Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'a Özel Davet
Alt 10.10.2012, 16:40   #31
Ricardo Pedriel
Tecrübeli Yiğido

157 Mesajına 207 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 Ricardo Pedriel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor'a Özel Davet

muhsin yazıcıoğlu spor kompleksi türk sporuna hayırlı olsun
Ricardo Pedriel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ricardo Pedriel'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.10.2012, 21:10   #32
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1644 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri Açıldı

Paşa Çayırı'nda yapılan tesislerin açılışı Sivas Valisi Zübeyr Kemelek, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Tanju Çolak, Hami Mandıralı gibi efsane olmuş futbolcular katılımı ile açıldı. Açılışın ardından heyet idari binayı gezerek bilgi aldı. Daha sonra Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda program düzenlendi. Düzenlenen programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, tesisin yapımına kadar emeği geçenlere teşekkür ederek, "İl Gençlik Spor Müdürümüzün ciddi gayretleriyle, o dönemin valisinin onurlarıyla burası belediyemize tahsis edildi. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin yaşatılacağı bir tesis olarak hayata geçti" diye konuştu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de yapılan tesisin hayırlı olmasını diledi. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise emeği geçenlere teşekkür ederek, "Gerçekten çok önemli bir tesis. Sivas'ımızın sporuna çok önemli katkılarda bulunacağına inandığımız bir tesis" dedi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından Sivaslı türkücü Onur Şan konser verdi. Konserin ardından aralarında Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Erdi Demir gibi futbola damgasını vuran isimler gösteri maçında karşı karşıya geldi.

Başlama vuruşunu Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yaptığı karşılaşma, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın takımı olan kırmızı takım sahadan 6-4 galibiyetle ayrıldı.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.10.2012, 21:38   #33
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Hayırlı olsun Sivas için güzel bir spor tesisi
Alt 10.10.2012, 22:23   #34
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Doğan Ürgüp'e toz kondurmayan arkadaşlar halk seçimlerde kimin ne kadar çalıştığını biliyor görüyor Halka AKP yalakası demek çok yanlış biri size BBP yalakası dese olur mu eğer doğan bey çalışıyorsa onu getirir zaten iktidara ama ben Halkın memnun olmadığını ve bir daha kimseden bu oyu alamayacağını iddaa ediyorum bir yıl sonra sandıkta herkes boyunun ölçüsünü alacaktır.Bu arada ben açılışı göremedim kale direklerini de dubalardan yapmış olmasın sakın
Alt 10.10.2012, 22:28   #35
ssmh58
Yeni Yiğido

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 ssmh58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kusura bakmayın kardeşim özür dilerim hepinizden zeka düzeyi anlama kapasitesi zayıf beyni narkozlanmış kişilere cevap yetiştirmek zor mayanızı belli ettiniz tabandaki yalakalar böylesine kıskanç hasit kurtlu istemez olduktan sonra varın tavandakileri tahmin edin şurda bi hayırlı olsun sivasımıza diyemedikten sonra nediyimki size lafa geldimmi müslümanlığı kimseye bırakmazsınız müslümanda kurtluluk hasitlik çekememezlik fesatlık olmaz dedimya sizin gibilere yaranmak için deve diken hikayesini hatırlatmak lazım kesin artık buşehir duba şehri değilde ampul şehri olmuşda haberimiz yok sivasa göçetmeyi düşünüyordum sizin gibiler insanı katil eder diye vazgeçtim uzaktan sevmeye devam edeceğim
once lafının arkasında dur çivi dedin çiviyi gösterdik lafı dolastırıyon sızın gıbılere ampul degıl florosan lazım
ssmh58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2012, 22:58   #36
karamik
Usta Yiğido

5 yıl kaldı adam bir halısaha yaptı şimdi diyorsunuz ki daha ne yapsın adam ya Allah razı olsun tşk ederiz ama yetersiz sıçak çermikteki otelleri restore etmiş konserle şakşaklarla açıyor yeni bir otel yapsa anlarım mahalleye basit park yapmış bölge parkı açılışı diye duyuruyo konserler veriyor Çorapçı hanını restore ediyorum diye yıkıyor tamamen yeniden yapıyor ve tarihi yok ediyor para yok diyor iktidar vermiyor diyor sonra belediye kasalarını ağzına kadar doldurduk diyor bosnada belediyeye 500 bin Avro yardım yapıyor Sivas gelişiyor diyor kanal kanal geziyor anlattıkları hep proje animasyon tamam gelişiyor ama animasyon tekniklerinde gelişiyor Muhsin yazıcıoğlu bulvarı nerede,Kale projesi nerede,Sanayi nerede ,Hal nerede,Otogar Nerede,Gardaşlar ve Kızılırmak projesi nerede ha diyosanki git animasyonlarını izle diyosan oda sıktı imar revizyon planı bizim en önemli projemiz diyor iyide sürekli reklam reklam belediye sitesini ne zaman açsan karşına çıkıyor iyide arkadaş Allahın emri değil ya yeni gelen belediye değiştirir derki kendi planımı hazırlayacam.Tayyipt 10 trilyon gönderiyor kaleyi yap diye eee sen o parayı kamulaştırmayı yüzüne gözüne bulaştırırsan 10 trilyonu kullanamazsan isterler niye demiyorki ben bu projeyi yapamadığım için istiyolar bu parayı açıklasın nereye gitmiş tamamıyla duba aldık diyorsa bak ona inanırım.

