyor...
Ya bune bu sivas dan ne zaman sivassın hakkını koruyacak birisi çıksa önüne set çekiyorlar yeter artık daha önce muhsini yazıcıoglunu ortadan kaldırdılar şimdi ise mecnun başkanın önünü kesiyorlar artık yeter gecek adalet varsa beşiktaş karabük trabzonda delet tatildemi onların dokunulmazlıkmı var bunu açıklamaları gerekir herkesin bildigi gibi kupa maçı öncesi ibrahim akının telefon konuşmalarını niye degerlendirmiyorlar
yahu korcan dışında hıçbı futbolcu içerde deıl şikeyi kım yapmış anlamadım gıttı hagla bu işden bışey şike varsa orta neden tek korcan yoksa bu olay ne anlamadım anlayan varsa yazarsa sevınırım
yahu korcan dışında hıçbı futbolcu içerde deıl şikeyi kım yapmış anlamadım gıttı hagla bu işden bışey şike varsa orta neden tek korcan yoksa bu olay ne anlamadım anlayan varsa yazarsa sevınırım
celebi adinda bir yonetici daha var, sanirim fb ve korcanla onun arasinda bir seyler olmus, baskandan habersiz....
Bu Konuda alperen2009'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
insallah yarin TFF iyi bir karar alir ben ne olursa olsun feneri dusureceklerini sanmiyorum, federasyon baskani onceki gun aziz yildirimi hastanede ziyaret etmis, kendisi hic goremedim dedi, ama bazi kaynaklar 45 dakika gorusme yaptigini soyluyor..ister istemez akla baska seyler geliyor nede olsa eski fb kongre uyesi yeni tff baskani nedersiniz.....