Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Alt 06.12.2005, 00:59   #21
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
AdamGibi Nickli Üyeden Alıntı
Aynen Kardes,ordada ayni tavrimi gösterdim,biz Kayserilide olsak,yinede bu mac yüzünde benligimizi kayip etmedik.
Walla 18-22 yani küfür yoğunluğunun ortası ve sonrasında seni göremedim,ayrıca görünen o ki benliğini kaybetmeyen sayılı taraftardan birisin.Sena ve Centilmence düşünen tüm kayserililere helal olsun.
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2005, 01:06   #22
AdamGibi
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 AdamGibi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

VALLA ARTIK BEN PEST EDIYORUM;BEN SABAHTAN BERI ORTALIGI YATISTIRIYORUM yada YATISTIRMAYA CALISIYORUM;HALA SIZ ORTALIGI GERGINLESTIRMEYE CALISIYORUSNUZ;
SENDE LÜTFEN BURDAKI FORUM SAYFALARINI GEZERSEN FAZLA BIR FARK GÖRMEYECEKSIN GÜZEL KARDESIM.

Ben bizim SAYFADAKI Terbiyesiz YORUMLARI SAVUNMUYORUM;TAM AKSINE SENIN KADAR BENDE KINIYORUM;AMA GEL ORTALIGI BERABER YATSITIRALIM;SEN BEN VE DIGERLERI......
AdamGibi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2005, 01:10   #23
agca58
Tecrübeli Yiğido

agca58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 agca58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
kskes Nickli Üyeden Alıntı
bir haftadır yapmış olduğumuz dostluk mesajları nerde..Hiçkimse balilinin attığı gole dediği birşey yok başakanımıza yapmış olduğu hereketin neresi fair play lorantın yaptığı hareketn neresi fair play lütfen kendinizi kandırmayın sonra dostluk bozulursa tekrar kurmak yıllar alabilir
sen git de şu pislik sitene bi göz at..adamların ağzından salyayla küfür akmış..salyaları forum bölümlerinde bile gözüküyor...
onlara küfür etme hakkını kim veriyor haa..bumu dostluğunuz sizin..küfürle mi dost ediniyorsunuz..yazıklar olsun size be..adam değilmişsiniz sizler..
gönül isterki anadoludan şampiyon çıksın bu kayseride olsun sivasta olsun yozgatt olsun...olsunda anadoludan olsun..ama sitenizde bu küfürler olduktan sonra size ne şampiyonluk değil süper lig bile fazla gelir..
Alt 06.12.2005, 01:15   #24
AdamGibi
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
agca58 Nickli Üyeden Alıntı
sen git de şu pislik sitene bi göz at..adamların ağzından salyayla küfür akmış..salyaları forum bölümlerinde bile gözüküyor...
onlara küfür etme hakkını kim veriyor haa..bumu dostluğunuz sizin..küfürle mi dost ediniyorsunuz..yazıklar olsun size be..adam değilmişsiniz sizler..
gönül isterki anadoludan şampiyon çıksın bu kayseride olsun sivasta olsun yozgatt olsun...olsunda anadoludan olsun..ama sitenizde bu küfürler olduktan sonra size ne şampiyonluk değil süper lig bile fazla gelir..
Bak AGCA kardes,senin ortaligi germek icin baslattigin konu bile siteden kabul görmedi ve silindi,lütfen ama lütfen,ortaligi germeyelim.
Ben bir Kayserili olarak küfür eden kim olursa olsun KINIYORUM.....
Alt 06.12.2005, 01:17   #25
agca58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
VALLA ARTIK BEN PEST EDIYORUM;BEN SABAHTAN BERI ORTALIGI YATISTIRIYORUM yada YATISTIRMAYA CALISIYORUM;HALA SIZ ORTALIGI GERGINLESTIRMEYE CALISIYORUSNUZ;
SENDE LÜTFEN BURDAKI FORUM SAYFALARINI GEZERSEN FAZLA BIR FARK GÖRMEYECEKSIN GÜZEL KARDESIM.

