En büyük problem bize düşman gibi davranmaları ben istanbulda yasıyorum ve bütün maclar deplasman maca davul götürüyoruz içeri alınması yasak diyorlar ev sahibi takımın davulu serbest bu tarz bir sürü sorun İnşallah bir daha bu tarz sorunlar olmaz
__________________ O FORMAYI GİYEN HERKES BAŞ TACIDIR
Ben çok gördüm deplasmana gelip yöneticilerden para isteyip açız başkanım diyenleri adamlarda senelerdir bıktılar artık ne yapsınlar otobüsünü ayarla,biletini ayarla bir de yemeğini yedir böyle deplasmana kim gitmez ya bir söyleyin bakıyım taraftarlık bu mudur sizce?
Victory nickli arkadaş güzel bir örnek vermiş yaşadığı sıkıntıyla ilgili ama onada bizim yönetimin yapacağı ne olabilir ki Bursaspor yönetiminin ayıbı..maç gününün aşırı yağmurlu olmasıda ayrıca sıkıntı yarattı.
bursa macında bahsedilen rezillikler vardı dogru tespitler yapmıs arkadaslar...Burda yonetimin yapacagı birsey yok bence evsahibi takımın yonetimi alacak tedbirleri yardımcı olacak misafir takıma taraftarına...
bursadan ne beklenirki ? başka hangi şehirde böyle olaylar yaşanır ? gişeyi bile taa nereye açmışlar ... su - simit satmamaları kadar saçma bişe yok zaten ... bu arada gaziantep deplasmanına giden gurup varmı ? varsa gün ve saat ?