Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Herkesi Uyarıyorum ve Göreve Davet Ediyorum
Alt 26.09.2011, 12:26   #31
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Herkesi Uyarıyorum ve Göreve Davet Ediyorum

Aslında bunlar ne yaptığını da bilmiyor . Bir Beşiktaş maçında Nihat'a küfür ettiler köşe vuruşunda hiçbir olumsuz davranışı olmaamsına rağmen, sonra Niht neden böyle yapıyorsunuz gibi bir hareket yaptı bu seferde herkes Nihat'ı alkışladı. Böyle garip bir psikoloji.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2011, 12:26   #32
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

işin özeti yiğidoya küfür yakışmaz.NOKTA..
Alt 26.09.2011, 12:42   #33
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
V1CT0RY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sen Beni Tanıyor musun?

Tanıyan Birine Sor Öğren Sana 2.Ligdeki Bursa Deplasmanını Anlatsın Yeter O

Taraftar Grupçuluğunu Öğretme Bana Neyin Nasıl Döndüğünü Bu Stadlarda Bana Öğretecek 1 Kişi Yok 19 Yıldır Bu Tribünlerde ve Her Türlü Deplasmanda Bu Takımın Peşinde Olan Bir Sivasspor Taraftarı Olarak Yazdıysam Bu Yazıyı Acınacak Hallerine Bazıları Düşünsün...

Beni Hiç Bir Zaman Beleşe Stada Girme Olayı Konusunda Kimse Tatmin Edemedi Edemezde...

Bu Takımı Seven Adam Önce Biletini Alacak...

Marlboro İçmesini Bilen Adidas Ivır Zıvır Giymesini Bilen Adam 10 Lira Maratona Bilet Parasınıda Verecek...

90 Dakika Bağırıyormuş , Bizim Parasını Veripte Bağırdığımız Dakikaları Sayacaksan Gittiğimiz Yolları Hesaplayacaksan Değil 90 Dakikan Belki 3-5 Yaşın Gider...

Show Zamanı Geçti , Realiteye Başlıyoruz
sivas trübünleri kimlere kalmış işin cefasını çeken eskiler sefasını süren yeniler millet deplesmanlara gitsin aç kalsun susuz kalsın bir grup zibidi sırf kendi egosu tatmin olsun diye karo halinde küfür etsinler ve zafere giden her yol mübahdır anlayışıyla hareket etsin hadi kayserispor maçında sövdünüz adamlarla rakip takısınız peki bursayla ne alıp veremediginiz var geçen sezonlarda eskiler bilir bursasporlu üniversiteli gençlerle aynı trübünde kasap havası çekerken şimdi ise bursaspora küfür eden bir anlayış var bu ne biçim bir psikoloji küfür tff tarafından verilen cezalar küfür edenin degil futbol takımının kasasından çıkıyor ve bunca olaya ragmen yaptıkları savunan insanlar taraftarsa ben degilim.. ayagına adidaslar cigarası malbro iş bilet parasına geldigi zaman yok ne anladım bu işden nerde beleş oraya yerleş hesabı
Alt 26.09.2011, 12:45   #34
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu mutlu galibiyet gününde bir türlü galibiyete sevinemiyorum. Kendilerini Sivassporlu zanneden 3-5 çapulcu tribün canavarı bizi elaleme rezil ediyor.

Dikkat ediyorum geçen seneden beri özellikle yaşı küçük, özenti kişilikli ve rol karmaşası yaşayan bunalımlı tipler Sivasspor'a ve Sivas'a zarar vermeye başladı. Bugün bile galip geldiğimiz maçta üstelik rakip takımın taraftarı bile yokken yapılan küfürlü tezahürat midemi bulandırdı. Sağda solda bu konunun konuşulması canımı daha çok sıktı. Sporda Şiddet Yasası artık çok ağır diye defalarca yazdık ama bazılarının beyni almıyor galiba. Daha geçen hafta yediğimiz ağır ceza katlanırsa o küfür edenler 5 kuruş ödeyecekler mi merak ediyorum ? Bazıları yüzünden adımızın lekelenmesi ağırıma gidiyor.

Bir an önce bütün taraftarlar bu konuya tepki göstermeli. Yönetim ve bürokrasi önlemler almalı. Özellikle bir baltaya sap olamayıp karakter arayışında olan ve özendiği bir üst kimliğe girme gayretinde olan bu tarz kişilikler stadyumlardan uzak olmalı. Kimsenin Sivasspor adını lekelemeye hakkı yok. Herkese saygı duyalımki saygı görelim.
cok dogru bir konu, tavarih arkadasimizi kutluyorum..
Alt 26.09.2011, 14:47   #35
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu mutlu galibiyet gününde bir türlü galibiyete sevinemiyorum. Kendilerini Sivassporlu zanneden 3-5 çapulcu tribün canavarı bizi elaleme rezil ediyor.