Ben bizim SAYFADAKI Terbiyesiz YORUMLARI SAVUNMUYORUM;TAM AKSINE SENIN KADAR BENDE KINIYORUM;AMA GEL ORTALIGI BERABER YATSITIRALIM;SEN BEN VE DIGERLERI......
sen gir şu siteye 1 tane küfür bulabilecekmisin 1 tane..gidip diyarbakırdan kendi evinizde 2 tane yersiniz sesiniz çıkmazz..10 kişilik takımı yenemiyince...
delikanlılığınızı gördük malesef..
Alt 06.12.2005, 01:18   #26
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:

Bak sevgili arkadaşım bende diyorum FUTBOL SAHADA OYNANIR ama daha maç bitimi umut38 geldi ortalığı karıştırdı neyse dedik,mesela bugün SAYGIDEĞER işte Kayserili bu diyebileceğimiz bir gardaşımız bir yazı yazdı ayakta alkışladık,budur yaa FUTBOL;SEVGİ HOŞGÖRÜ VE KARDEŞLİKTİR demeyi başaran harbi bir kayserili,tabiki burda takımını savunacaksın ama üslubun sınırları zorlamayacak şekilde,seni bu hareketinden dolayı taktir ediyorum.
FUTBOL SAHADA OYNANIR!
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2005, 01:21   #27
GuNaY
Gast

Alıntı:

arkadaşım merak ettim nerede senin demiş olduğun o küfür dolu msjlar?????
Alt 06.12.2005, 01:22   #28
AdamGibi
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
agca58 Nickli Üyeden Alıntı
sen gir şu siteye 1 tane küfür bulabilecekmisin 1 tane..gidip diyarbakırdan kendi evinizde 2 tane yersiniz sesiniz çıkmazz..10 kişilik takımı yenemiyince...
delikanlılığınızı gördük malesef..
Delikanlilik ortaligi germek degildir ama,mac icinde ne kadar hirsili ve gergin oldgunuzu herkes gördü,ben onlari ortaya sürmek istemiyorum,sadece diyorumki mactaki olaylar macta kaldi.kalici bizleriz diyorum,

Allah askina bakarmisin,sizin ve bizim futbolcular misil misil evlerinde uyurken bizler ortaligi gerginlestirmeye veya yatistirmaya calisiyoruz.

Ona bakarsak,macin galibi olmamaliydi cünkü iki takimda hak etmedi,sizler hircinliginiz ve gerginliginizle Bizlerde Deliligimizle.

SAYGILAR IYI GECELER,benim burda daha fazla gecirecek zamanim yok,ne haliniz varsa görün allah allah.
Alt 06.12.2005, 01:24   #29
agca58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
SENIDE KINIYORUM;TERBIYESIZ BIRI VARSA SU AN BURDA ODA SIZSINIZ;niyemi?
ORTAMI GERIYORSUNUZ;Sonucta bu bir FutbolMACI gelir gecer,kalici olan birsey varsa oda DOSTLUK VE KARDESLIK.

Hemde fazla büyük konusmayalim,bu macin birde Sivas´i orda birde 5 tane yerseniz ne olacak,dolayisiyla biraz daha sakin lütfen.....

Selamlar AdamGibi
dostum terbiyesiz kim...!git sitene gir gör bak kimmiş terbiyesiz..gelir geçerse kalıcı değilse neden küfür ediyor taraftarınız..deplesmanda 10 kişi yenilmemiş kendi evinde mi 5 yiyecek hahahaha çok komiksin bea..
haa şunuda sölüyüm..sizin sitenize şuan senin gibi bir rakip taraftar girse hemen banlarsınız..sitenizde örneği bile var..ozyy diye kullanıcıya neler yazmışlar oku istersen..
eksradan...! biz evimizde 5 değil 10 yesekte rakip takımı kutlayıp göndeririz tamammı..sizin gibi değil..
Alt 06.12.2005, 01:25   #30
AdamGibi
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Gunay Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım merak ettim nerede senin demiş olduğun o küfür dolu msjlar?????
Sizin Adminlere sormali,silindi kardesim silindi.
öylede olmaliydi.
ben bizim sayfadaki küfürleri tasvip etmiyorum,tam aksine kiniyorum,basta bizim admin kardeslerimizi,onlarda katilmalarindan ötürü ve küfürleri silmediklerinden.

Neyse Bana Müsade,biz burda birbirimizi yerken,futbolcular misil misil uyuyorlar,umurlarinda bile degiller valla,dimi ama

Seçenekler Arama
Stil