Şimdi diyecekler ki AKP yalakası ya arkadaşım ben oyumu BBP ye verdim

Ankarada Muhsin başkanın mezarını ayda bir mutlaka giderim ama duygusallığa yer yok Efendi bir insan doğan bey ama yapamıyor bu işi aslında benim öfkemde Muhsin Başkana layık hizmetler yapamamış olmaları son çırpınışlarla bir yıla hiç bir şey sığdıramazlar.
Alt 10.10.2012, 23:34   #37
ssmh58
Yeni Yiğido

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 ssmh58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
5 yıl kaldı adam bir halısaha yaptı şimdi diyorsunuz ki daha ne yapsın adam ya Allah razı olsun tşk ederiz ama yetersiz sıçak çermikteki otelleri restore etmiş konserle şakşaklarla açıyor yeni bir otel yapsa anlarım mahalleye basit park yapmış bölge parkı açılışı diye duyuruyo konserler veriyor Çorapçı hanını restore ediyorum diye yıkıyor tamamen yeniden yapıyor ve tarihi yok ediyor para yok diyor iktidar vermiyor diyor sonra belediye kasalarını ağzına kadar doldurduk diyor bosnada belediyeye 500 bin Avro yardım yapıyor Sivas gelişiyor diyor kanal kanal geziyor anlattıkları hep proje animasyon tamam gelişiyor ama animasyon tekniklerinde gelişiyor Muhsin yazıcıoğlu bulvarı nerede,Kale projesi nerede,Sanayi nerede ,Hal nerede,Otogar Nerede,Gardaşlar ve Kızılırmak projesi nerede ha diyosanki git animasyonlarını izle diyosan oda sıktı imar revizyon planı bizim en önemli projemiz diyor iyide sürekli reklam reklam belediye sitesini ne zaman açsan karşına çıkıyor iyide arkadaş Allahın emri değil ya yeni gelen belediye değiştirir derki kendi planımı hazırlayacam.Tayyipt 10 trilyon gönderiyor kaleyi yap diye eee sen o parayı kamulaştırmayı yüzüne gözüne bulaştırırsan 10 trilyonu kullanamazsan isterler niye demiyorki ben bu projeyi yapamadığım için istiyolar bu parayı açıklasın nereye gitmiş tamamıyla duba aldık diyorsa bak ona inanırım.

Şimdi diyecekler ki AKP yalakası ya arkadaşım ben oyumu BBP ye verdim

Ankarada Muhsin başkanın mezarını ayda bir mutlaka giderim ama duygusallığa yer yok Efendi bir insan doğan bey ama yapamıyor bu işi aslında benim öfkemde Muhsin Başkana layık hizmetler yapamamış olmaları son çırpınışlarla bir yıla hiç bir şey sığdıramazlar.
doğru soze ne hacet at gozluguyle yorum yapıp sonra amator stadyumla reklam yapıyor adam . projeler ya anımasyonda kalıyor ya da otogar projesı gıbı 2 hafta reklam yaptı meydandakı vıdeoboard da sonra yıne yalan oldu paralar dubaya gıdıyor öburude cıkmıs çivi soruyor
ssmh58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2012, 01:36   #38
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

sizin gibilerle polemik yaşamak istemezdim dedimki sivasımıza kim fidan dikmişşe kim çivi çakmışsa hepsine tek tek teşekkür ederim adam gibisivaslılara bu yakışır dedim sizler işiparticiliğe döktünüz yıllarca bu şehirde ve ülkede iktidar olanların yapmadığı işleri vay yapmadı yok şöyle yaptı böyle diye işi zırtapozluğua döktünüz kimse babamın oğlu değil kimsedende tek kuruş çıkarım yok 10 yıl da 1 sivasda 1 gün durur dönerim neticede altın rafineriside kurulsa 100 bin kişilik stadda yapılsa bana faydası yok kimsede giderken yanında götürmeyecek yalaka lafınıda herhangi partiye oyveren anlamında demedim elbetteki insanlar fikrince biyere reyini verir kimseyide benide ilgilendirmez kınamak aşağılamak anayasal suçtur yanlışı körü körüne savunan anlamında dedim şimdi saysam savunduğunuz zihniyetin bu ülke ve sivasa yaptığı rezillikleri utançtan siteye giremezsinizde karşımda yüzü kızaracak kimse yok değmezsiniz bazı arkadaşlar florasanla ampulle çok haşır neşir olmuş yetmemiş şimdi dubalara takmış anlaşılan çokda acıtmış gören görmiyende dubalar asfalta değilde başka yere çakılmış sanır adam gibi sivaslılar belli oluyor burda hiç sağa sola kıvırmadan yavşamadan hayırlı olsun diyenlerin hepsi adam gibi sivaslıdır bence burda kesin sataşmayın artık sadece sizle ve sizindüşüncenizi paylaşanlarla aynı şehirin insanı olmaktan utanç duyuyorum sivasdüşmanı kişilerle aynı ortamda olmaktanda
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2012, 17:20   #39
karamik
Usta Yiğido

Hocam zaten 10 yılda bir geliyorsan sivası belediyecilik anlamında nasıl yönetildiği hakkında çok fazla bilgiye sahip olamayabilirsin sivasın şuan belediyecilik anlamında vasat bir çizgisi var bir önceki dönemki haraketlilik kesinlikle yok ben demiyorum ki illa AKP gelsin bakalım adaylara ama sivas halkının 2011 seçimlerinde çizdiği tabloyada bakarsak Doğan Ürgüpten çok memnun oldunduğunu söyleyemem %3.4 oy aldı sen hiç gördün mü bu partinin sivastan bu kadar düşük oy çıkardığını
Alt 11.10.2012, 18:16   #40
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

ya Alllah Allah bu konu nerelere gitmiş böyle burası bir taraftar sitesi farkında mısınız. burası SİVASSPOR.COM. siyaset.com değil yapmayın arkadaşlar. bunlar yakışmıyo sizlere...
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
davet, sivasspora, Özel

Seçenekler Arama
Stil