Cevap: Maçı değerlendirelim
Maçı Elazığ'ın yerel kanalının internet sitesinden izlemek zorunda kaldık çünkü bizim yerel kanallarımız Sivas'ın ekmeğini yiyip Sivas'a hiç bir şey vermeyen kanallar. Ayıptır bu kadar da Sivas'a ve Sivasspor'a duyarsız kalmayın. Yazıklar olsun size.
Maçı değerlendirecek olursak ; Borjan'ı çok beğenedim Kiralık geçirmesi ve düzenli forma giymesi Borjan'a büyük güven kazandırmış Korcan kendini toparlamazsa Borjan kaleyi kaptırmaz.
Grosicky en büyük sorunu olan oyundan kopma, performansını 90 dk'ya yayamama sorununu büyük ölçüde kapatmış henüz hazırlık döneminde bir oyuncu için çok etkili bir performans gösterdi.
Ziya'ya aman nazar değmesin her maç üstüne koyarak oynuyor ve defans hattımızda bulunan tek hızlı oyuncu.
Atıf : Zamanla daha iyi olacak kumaşı çok iyi. Oyun zekası ve tekniği üst düzeyde.
Abdülkadir beni çok şaşırttı şimdiye kadarki hazırlık maçlarında ve kamp döneminde etkili bir performans bir türlü ortaya koyamadı uyum sorunu devam ediyor sanırım.
Bireysel olarak göze çarpan oyuncular bence bunlardı ancak takım olarak hazır olmadığımız ortada, Rıza Hoca'da arayış içerisinde Erman'ı sağ kanatta oynattı, Erhan Güven'i stoperde oynattı .
Hazırlık maçları bu saatten çok çok büyük bir ölçü durumuna geldi, Orta alanda Doğa aksak görünsede lig başlayana kadar hazır olacağını düşünüyorum hem hazır olmasada o bölgede oynayacak alternatif isimlerimiz mevcut.
Forvet hattımızda yeri garanti tek adam Eneramo, ne çıkacağı belli olmayan Bednar ve beklenen performansı gösteremeyen Abdülkadir ile bal yapmayan Pedriel ilk 18 için mücadele eder. Rıza Hoca'da Eneramo'yu tek forvet oynatarak Atıf, Grosicky ve Erman ile forveti destekleyecek isimler olacak.
Şuan itibariyle oturmuş bir orta alan ve Forvet hattı var, Kalemizde sağlam görünüyor Defans hattımıza biraz seri bir oyuncu transferi yaparsak bu sezon ligi Avrupa kupalarına katılacak bir konumda tamamlarız.
Son olarak Elazığ yeni bir takım olmasına rağmen as kadro ile çıktığımız bu maçta bizi çok zorladı, defans hattımızın ağır olması nedeniyle araya atılan her topta pozisyon buldular. Kısıtlı bütçeleri ile çok iyi oyuncuları takıma katmışlar, yeni transferlerin takıma uyumu ile taş gibi bir Elazığspor izleyeceğimize inanıyorum. Başarılar Gakkoş...
|