Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si
Alt 09.12.2011, 22:45   #11
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si

beklediğimden dahada balon çıktı bu iddaanağme sivassporumuz için eğer adil bir yargılama olursa birşey çıkmaz
Alt 09.12.2011, 23:18   #12
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 880 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

korcanin hakkindaki mini cooper gecen gunlerde iade edildi sozde kiz kardesine (olmayan kiz kardes)adina alinan arabada savcilikta bekliyormus korcan mahkemede ilk beraat edecek magdurdur ayrica sozde kiz kardese alinan arabayada artik savci berk biner tur atar
dikkat edilmeyen birsey var korcan aslinda kilit isim korcan aklanirsa sivasspor aklandi demektir futbolcunun olmadigi yerde bir baskan ne derece sike yapabilir ??baskan cikip kendimi oynadi ?kendi icinden gecirdi diyemi maci kaybetti ?
burda sivassporun suclu cikacagini sanmiyorum olgun pekerin samimi oldugu kisileri almislar belli
bana oyle geliyor ki yakinda savci berki arabaya bindirir tur attirirlar
Alt 09.12.2011, 23:35   #13
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido

eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gangster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İddianamede; ligin son haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin deplasmanda 4-3 kazandığı Sivasspor maçıyla ilgili konuşmalar dikkat çekiyor...

İddianamede Fenerbahçe’nin deplasmanda 4-3 kazanarak lig şampiyonluğunu ilan ettiği ancak şike yapıldığı öne sürülen Sivasspor karşılaşması da ayrıntılı olarak yer aldı. İddianamede, Aziz Yıldırım liderliğindeki suç örgütünün ligin son haftasındaki Sivasspor maçının sonucunu Fenerbahçe lehine etkilemeye yönelik şike faaliyetlerinde bulunduğu öne sürüldü.

HER KOLDAN SPOR YAPACAĞIZ
Aziz Yıldırım’ın İlhan Ekşioğlu’na bazı Sivasspor futbolcuları üzerinden şike yapılması için talimat verdiği; onun da Sivasspor Başkanı ve yöneticileri ile şike amaçlı görüşerek maçın sarı-lacivertli ekip lehine sonuçlanabileceği şekilde oynamaları için anlaştığı belirtildi. İddianamede Ekşioğlu’nun bir telefon görüşmesinde söylediği "İyi 3 dikiş, yani her koldan spor yapacağız, çok sağlam" ve bir başka görüşmede Aziz Yıldırım’ın "Sen Sapancalıyla mı Şekerliyle mi yapıyorsun" sorusuna verdiği "Üçüyle yaptım başkanım" sözlerine de yer verilerek "Anlaşılacağı üzere; Sivasspor müsabakasına yönelik şike faaliyetlerinin üç farklı koldan yürütüldüğü (Ahmet Çelebi, Abdullah Başak ve Ali Kıratlı üzerinden) Örgüt lideri Aziz Yıldırım’ın; müsabakadan haftalar önce muhtemelen son hafta şampiyonluk maçına çıkacakları Sivasspor takımının ligde düşme hattından kurtulması, bu sayede Fenerbahçe ile yapacağı müsabakada Sivasspor takımının rahat bir oyun sergilemesini amaçladığı, bu amaçla Sivasspor’un düşme hattından kurtulabilmesi için Sivasspor ile birlikte düşme hattında bulunan Bucaspor’un ligden düşmesinin kesinleşmesi amacıyla da birtakım faaliyetlerde bulunduğu, Aziz Yıldırım’ın; bir telefon görüşmesinde Mecnun Otyakmaz’a söylediği; "Biz tamam rakiplerini yeneceğiz hiç ondan rahat ol sen kesin yeneceğiz de ama sen bir 3 puan alabilsen" sözlerinin de bu durumu açıkça ortaya koyduğu" belirtildi.

