Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...
Alt 15.04.2012, 00:44   #1
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...

40 yıldan fazla süredir süper ligde oynayan, türkiyenin 4. büyük kentinin takımı bursaspor ligde nal toplarken, biz iki kez üst üste şampiyonluğa oynayıp kıl payı kaçırdık...hepi topu bir şampiyonluğu var bursasporun, yani 200.000 nüfuslu bir trabzon kadar bile olamamışlar...bir kere bursalı arkadaşlar ilk önce bunu sorgulasınlar...

ikincisi...maçın henüz başında stadı savaş alanına çeviren, kendi kalecisinin üzerine sis bombası ve meşale atanların nesi taraftar? öyle ya taraftar dediğin döner bıçaklı olacak, kan akıtacak, ağzından ana avrat küfür eksik olmayacak...yakacak yıkacak...kadın çocuk demeyip saldıracak...böyle bir taraftarlık anlayışı hastalıklı bir ruh halinin ürünüdür ve bize uymaz...

bir diğeri...ben de sivaslı olup da istanbul takımlarının formalarını giyenlerden utanç duyuyorum...ama orası istanbul...ve üç istanbul takımının taraftarı da bursayı sevmez...bizi desteklemeleri ve aramıza katılmaları normal değil mi...adamları keseceğiz mi yani..ben trabzonspor formalı bir kardeşimizi gördüm bizim taraftarın arasında...eminim o çocuk sivaslı değil ve bizi desteklemeye gelmiş...mutlu oldum, sevindim...çünkü sivas taraftarı son derece olgun bir tavırla bağrına basmış...oysa o çocuk bursa tarafında olsa muhtemelen linç edilirdi...şimdi taraftarlık linç etmek mi??

taraftarımızın yeterli ilgiyi göstermemesi beni de üzüyor ama öylesi olacağına böylesi oldun daha iyi...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...
Alt 15.04.2012, 22:53   #2
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
40 yıldan fazla süredir süper ligde oynayan, türkiyenin 4. büyük kentinin takımı bursaspor ligde nal toplarken, biz iki kez üst üste şampiyonluğa oynayıp kıl payı kaçırdık...hepi topu bir şampiyonluğu var bursasporun, yani 200.000 nüfuslu bir trabzon kadar bile olamamışlar...bir kere bursalı arkadaşlar ilk önce bunu sorgulasınlar...

ikincisi...maçın henüz başında stadı savaş alanına çeviren, kendi kalecisinin üzerine sis bombası ve meşale atanların nesi taraftar? öyle ya taraftar dediğin döner bıçaklı olacak, kan akıtacak, ağzından ana avrat küfür eksik olmayacak...yakacak yıkacak...kadın çocuk demeyip saldıracak...böyle bir taraftarlık anlayışı hastalıklı bir ruh halinin ürünüdür ve bize uymaz...

bir diğeri...ben de sivaslı olup da istanbul takımlarının formalarını giyenlerden utanç duyuyorum...ama orası istanbul...ve üç istanbul takımının taraftarı da bursayı sevmez...bizi desteklemeleri ve aramıza katılmaları normal değil mi...adamları keseceğiz mi yani..ben trabzonspor formalı bir kardeşimizi gördüm bizim taraftarın arasında...eminim o çocuk sivaslı değil ve bizi desteklemeye gelmiş...mutlu oldum, sevindim...çünkü sivas taraftarı son derece olgun bir tavırla bağrına basmış...oysa o çocuk bursa tarafında olsa muhtemelen linç edilirdi...şimdi taraftarlık linç etmek mi??

taraftarımızın yeterli ilgiyi göstermemesi beni de üzüyor ama öylesi olacağına böylesi oldun daha iyi...
Bursaspor taraftar grubu(TEXAS) hakkındaki tesbitlerinizin bir çoğu doğru.Yanlız grubumuz son 3-4 yıldır tribünden bir çok olumsuz oluşumları kaldırabilmenin peşindedeler..Başarabildilermi ? bir çok maç adına evet...Neye göre kıyas yapıyoruz burda Tekxasın geçmiş yıllarıdaki sicili çok kötü ..Ogünlerden bu günlere baktığımızda iyiye gitme anlamında çok yol alındı...Yeterlimi elbette değil....Bizimkiler b. jımnastikle husumetlidir.Bunu bilmeyen yok ..Her yıl bu maçlar öncesi olaylar oluyor.Bursa düşmanı istanbul basınıda bunu temcit pilavı gibi milletin önüne koyarak bu nefreti arttırmaya çalışıyor..Bursda olan olaylarda Bursaya kesilen cezaya bakın aynı olaylar ilk yarıda b. jimnastik stadında oldu ikiside maçtan evvel olan olaylar hatta orada yaralanma da vardı ama bu konuda tv lerden hiç bir şey izlemedik..İzlenilende genelinin gösterilmediği klasik bölümler..Bu konuda b. jımnastıke ceza bile verilmedi...Çok fazla detaya girmeyeceğim belirtmek istediğim konu Texas tribünde sütten çıkmış akkaşık değildir ama sanıldığı kadar (en azından eskisi kadar) da agresif değildir...

Etiketler
kadar, kafayla, nereye

Seçenekler Arama
Stil