Dikkat ediyorum geçen seneden beri özellikle yaşı küçük, özenti kişilikli ve rol karmaşası yaşayan bunalımlı tipler Sivasspor'a ve Sivas'a zarar vermeye başladı. Bugün bile galip geldiğimiz maçta üstelik rakip takımın taraftarı bile yokken yapılan küfürlü tezahürat midemi bulandırdı. Sağda solda bu konunun konuşulması canımı daha çok sıktı. Sporda Şiddet Yasası artık çok ağır diye defalarca yazdık ama bazılarının beyni almıyor galiba. Daha geçen hafta yediğimiz ağır ceza katlanırsa o küfür edenler 5 kuruş ödeyecekler mi merak ediyorum ? Bazıları yüzünden adımızın lekelenmesi ağırıma gidiyor.

Bir an önce bütün taraftarlar bu konuya tepki göstermeli. Yönetim ve bürokrasi önlemler almalı. Özellikle bir baltaya sap olamayıp karakter arayışında olan ve özendiği bir üst kimliğe girme gayretinde olan bu tarz kişilikler stadyumlardan uzak olmalı. Kimsenin Sivasspor adını lekelemeye hakkı yok. Herkese saygı duyalımki saygı görelim.
Ben bilmiyorum Sivasta ne olup ne bitigini ama eger öyle birsey varsa temizlenmesi lazim.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2011, 16:51   #36
muratugur58
Acemi Yiğido

muratugur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

53 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 muratugur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok görmüyorum öyle kişiliksiz taraftarları.kendilerine birileri aynı şekilde küfür edince hemen aslan kesiliyorlar.insanlıktan nasibini alamadıkları için ve maneviyat denen bir şey olmadıgı için agza alınmıyacak küfürleri ediyorlar .bu kişileri egitmenin tek yolu bunları anneleriyle veya bacılarıyla maça getirip yan yana maç izlettireceksin bakalım o zaman küfür edeceklermi.o zaman etmezler ahlak budalaları.bunların taraftarlık denen bir olayla ilişkileri olamaz traftar düzgün bir şekilde tezavurat eder .bunlarınki takıma zarar vermek başka bir amaçları yok .ve traftarı maçtan sogutmak emniyeten tek istegim böyle ahlaksız kişileri bir daha maça almamak.
muratugur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2011, 17:20   #37
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
muratugur58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok görmüyorum öyle kişiliksiz taraftarları.kendilerine birileri aynı şekilde küfür edince hemen aslan kesiliyorlar.insanlıktan nasibini alamadıkları için ve maneviyat denen bir şey olmadıgı için agza alınmıyacak küfürleri ediyorlar .bu kişileri egitmenin tek yolu bunları anneleriyle veya bacılarıyla maça getirip yan yana maç izlettireceksin bakalım o zaman küfür edeceklermi.o zaman etmezler ahlak budalaları.bunların taraftarlık denen bir olayla ilişkileri olamaz traftar düzgün bir şekilde tezavurat eder .bunlarınki takıma zarar vermek başka bir amaçları yok .ve traftarı maçtan sogutmak emniyeten tek istegim böyle ahlaksız kişileri bir daha maça almamak.
Haklısın kardeşim ,insanlar bu küfür aletini eline zor alırken kendini bilmez terbiyesizler ağızlarından düşürmüyorlar.
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2011, 17:29   #38
Rallim58
Gast

Gündemde tutulması gereken bir konu.

Yerel medya (gerek yazılı gerekse görsel basında) tarafından da işlenilmesi gereken bir konudur.

Ama kim ne söylerse söylesin herşey ailede başlar.
Alt 26.09.2011, 20:53   #39
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Evet artık iyiler de kötüler kadar cesur olmalı.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2011, 21:13   #40
bugra5858
Yiğido

bugra5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 231 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 bugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISI

Bursaspor aleyhine bağıranlar TeXaS'ı karşıdan görseler topuklarlar.Zaten her takımla husumetliyiz nedir bu yeni düşman kazanma sevdası.Bursaspor şampiyonluğa oynadığımız sene bizi hep destekledi.Bursaspor hakkında ileri geri bağıranlar,TeXaS'a laf atanlar bir TeXaS gibi olsun ondan sonra konuşsun.Zaten toplasan 100-150 kişi ancak çıkacak grubun davranışları Sivasspor taraftarını bağlamaz.

Etiketler
davet, ediyorum, göreve, herkesi, uyarıyorum

Seçenekler Arama
Stil