GOL ATMAYA GİTMEDİM Kİ!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike faaliyetleri için görevlendirdiği öne sürülen Ahmet Çelebi’nin bizzat Sivas’a giderek şike faaliyetlerini yürüttüğü ifade edilen iddianamede "Sivas’ta ilk olarak Mecnun Otyakmaz, Faruk Taşseten ve Mehmet Oflaz ile buluştuğu; bir süre sonra Mecnun Otyakmaz, Ahmet Çelebi ve Faruk Taşseten’in birlikte Sivasspor'un tesislerine gittikleri, Çelebi’nin aynı akşam Büyük Otel’de Mehmet Yıldız’la buluşarak bir süre başbaşa konuştuğu, Ahmet Çelebi’nin daha önce şike amaçlı anlaştığı Mehmet Yıldız’ın yaptığı bir telefon görüşmesinde ‘Ne yapayım Fenerbahçe’yi şampiyon yaptık gidiyorum’ ve bir pozisyonda kafa ile vurup golü atabileceğine dair yapılan bir yoruma karşılık ise ‘Ne golü atacağım ya ben oraya gol atmaya gitmedim ki, ben oraya bulunmaya gittim’ şeklindeki sözlerinin müsabakada Mecnun Otyakmaz’ın bilgisi dahilinde Ahmet Çelebi aracılığı ile kendisine yapılan şike anlaşmasına uygun şekilde oynadığını göstermiştir" ifadesine yer verildi.

MEHMET YILDIZ İLE BAŞBAŞA GÖRÜŞME
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın daha önce Aziz Yıldırım ile yaptığı anlaşmaya dayalı olarak Sivasspor yöneticisi Ahmet Çelebi üzerinden futbolcu Mehmet Yıldız’a, müsabakada Fenerbahçe lehine olacak şekilde oynaması için girişimlerde bulunulduğu ve kendisiyle şike amaçlı anlaşıldığı belirtilen iddianamede "Abdullah Başak aracılığı ile Yusuf Turanlı üzerinden Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay ile müsabakada Fenerbahçe lehine olacak şekilde oynaması, karşılığında para alması için şike anlaşmasına varıldığı, Ali Kıratlı aracılığı ile Fatih Akbaba üzerinden bazı Sivassporlu futbolcularla anlaşılarak müsabakada Fenerbahçe lehine olacak şekilde oynamaları, karşılığında para almaları için şike anlaşması yapıldığı anlaşılmaktadır" ifadesi kullanıldı.

TRABZON DA SİVAS'TA DEVREDE!
22 Mayıs'ta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in de Avni Aker Stadı'nın güvenlik işlerini yürüten şüpheli Zeki Mazlum aracılığıyla Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a teşvik primi teklif girişiminde bulunduğu iddialar arasında.

İddianamede Sadri Şener'in Mazlum'u Mecnun Otyakmaz ile yakın ilişki içerisinde bulunması ve her ikisinin de Sedat Peker liderliğindeki çıkar amaçlı suç örgütü ile bağlantılı olması nedeniyle tercih ettiği ileri sürüldü. İddianamede 12 Mayıs günü Zeki Mazlum'un Sadri Şener'i arayarak, "Para durumunuz var mı başkanım" diye sorduğu, Şener'in ise "Var tabi bir sürü para var" cevabını verdiği anlatıldı. Bunun üzerine Mazlum'un Otyakmaz'ı arayarak randevu aldığı belirtildi. Mecnun Otyakmaz'ın görüşmeden sonra Aziz Yıldırım adına şike ve teşvik faaliyetlerini yürüttüğü ileri sürülen Ali Kıratlı'yı arayarak "Zekiler gelecek şimdi, Trabzonlular peşimde" dediği kaydedildi.

