Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 10.08.2012, 23:05   #21
abdullahmkaya
Acemi Yiğido

abdullahmkaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 abdullahmkaya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Maçın hepsini izledim ama bir ligdeki maçla bu maç aynı olmaz.Kendim futbolcu olsam bu maçı takmazdım açıkcasıki bizdende kimse takmadı.Tek lafım var ben 1 seneye yakın kulupte oynadım.Şu Pedrielin yerine beni alsalar yemin ediyorum onun kaçırdıgı pozisyonları atardım.
abdullahmkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2012, 23:14   #22
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Borjan Vasluiye kiralandaıktan sonra kendini çok iyi toparlamış gördüm bire bir ve yan toplarda umarım böyle devam eder yaşıda çok genç olması çok büyük avantaj zaten 4 senelik anlaşmıştık böyle devam etmesi dileğiyle ben doğayı maçın başında iyi buldum daha sonra performansı cok düştü yazık erhan yine dopadan cok cok iyi oynadı ona lafım yok Eneramo ve Bednarı da görsek fena olmazdı hani
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cenk5821'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.08.2012, 23:18   #23
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Maçı Elazığ'ın yerel kanalının internet sitesinden izlemek zorunda kaldık çünkü bizim yerel kanallarımız Sivas'ın ekmeğini yiyip Sivas'a hiç bir şey vermeyen kanallar. Ayıptır bu kadar da Sivas'a ve Sivasspor'a duyarsız kalmayın. Yazıklar olsun size.

Maçı değerlendirecek olursak ; Borjan'ı çok beğenedim Kiralık geçirmesi ve düzenli forma giymesi Borjan'a büyük güven kazandırmış Korcan kendini toparlamazsa Borjan kaleyi kaptırmaz.

Grosicky en büyük sorunu olan oyundan kopma, performansını 90 dk'ya yayamama sorununu büyük ölçüde kapatmış henüz hazırlık döneminde bir oyuncu için çok etkili bir performans gösterdi.

Ziya'ya aman nazar değmesin her maç üstüne koyarak oynuyor ve defans hattımızda bulunan tek hızlı oyuncu.

Atıf : Zamanla daha iyi olacak kumaşı çok iyi. Oyun zekası ve tekniği üst düzeyde.

Abdülkadir beni çok şaşırttı şimdiye kadarki hazırlık maçlarında ve kamp döneminde etkili bir performans bir türlü ortaya koyamadı uyum sorunu devam ediyor sanırım.

Bireysel olarak göze çarpan oyuncular bence bunlardı ancak takım olarak hazır olmadığımız ortada, Rıza Hoca'da arayış içerisinde Erman'ı sağ kanatta oynattı, Erhan Güven'i stoperde oynattı .

Hazırlık maçları bu saatten çok çok büyük bir ölçü durumuna geldi, Orta alanda Doğa aksak görünsede lig başlayana kadar hazır olacağını düşünüyorum hem hazır olmasada o bölgede oynayacak alternatif isimlerimiz mevcut.

Forvet hattımızda yeri garanti tek adam Eneramo, ne çıkacağı belli olmayan Bednar ve beklenen performansı gösteremeyen Abdülkadir ile bal yapmayan Pedriel ilk 18 için mücadele eder. Rıza Hoca'da Eneramo'yu tek forvet oynatarak Atıf, Grosicky ve Erman ile forveti destekleyecek isimler olacak.

Şuan itibariyle oturmuş bir orta alan ve Forvet hattı var, Kalemizde sağlam görünüyor Defans hattımıza biraz seri bir oyuncu transferi yaparsak bu sezon ligi Avrupa kupalarına katılacak bir konumda tamamlarız.

Son olarak Elazığ yeni bir takım olmasına rağmen as kadro ile çıktığımız bu maçta bizi çok zorladı, defans hattımızın ağır olması nedeniyle araya atılan her topta pozisyon buldular. Kısıtlı bütçeleri ile çok iyi oyuncuları takıma katmışlar, yeni transferlerin takıma uyumu ile taş gibi bir Elazığspor izleyeceğimize inanıyorum. Başarılar Gakkoş...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2012, 00:02   #24
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kadırın yanına oyunun ıkı yönünü oynayacak bir oyuncuya ıhtıyacımız var doğa ile olacak iş değil bu
Alt 11.08.2012, 00:06   #25
heybetlim58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 heybetlim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

macdan bir kare görüntü göremedikki nasil oynadigini yorumluyalim ne ögrendiysek internet haber sitelerinde okuduk görüntü olarak bir sey görmedik ancak lig baslarsa ondan sonra görecegiz saygilarimla
heybetlim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2012, 00:17   #26
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Vallaha mçata geçen sezonki Sivasspor gibiydik top diğer yarı sahadayken iyi oynuyor bizim yarı sahada iken aha kaptırdık, aha hata, aha gol yedik falan düşüncelerinde izledik maçı. Borjan bu maçtaki görüntüsüyle iyi bir izlenim verdi bana, ama oynayanlar ezlazığsporun yedekleriydi hiç bir şekilde bize ölçü olmayacak bir maçtı. Sadece Rıza hocanın takım sisteminin oturmasını sağlayacak bir maçtı. Herşeye rağmen sezon içerisinde kadirin yanında oynayacak oyuncu (veya oyuncuların) başarısı ve stoperlerin birbirine uyumu ve başarısı nasıl bir sezon geçireceğimizi belirleyecek gibi geliyor bana.
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2012, 01:08   #27
58SARKISLALI58
Yiğido

49 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 58SARKISLALI58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

super lige yeni cikmis bi takimi bile zor yenmisiz baslayim ben boyle ise
58SARKISLALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58SARKISLALI58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.08.2012, 01:23   #28
hukukçu58
Acemi Yiğido

40 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 498 hukukçu58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar telaşa gerek yok geçen yıl sivas gençler le birlikte turnuvanın en kötü görünen takımlarıydı Lig sonunda sonuç ortada.rıza hocanin takımları genel olarak 4. Haftadan sonra forma girer.bu yıl kivanc in eksikliğini hissederiz geçen yıl en az 7-8 maçı kurtarmış bir oyuncuydu.rıza hoca bu yıl tek forvet oynayacal büyük ihtimal arkada atıf erman ikilisi olur ben atıf dan umutluyum 10 golü aşar.bir tane orta alan oyuncusu şart bu takıma.bir de erman i trabzon istiyor diye duydum bilen var mi?
hukukçu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2012, 01:30   #29
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

maçı penaltılarla kazanmak güzel !
geçen yıl penaltı kaçırmada rakipsizdik
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2012, 01:35   #30
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Türkiye'de malıyetı dusuk okadar orta saha futbolcusu varken Rıza hocanın Doğa ve erhan'ı alması şaşırtıcı. Gerçi hocanın pek sucuçu yok bizim yönetimde iş yok.

2 sezondur bir forvet alamadılar. Kamanan olsa suan ona razıyım. Enaramo haricinde hiçbir güvencemiz yok. Bu nasıl transfer anlayışı çözmüş değilim. Nerde bal yapmayan arılar varsa bizim takımda.

Lig'e yeni gelen elazığ güçlü bir kadro kurdu. Kriz'den ötürü başkanı istifa etmeye kalkışmış bir takım Okadar transfer yaparken bızım yönetım nasıl yapamıyor...Zaki'yi de aldı adamlar..

Devre arasında Grosıckı,navratil,enaramo vs.. gibi futbolculara para harcamasalardı suan SÜPER ligde olmazdık. Biyerlere gelmek ıstıyorsan önce bıraz cebindeki paraya kıyacaksın..
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil