Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Forumda bulunduğumuz süre epey uzun olmakla beraber dışarıdan farklı bir takıma mensup olmamız bazı şeyleri daha duygusallık dışında mantıklı tesbit etmemize sebep oluyor...Her fırsatta sitenizin her konuda hemen hemen bütün sitelerden farklı kaliteli olduğunu dile getirdim (kendi taraftar sitem dahil)Yanlız bir tek konuda özeleştride bulunmak isterimki bunu daha öncede dile getirdim...Hakem hataları veya yanlı tutumlar Türkiyede her takımın başında olan kocaman bir dert... Kaldıki bu dünyadada olabiliyor...Hakem hatalarından serzenişler elbette olacaktır..Burada her fikire sonsuz derecede saygım vardır..Ama diyebilirimki Sivassporun almış olduğu mağlubiyetlerin çoğunda hakem yanlışları ve hatalarından bahsediliyor..Elbetteki sizden veya sizin gibi aklı selim yorum yapan arkadaslardan bahsetmiyorum ama alınan mağlubiyetlerin daha farklı sebepleri de vardır..Bunlar takımınızın yetersizliği karşı takımın daha iyi olması gününde olmama şansızlık ve hakem hataları gibi sıralanabilir...Bazen bunun gibi maçların sonunda (Sivasın mağlup olduğu) yorum yazmaktan çekindiğim bile olmuştur..Takım o gün o kadar kötü oynamıştır ama burada hakem hatalarını okumuşuzdur..Benim özeleştri yapacağım nokta burasıdır. Hiç bir kardeşim bana kızmasın benim sizlerden fazla futbol bilgim veya böyle bir iddamda yoktur..Ama tarftarın da bazı zamanlar oyunu gerçek anlamda okuması gerekiyor...Sizin yazdığınız yorumla alakalı bir söylem olmadığının farkındayım bağışlayın lakin yorumunuzdaki hakem hatalarını okuyunca epeydir aklımda olan ve sürekli unuttuğum  bu düşüncem geldi..
|
adres58 'in demek istedigi Sivassporun hakkinin bile bile yediginden yana, Hakem hatalari olabilir evet amavelakin Sivassporumuzun 4 ,5 maci resmen katledildi , baska Kuddusi Müftüoglu , Baris Simsek , Abdullah Yilmaz olmak üzere.
Sana birsey diyecem Trabzon Bölgeli Abdullah Yilmazin yönettigi tüm Sivasspor macinda , Sivassporumuz hep 10 kisi kalmis eger bunu Hakem hatasi olarak nitelendiriyorsan ..............................