SİVASLI FUTBOLCULAR TEŞVİK PRİMİNİ KABUL ETMEDİ
Sadri Şener'in Zeki Mazlum aracılığı ile Mecnun Otyakmaz'a yaptığı teşvik teklifinin kabul göremediğinin belirtildiği iddianamede, maç öncesinde Otyakmaz'ın Mazlum'u arayarak futbolcularına Trabzonspor tarafından teşvik teklifi yapıldığını ancak futbolcuların bunu kabul etmediği belirttildi. Trabzonspor'un şike girişiminin teşebbüste kaldığı belirtildi.
açıkçası arkadaşlar bn bu yazıyı okumadan ortada ciddi bir suç delili yok sanıyordum ama bu deliller çok sağlam gibi duruyor ! umarım Mecnun örgüt kurmadan yargılanır sivassporda kümeye düşmez
Alt 09.12.2011, 23:42   #14
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido

eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ardaşlar yorumlara göz attım da boşuna kendimi kandırmayalım iddalar sağlammm malesef sivassporun bu işten sıyrılması zor ancak Aziz ve benzerlerinin bu iş için bir planının olduğunu düşünüyorum bu kadar kulübü kümeye düşürecek iradenin TFF de olduğunu sanmıyorum açıkçası (sanmak istemiyorum )
biz bundan sonra bu tür işlere karışacak adamları stadyumun 1.km yakınına dahi yaklaştırmamalıyız
Alt 10.12.2011, 01:53   #15
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

başta şunu söyleyeyim iş sedat peker den başlıyor olgun aziz ondan sonra mecnun vs vs. bir kaç şeyi komik buldum. 1 mecnun odyakmazın ikametin de sedat peker e ait 9 tane not yazılmış fotoğraf. ulan adamın akrabası be 2 savcı bey basını gayet iyi takip etmiş hani eleştiriyorlar ya maç skorlarını biliyordun niye suç üstü yaptırmadın cevap hazır olgun peker yurt dışında 2 macnun un telegol de sahtekar serhata vermiş olduğu güya hani röpörtaj var ya çok ceza evine girdim çıktım savcı bey yazmış mecnun odyakmaz tecrübeli tel de konuşmuyor açık vermiyor kurnaz ama maçı sattı bu mu iddaname .
Ayrıca çok merak ediyorum ya dinleme kararı almadan önce dinleme kararı almak için nedenleri okudunuz mu örnek aziz mehmete selam verdi bu da çete üyesi mehmet dinlensin . mehmetin dayısının oğlunun damadını kardeşi mecnun bu da çetesi üyesi bu da dinlensin.bu kadar saçma abicim. Bir adliye çalışanı olarak ne adalete ne savcı ya ne hakime güvenim çok az dı bundan sonra hiç kalmadı allah yar ve yardımcımız olsun
Alt 10.12.2011, 01:59   #16
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gizli tanığa bak gizli ofsayt 1 adam birde futbolu hiç bilmez ama tıklahttp://gundem.milliyet.com.tr/gizli-tanik-poyraz-in-tumer-iddiasi-ofsayt-/gundem/gundemdetay/10.12.2011/1473495/default.htm
Alt 10.12.2011, 02:48   #17
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

sivasspor ne yapsın trabzonda sivasa para teklif etmiş.yensen şike yapıyon yenilsen şike yapıyon nasıl iş arkadaş.ama tüm bunların sebebi hamsi kafalılar.şampiyon olsalar hiç ses çıkarmayacaklardı.inş onlarda düşer.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2011, 02:52   #18
ozsivasli58
Acemi Yiğido

ozsivasli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 98 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ozsivasli58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

allah yardımcıları olsun.Sivasımız zarar görmesin inşallah.
Alt 10.12.2011, 04:03   #19
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

suçu varsa sıvasda duşsun
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2011, 07:14   #20
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Şu bir gerçek ki bu işin içinde büyük takımlar olmasaydı bizi çoktan asarlardı.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
aşk, başladı, namei, otyakmazın, tahliyeler, trafiği, var, İddia, İddianamede

Seçenekler Arama
Stil