Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > PTT 1. Lig Takımları

PTT 1. Lig Takımları PTT (1.Lig) takımları hakkında yorumlar bilgiler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: efsane demirspor bankasyada!!!
Alt 31.05.2012, 22:40   #16
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1122 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: efsane demirspor bankasyada!!!

seversin yada sevmezsin bu sana kalmış ama sen sevmiyorsun diye yada onlar seni sevmiyor diye bu adamların efsane oldugu gercegini degiştirmez.

sahip oldukları siyasi bakışı hayat görüşlerini ben de sevmiyorum ama bu adamlar takımlarına baglılıklarıyla taraftarlıklarıyla farklılıklarıyla efsane olmuştur çoktan.

2.lig harika bi lig oldu keşke sakarya kocaeli de ayakta kalabilse karşıyaka göztepe urfa adana takımlarının arasında onları da görmek isterdim

bunun adı oyun. rekabet guzeldir. sahada 90 dk düşman olursun sonra o orda biter çıkınca o adam taraftar değil insandır. böyle bakmak lazım.

ayrıca gelsinler süper lige herkes davetlimiz ki yenmedıgımız takım kalmasın

maçı izledim emekleri için adana demirsporu destekledım sevmesem de. hoşgelmişler.
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
asyada, bank, bankasyada, demirspor, efsane

Seçenekler Arama
Stil