Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Anadolu Ateşi
Alt 17.08.2012, 23:46   #21
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Anadolu Ateşi

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
burdaki kardeşlerimden hangisi olsa bundan daha iyi yorumlardı bu takımları benim pek hoşuma gitmedi yazı doğrusunu isterseniz mesela karabük kasımpaşa elazığ kayseri bursa gibi takımları soru işareti olarak belirtmiş takımları tek tek analiz edecektimde neyse kısaca şöyle özetleyebilirim maç sahada oynanıır sahada biter şu takım şunu almış bu takım bunu satmış buna bakarak değil tahminen yorumlar yapılabilir bence busezon ilk 2 sırayı fb ile gs vermez bjk ile ts nin ilk 4 şansı garanti değil bursa kayseri gençlerbirliği ordu eskişehir yeni transferlerin uyumu sağladığında hakemler canımızı yakmadığı müddetçe sivasspor ilk 8 takım içinde mücadele edebilir yeni transferleri uyum sağlarsa antep elazığ karabük kasımpaşa orta sıraiçin mücadele edebilir soru işareti takımlar antalyaspor ve akhisarspor herkesin düşecek ilk takım gördüğü akhisar süpriz yaparmı hersezon balına ligde kalan antalya busezonda yırtarmı yoksa gidermi göreceğiz yapılan transferlere göre ben böyle düşünüyorum
Elbette maç sahada oynanır mücadele edilir mücadele eden kazanır...Dünya kupasındada Avrupa kupasındada Süperligde de fovori takımların nasıl hezimete uğradığına onlarca örnek var...Fakat ben yanlışmı anladım sizi maç sahada oynanır orada kazanılır deyip ilk 2 sırayı iki takıma pay etmişsiniz..Bu mantık doğrultusunda şu takım şunu yapar garantidir diyemeyiz..Yapılan transferlerin yeterliliği büyüklüğü ve bu transferlerin tutması gerçekleştiğinde bu elbetteki o takım için kocaman bir artıdır ve üst sıralar içinde diğer takımlara oranla önemli bir avantaj sağlar...Ben artık şu takımlar kesin şampiyonluğa oynar veya kesin düşer diyemiyorum çünkü Süperligde takımlara galibiyet halinde finanse edilen rakamlar çok büyük..Bu nedenledir ki mücadele çok üst seviyede..Örnek vermek gerekirse ben Bursa için ilk 8 e ilk 10 oynar diyemiyorum çünkü gecen yıllarda dahada üst sıralara oynaması gerekirken bu takım play off lara bir anlamda zor kaldı..Benim için Bursanın veya Sivasın veya başka bir Anadolu kulübünün ilk 8 e oynaması ile son 5 e oynaması '''SEZON BAŞLAMADAN EVVEL '' eşit..Bunun en büyük sebebide Süperligimizde Anadolu takımları arasındaki güç dengesi neredeyse aynı..Her takımın başına her an bir şey gelebilir...Saygılar...

Etiketler
anadolu, ateşi

Seçenekler Arama
Stil